Ärkeängel Michael via Kerstin Eriksson, 15 November 2022′

 

 

Ärkeängel Michael via Kerstin Eriksson

Tisdag 15 November 2022′

 

Archangel Michael Be proud of yourself and your unique footsteps!

Jag är Michael och jag älskar er!

Det finns dagar då du tänker, var är Michael? Var är änglarna? Har de släppt mig? Lämnat mig? Tycker de att jag inte är tillräckligt bra och väljer någon annan?

Du lärs att du är en ljusarbetare, en lydig kärleksarbetare från himlen, och det är precis vad du är!

Och nej, vi har inte valt någon annan, som du kanske tror är bättre än du. Aldrig!

Det skulle vi ALDRIG kunna göra! Och varför?

Du är inte utbytbar! Ingen annan kan göra exakt vad du kan!

Ingen annan har din kapacitet, din personliga kunskap, din unikhet.

Ni är inte kloner av varandra.

Ni verkar glömma detta gång på gång. Ingen annan kan göra det ni kom till jorden för att göra. Ingen.

Ditt eget liv. Det är där det börjar. Ingen annan har levt ditt liv. Så ingen annan är mästaren i DITT liv, utom du!

När du föds in i en livstid på Jorden förkroppsligar du en matris av omständigheter. Man ärver en kropp, med olika biologiska intryck. Du måste bemästra din kropp, och alla känslor som kommer med detta.

Du måste bemästra ditt liv, du måste förstå vad du går igenom i varje steg på vägen. Och det är detta du blir din egen herre över. Och ingen annan kan göra detta.

När du i himlen bestämmer dig för att du vill åka för att leva på Jorden och lära dig och även som den ljusarbetare du är, att göra ditt arbete som kärlekskontakt och kärleksspridare, då tar du på dig en gigantisk uppgift.

Först måste du hantera själva livet, och familjen som du har valt att födas in i, ofta för att föra in ljus och kärlek i den.

Då måste du mogna. Och inse att du verkligen är en ljus- och kärleksarbetare. Så du måste gå igenom alla dina rädslor, och dina trauman först, för att kunna arbeta utanför dig själv.

Du måste dra dig upp på dina egna axlar medan du ligger ner, det är som sagt en tung uppgift.

Men du vet det här, du har gjort det förut. Du har levt många liv på Jorden. Och tron är ditt tecken. Du har den största tron. Annars kunde du inte dra dig upp på egen hand, gång på gång.

Och det är i den goda tro som du tror på. Tron som alltid samverkar med hopp och kärlek, och även med tacksamhet, godhet och glädje. Du förkroppsligar faktiskt dessa energier.

Du är unik! Ingen har gått samma steg som du. Och ingen annan kan vara den mästare som du är.

Vi, änglarna, kan aldrig ge en annan ljusarbetare i uppgift att utföra ditt arbete. Det är omöjligt.

Allt elände, allt negativt, allt obehag, alla trauman som du har gått in i, och förtärts av och sedan slutligen arbetat dig igenom och ut på andra sidan, det är inom detta som ditt mästerskap ligger. Detta är materialet som du kan hjälpa andra själar med.

Om du är läkare måste du vara sjuk först, och sedan bli frisk att veta vad du har att göra med.

Om du är advokat måste du ha en personlig erfarenhet av orättvisa först, för att kunna förstå själva behovet av en advokat.

Förstår du mig? Du kan aldrig hjälpa någon om du inte har en personlig erfarenhet av saken. Det är omöjligt.

Du värdesätter ibland ett betyg från ett universitet, men vart tar du dig genom att läsa i böcker? Att läsa i en bok ger dig en antydan om saker, men du kan aldrig få hela bilden.

Genom att gå till Verkliga Jordens Universitet, lärande genom att leva, är det den ultimata platsen att studera på. Se aldrig ner på dig själv om du har gått i livets skola, ditt liv, det är inte mindre än några examensbevis eller betyg eller utbildning vid något universitet.

Fråga din läkare ”-har du själv varit sjuk?” Fråga din advokat har du någonsin stött på orättvisa? FRÅGA!

Fråga dem, alla du möter, ställ frågor till dem för att lära dig mer om den du väljer att lita på.

Litar du på betyg, ett diplom eller en fin utbildning? Eller litar du på din magkänsla, din hjärtekänsla och en personlig koppling och en personlig upplevelse?

Vem litar du på? Fråga och få dem att prata om sig själva och sina personliga erfarenheter. Betygen de vill visa dig betyder inte så mycket. Vem som helst kan läsa en bok och plugga till ett prov och få bra betyg?

Fråga så att du kan känna deras hjärtans ambition. Och sedan är det upp till dig att göra ett val. Vill du besöka en läkare som aldrig varit sjuk? Aldrig varit sjuk en enda dag? Kan den här läkaren vara empatisk nog? Kan den här läkaren relatera till dig?

Om du går till en healer måste de förstå hur det är för dig, en healers första uppgift är alltid att hela sig själv. En sann healer behöver känna till att vara motsatsen till att bli helad – först. Annars…hur kan de hela om de inte vet något om det?

Personliga erfarenheter är allt jag pratar om idag, och det är viktigt, mycket viktigt.

Och detsamma gäller för alla yrken. Fråga. Att ställa en fråga betyder att du är intresserad. Att du bryr dig. Men många ”proffs” gömmer sig bakom en ”riktig” skolgång, ”rätt sorts” universitet, de ”perfekta betygen”, ”det bästa diplomet”?

Du måste lära dig att se rakt igenom och in i människors hjärtan, vad döljer sig bakom alla diplom och examina?

Du måste absolut lära dig att inte se ner på dig själv längre!

Ni har verkligen vandrat på Jorden och lärt er i Livets skola, där det inte ges några diplom, inga betyg eller något pris.

Men Gud går alltid bredvid dig, liksom förkroppsligandet av Gaia och de vet allt om dig!

Snälla kära var stolt över dig själv och ditt liv, och över alla dina steg du tog vare sig de var små eller stora eller vad de nu var, de där stegen DU TOG och allt du har lärt dig beror på dem alla.

Jag vill faktiskt att du ska berömma dina fötter och älska dina fötter för varje steg de har tagit för dig.

I våra ögon ser vi ditt strålande ljus, de vackra färgerna som verkligen är dina betyg är ditt diplom och hela bekräftelsen på ditt hårda arbete.

Älska dig själv och var tacksam för att Gud känner dig till 100 procent och att alla andra i himlen kan se dig för den du verkligen är, dina färger och ljus och mönster avslöjar dig totalt.

Du förkroppsligar detta unika ljus på Jorden och du är en dyrbar pelare av kärlek och ingen annan kan göra detta viktiga transformationsarbete än du, så snälla tro på dig själv och hör mig när jag säger,

jag älskar dig

Michael

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...