Mästaren i Kristallriket via Carina, 30 november, 2022

Älskade Ljusvarelser, älskade människor på jorden,
Ni ökar i snabb takt inflödet av högfrekvent energi. Inflödet spolar rent och spolar bort allt gammalt, allt som inte hör hemma i den Nya Tiden. Era kroppar värker och många hör tjutande ljud i huvudet. Älska er själva och håll ut, ni stiger upp!
Älskade vänner, minns att denna tid är fantastisk och den ni väntat på så länge. Ljuset besegrar mörkret och ni är på väg mot en underbar uppstigning, en förändring först inom er själva och sen utom er själva, en förnyelse av ert eget Jag och era system på jorden.
Tiden när de gamla systemen rämnar gör de mänskliga delarna av er ängsliga och oroliga då allt ni känner till faller platt till marken. Ni har väntat så länge men nu är en del av era jag rädda.
Älskade, ni är omhändertagna av er själva på ett högre plan. Ni är omhändertagna av era ljusfamiljer och högfrekventa energivarelser som hjälper er i denna tid. Livet själv håller er, Livet vill er väl och det som nu sker leder er rakt in i den Nya Tiden, anledningen att ni kommit hit i detta liv.
Ni är sörjda för och kommer inom en snar framtid lämna det gamla systemet och gå in i det nya där allt är byggt på kärlek, ljus och glädje. Släpp all rädsla! Den Nya Ljusa Tiden existerar redan och det enda du ska göra är att skifta frekvens i ditt medvetande så att du kan se den, känna den och uppleva den.
Tillåt det gamla att visa sig för dig så att du kan lämna det och gå vidare. När ni ser sanningen i det gamla kommer ni automatiskt att gå vidare in i det nya. Den gamla världen avslöjar sig för er i takt med att ni väljer att se den. Var öppen för att se och ta emot sanningen om det som varit, det som varit byggt på en mycket vilseledande, egoistisk och mörk energi. Var öppen för att se att många i ledande ställningar har utgett sig för att vilja sina medmänniskor väl men i sanning har de, medvetet eller omedvetet, gjort allt för att hålla er kvar i sin kontroll.
Välj att se det gamla klart och tydligt! Acceptera det som en del av en resa i lägre dimensioner. Gör ett bokslut på gamla uppfattningar om er själva och öppna upp er för det Nya Jag som väntar på er på nästa medvetandenivå.
I Kristallriket lever vi i det kristallina medvetandet där allt är skapat av rent ljus och kärlek. Vi finns här till er tjänst närhelst ni önskar. Be oss om hjälp att se sanningen från ett högre medvetande och vi hjälper er. Be oss om klarhet och visdom och vi belyser ert Högre Jags svar på era frågor. Vår kristallina energi renar, rensar och tar bort så att ni kan se en högre version av sanning i er själva och i era liv.
Vi älskar er mer än ni kan förstå.

Du gillar kanske också...