Ärkeängel Michael via Kerstin, 5 december 2022

 

Archangel Michael My Faith!

Jag är ärkeängel Michael och jag älskar er väldigt mycket. Jag har en tvillingsjäl och det är Faith och hon är också en ärkeängel.

Vi som tvillingar kompletterar varandra. Tillsammans blir vi ett. Men först och främst behöver vi varandra. För det som hon har kan jag sakna och tvärtom.

Det kan tyckas som att vi är ofullständiga som oss själva?

Innan vi blev medvetna om varandra byggde vi upp oss, bit för bit. Och vi kände oss kompletta precis som vi var. Och sen började vi förstå att vi hade en tvilling.

Själva skapandet av tvillingen sker på en bråkdel av en sekund, i ett enda hjärtslag.

När själen föds delar den sig direkt i två, det är det vanligaste, men ibland föds även trillingar.

Och de två delarna av själen lever i evigheter av tider ifrån varandra, utan att veta något om den andra, och detta kommer senare av en mycket god anledning.

För att träffa sin tvillingsjäl måste man först vara komplett.

Och om ni ändå träffas, när ni inte är helt kompletta, kommer ni att skiljas från varandra igen, tills ni är redo, och hela, att träffas igen. Och det är så livsenergi skapas.

Det är en av livets energier! För det finns många andra energier också.

När du blir medveten om din tvilling är du på väg att bli ett universellt mirakel. För själva meningen med att du förenar dig med din tvillingsjäl är: Att göra kärlekens arbete!

Ditt kärleksfulla arbete innehåller för det första att genom att vara ren kärlek, och även vägleda och ta hand om andra, de som ni två är utsedda att ta väl hand om.

Och ni två gör det som en mycket hög form av kärlek och det är som en helig kalk, en skapelse av yin och yang, hon och han, mörkt och ljust, månen och solen, fuktighet och torrhet, och när ni verkligen är synkroniserade blir ni denna och ni reser runt i världen i form av en helig geometrisk skepnad av en merkaba.

Och som sagt, det finns andra former av livsenergier, och andra geometriska former…de har alla sitt eget syfte med livet.

Du har ett syfte! Även på egen hand! Ditt första syfte är att älska dig själv! Alltid! Och att förstå vikten av det egenarbete, som du går igenom i ditt liv här på jorden. Ju mer du arbetar med dig själv, går igenom alla dina rädslor, hinder, blockeringar, trauman, allt som håller dig borta från – dig själv- och kärleken som alltid finns där – men du kan inte märka det för du är fast i – LIVET.

Livet är att ha hinder, motgångar, trauman och mer. Livet är att leva igenom vad du än går igenom, att komma ut på andra sidan av det, som att gå igenom nålsögat. Och när du inte ger upp märker du att kärleken fortfarande finns där på andra sidan av det hela. Och det är för att du alltid bär kärlek med dig.

DU ÄR KÄRLEK.

Du är kärlek oavsett vad du går igenom.

Men du GLÖMMER det. Så du kommer att bli påmind om det om och om igen. Och det är vad jag gör. Och vad Faith gör. Och vad Hope gör, och vad KÄRLEKEN själv gör, hela tiden och vi kommer ALDRIG sluta. För vi kan inte det. För kärleken är för evigt. Kärlek är ostoppbar.

Att leva på Jorden betyder minnesförlust. En form av att inte komma ihåg att kärleken övervinner allt.

När du föds in i den här världen har du velat komma hit. För att leva på Jorden.

Du har till och med bett om att få komma till Jorden, för det är en lång kö för att komma till Jordens Universitet.

Det är en tuff skola många gånger. Och du glömmer allt i himlen, om alla dina vänner där, och du glömmer att Gud är din bästa vän.

Så fort du öppnar dina ögon på Jorden kommer du knappt ihåg någonting om var du kom ifrån. Men som ett litet barn kan man faktiskt ha en del minnen, det är ganska vanligt.

Men pappan och mamman brukar säga att det bara är fantasier och måste glömmas. Och barnet lägger oftast de glada minnena åt sidan, i ett litet rum i sina hjärtan, för att väckas långt senare i livet.

Detta lilla frö är så viktigt för det finns faktiskt mer än ett frö i hjärtat.

Alla de heliga eviga energierna som kärlek, tro, hopp, godhet, tacksamhet, hjärtats glädje, harmoni, tålamod, musik, rytm, helande, ödmjukhet, är frön som alla bär i sina hjärtan.

Och vi som jobbar som merkabas kan väcka dessa frön när det är dags.

Så många av fröna är fortfarande vilande. Och tiden är faktiskt nästan just nu.

Och jag ville bara att ni skulle veta att vi, jag och Faith, Gud och alla andra, vi sover aldrig förrän alla och varje frö har väckts.

Det kommer att bli en glädjestund och en tid att fira när ni alla lyser i era egna unika färger.

Men vi ser er faktiskt i era vackra färger, ni lyser redan i dem,!

Kärlek är ostoppbar, tro oss, för vi ser er verkligen!

Vi älskar dig

Faith och Michael

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...