Änglarna via Ann Albers, 10 december, 2022

Änglarna
Via Ann Albers, 10 december 2022
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Om ni skulle titta på en katt som sitter på en solig plats i huset, en hund som tar en tupplur på mattan eller ett barn som leker med något som har fångat dess fulla uppmärksamhet, skulle ni bevittna ögonblick av fullkomlig tillfredsställelse. Ni skulle se själar som är fullkomligt centrerade i här och nu, och som uppskattar var de är och vilka som finns omkring dem. När ni tittar på dem kan ni också sjunka in i ett härligt tillstånd av tillfredsställelse där – om än bara för några ögonblick – allt är rätt med er värld.
Den här typen av belåtenhet finns inom räckhåll när som helst. Den är inte beroende av något yttre. Ni kan skapa den oavsett om era sysslor är utförda, räkningarna betalda, bankkontot är fullt eller om kärestan är närvarande. Den är inte beroende av att ha en perfekt familj, jobb, hem eller ens ett anständigt sådant. Den kräver bara viljan att pausa, titta runt och uppskatta stunden. Den är tillgänglig för dem som lever i fred, och för dem som lever i områden med konflikter och kaos. Den behöver bara en stunds närvaro och ett ögonblick av tyst uppmärksamhet.
Att skapa sådana ögonblick av tillfredsställelse hjälper er att lära er att se på ” glaset som halvfullt” och att lägga märke till vad som finns att uppskatta här och nu. Dessa ögonblick av förnöjsamhet kommer att hjälpa er att se skönheten i saker som finns framför ögonen på er, och njuta av det ni annars skulle förbise. De kommer att dra er tillbaka till nuet. De påminner er om att livet är bra här och nu.
Ögonblick av belåtenhet, speciellt när ni väljer att skapa dem, höjer omedelbart er vibration. De är som vakna meditationer som öppnar hjärtat. De påminner er om att oavsett vad ni vill ha, kan det ni redan har vara tilltalande. När ni upplever denna känsla av fullbordande här och nu, öppnar ni dörren till mer. I dessa stunder av tillfredsställelse, uppstår impulser för inspirerande handlingar.
Vi vet att högtiderna kan vara känslomässigt laddade. Vissa älskar dem, medan andra fruktar dem. För många av er är de tider av djup samvaro, medan det för många andra inte är så. Var ni än befinner er på det känslomässiga spektrumet kan ni skapa dessa ögonblick av tillfredsställelse, och genom att göra det kommer ni att känna er mer älskade och i kontakt med er själva, livet och det Gudomliga.
Vänta inte med att finna förnöjsamhet i era liv, kära ni. Om ni väntar på att allt ska kännas perfekt, jagar ni ett rörligt mål. Ni kommer alltid att vilja ha mer än ni har just nu. Men om ni kan ta er tid att njuta, uppskatta och vara nöjda med vad ni har nu, de som ni har omkring er nu, och er själva som ni är nu, då tillåter ni mer att komma.
De högtider ni firar började i lugn, ödmjuk atmosfär i situationer långt från perfekta. Och ändå förblev en enda lampa tänd och ett barn utstrålade kärlek i en krubba. En stjärna lyste i den mörka skyn över en jord med mycket kaos. Icke desto mindre kände de som tog sig tid att se ljuset frid, stillhet och lugn tillfredsställelse. Ni kan också skapa sådana stunder och på så sätt veta att allt är bra i er värld, även när den expanderar till fler.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...