Ärkeängeln Mikael via Genoveva Coyle 19 september 2017

Ärkeängeln Mikael via Genoveva Coyle

19 september 2017

Sätt tillit till er själva och världen omkring kommer er kommer att spegla den tilliten!

Hälsningar käraste bröder och systrar! Jag är Mi-ka-el, er älskade familj, beskyddare och vän, för jag gav detta löfte till er och till Modern för länge, länge sedan … att vara tillsammans med er och vakta er med mitt ljus och min kärlek tills vårt uppdrag är fullbordat, tills den allra sista och slutliga mänskliga själen på Jorden är fri, hur de än väljer att bli det.

Och, förstår ni, det finns ingen stund som ni inte blivit vaktade över och hållits trygga … ni och hela er själsfamilj! Jag vet att ni har fullkomlig tillit till mig och till alla de legioner av ljus som finns därute med er, i djupet och i de lägsta av densiteter, för att hjälpa er och hålla er sällskap och försöka göra denna resa rolig och lekfull – som den borde vara.

Frågan är ”Hur mycket litar ni på er själva?” Ni är extremt hårda mot er själva för att ni inte gör ditt eller datt, för att ni inte går genom denna livstid så som ni förväntade er, speciellt när ni jämför er själva med dem som verkar ha haft en smidigare och mindre händelserik resa.

Kära hjärtan, ni ser bara inte hela bilden och komplexiteten av den Gudomliga Planen, men det är precis som det ska vara! När ni dömer er själva för hårt för att ni inte når upp till vad det nu var ni skulle åstadkomma, då skadar ni er själva i onödan och utvecklingen av ert uppdrag saktar ned.

Var lugna kära ni, för jag är här för att tillförsäkra er om att ni är på spåret, ni är precis där ni skulle vara vid denna tidpunkt.

Sätt tillit till er själva och världen omkring er kommer att spegla er tillit och säkra beteende. Håll ert hjärta vidöppet och använd det kunnande och den visdom som kommer inifrån för att tillgå och kort analysera det som kommer in i er medvetenhet.

Det uppstår situationer på er väg, ni möter människor som ger er kraftiga utmaningar. Men, var snälla och förstå, ni har all information ni behöver, och verktygen, för att se sanningen och lösningarna på utmaningen, och sedan snabbt gå genom den och avancera framåt på er väg.

Var och en av er, mina modiga krigare, är här för att arbeta med nedmonteringen av programmeringen och själva fundamentet av den gamla suppressiva tredje dimensionen som var tungt manipulerad och missbrukad för att såra och förslava mänskligheten under så lång tid. Så, när jag säger er att ni avancerar och går framåt på er väg, betyder det verkligen att ni är att lita på och att ni ges den Blå Flamman av Gudomlig Vilja och Kraft för att gå lägre och vidare i densiteten där ljuset nästan glömts bort, för det finns många som behöver en kärleksfull hand och hjälp.

Lita på ert vetande och er intuition att vägleda er genom dessa oväntade räddningsaktioner. Använd er inre vägledning och den Blå Flamman av Sanning, den av Silver och den av Guld, det spelar ingen roll, men tvivla inte ett ögonblick på att ni blir missledda eller går av vägen. Det är er djupaste önskan att tjäna och att vara kärlek hela tiden, som tar er dit ni behöver vara och samtidigt håller den er trygga, oavsett vad ert ego måhända säger till er.

Ni vet väl att ert ego alltid lär och visar er var ni fortfarande har rädslor och vad annat ni behöver släppa iväg, frigjort och omvandlat, så var tacksamma och välkomna glatt hans/hennes input.

Sträva efter att ljusna upp och inse att det inte finns någon fiende därute, utan bara missförstånd, brist på medvetenhet och missuppfattningar av de hårda och okonventionella lärare ni valt. Ha roligt, lek, skratta och dröm stort medan ni betraktar denna nuvarande resa på Planeten Jorden som den mest spännande och tillfredsställande livstiden av alla, för det är den verkligen, och ni skulle för allt i världen inte vilja ha missat den.

Ni är älskade och omhuldade, mer än ni någonsin kan föreställa er.

Farväl

Source – Channel: Genoveva Coyle

 

Översättning: Markku Pärssinen

 

Du gillar kanske också...