Ärkeängel Mikael via James McConnell 2 juli, 2017

Ärkeängel Mikael

via James McConnell

2 juli, 2017

Hälsningar, detta är Ärkeängel Mikael och JAG ÄR så ödmjuk och stolt över att få vara här idag för att få tala till denna grupp som finns med oss per telefon och alla som kommer att lyssna till detta i olika videofilmer och de som kommer att läsa detta i olika utskrifter. Idag är jag här för att tala om självständighet vilket är lämpligt, eller hur, för visst handlar det denna week-end i USA om självständighet.

Så självständighet för er, ljuskrigare, är att kunna säkerställa och åtskilja vad som är sanning och vad som inte är sanning. För vi kommer inom kort till en tid då vi alla kommer att vara fyllda av handling, för vi är nu på väg till en plats då vi ska handla, det gäller var och en av oss. Saker kommer att framskrida i en sådan hastighet att det blir svårt för oss att åtskilja vilket som är det rätta att göra, vilken handling som är den rätta, vilket beslut som blir det rätta att ta. Och självständighet kräver faktiskt att vi alla går inombords och söker den vägledning som finns inom oss och i mindre grad förlitar oss på vägledning utanför oss själva.

Så idag inbjuder jag er, när ni känner den enhet som ni har skapat under denna meditation som föregick detta budskap, jag inbjuder er att gå inombords; att blunda, att andas djupt, att göra en paus vid inandningen högst upp och vid utandningen längst ner och helt enkelt ställa en fråga. Jag inbjuder er att göra detta nu. Ställ frågan: Har jag en förbindelse med min Skapare? Ställ denna fråga nu och se vilket slags svar ni får.

Många av er kommer att få ett enkelt ord viskat ur denna tystnad, eller den viskande rösten inifrån. Detta är er förbindelse med Skaparen. Stärk upp denna förbindelse. Jag bjuder in er att dagligen stärka upp denna, så att när ni går in i er service-tjänst, när ni blir aktiva inom de olika humanitära projekten som snart kommer att kräva en hel del aktivitet, så kommer ni att kunna gå inombords. Ni kommer att kunna ställa frågorna och be om hjälp med att ta de rätta besluten. Detta är sann självständighet. Så jag ger er detta som vägledning och som en ledtråd, att ni alla mycket snart kommer att bli mycket aktiva. Detta är Ärkängel Mikael och nu presenterar jag Master Kuthumi för er.

 

 

Archangel Michael via James McConnell, July 2nd, 2017

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...