Ärkeängel Michael via Linda Dillon, 4 september

ÄrkängelM

Ärkeängel Michael om Galaktikerna och att Hamstra

4 september 2016 av Steve Beckow

Vad gör våra stjärnfamiljer bakom scenerna? Närmar vi oss en tid när man behöver hamstra?

Ärkeängel Michael svara på dessa frågor (och andra som jag kommer att posta snart).

Från Ärkeängel Michael i en personlig läsning med Steve Beckow genom Linda Dillon, 2 september 2106. Tack till Dana för vår transkription.

Ärkeängel Michael: Ni  måste vara mycket klara över vad er stjärnfamilj har varit upptagna med att göra…

Steve: Vad har vår stjärnfamilj haft för sig?

ÄÄM: Er stjärnfamilj, bortsett från implementeringen av deras olika team, i alla sektorer och vägar i livet – har de varit den milda hemmafrun till en mycket kraftfull individ – har arbetat både på och utanför planeten med finansiell omorganisation. Med politisk omorganisation, med implementeringen av vissa människor i det Intergalaktiska Rådet.

De har ingripit i krig. De har fångat missiler, bomber och desarmerat explosiva varor – inte helt, inte ännu. (1) De har infiltrerat vad ni kan se som abnormala styrkor. Och vi använder den termen inte för att beskriva att det finns de som är goda eller onda, vilket är ett gammalt koncept, men helt enkelt de som försöker att förespråka krig eller förödelse eller övergrepp.

De har subtilt och faktiskt uppgraderat er teknologi, den praktiska teknologin som används varje dag. De har skapat situationer där många fler av vad ni tänker på som människor besöker de olika skeppen och gör sig bekanta med inte bara familj och vänner, utan teknologi, healing och kommunikation. De har varit sysselsatta utöver det vanliga.

Steve: Wow. Kan jag släppa den beskrivningen som du precis givit?

ÄÄM: Det kan du verkligen.

Steve: Oh, underbart. Nu till idén att vi måste ha lagrat livsmedel för en månad, stämmer det?

ÄÄM:  Det stämmer inte. Detta är rädslan…

Ni se de gamla mönstren komma till ytan. Så vad ni bevittnar är de som har mycket färska klara minnen, nuvarande eller en lång historia av slaveri, som säger ”härskare” – och de ta många former, som kabal, Illuminati, de med makt, de som jag inte håller med – kommer att göra hemska saker med mig och då behöver jag gå in i ett rike av extremt beskydd så att jag kan gömma mig.

På samma gång säger ni och vi att det är massiva förändringar på gång. Våren har redan kommit. Dammluckorna är öppna.

De nya paradigmen är förankrade. Människors hjärtan expanderar. Era system skiftas. Ni väntar välsignelser av alla slag.

Det är en delning här som är av den gamla dualistiska polariteten. Så det finns människor som säger, ”Ja, vi engagerar oss i det nya och förresten är jag verkligen rädd och jag kommer att gå iväg och gömma mig.”

Det är inte hur ljusarbetare arbetar eller deras väg.

Finns det brist i vissa områden på er planet. Ja, och det har det varit under en mycket lång tid.

Men syftet med dessa förändringar som vi pratar om mycket aktivt och som vi alla är med er och arbetar på – ni som implementeringsteamet, vi som backup – är positivt. [Ni är inte menade] att gömma er i ett hörn och hamstra. Det är det gamla.

Så öppnandet av dessa dammluckor betyder möjligheterna, och de politiska möjligheterna – och jag använder litet ”P” i politiska – för att försäkra att mat finns för alla. Ett mycket praktiskt exempel.

Så när ni hamstrar, vad ni gör är att förstärka det gamla – att ni är i nöd, att ni inte kan skapa, att ni inte kan framkalla.

Det är alltid klokt att ha vatten och lite mat till hands, bara för att om ni vill spendera dagen i tyst reflektion. Men att hamstra är meningslöst. Det är inte hur vi guidar. Det är inte det som behövs.

Fotnoter

(1) Medan galaktikerna har förhindrat alla atombomber från att explodera på planeten eller i rymden, har Jordstyrkor försökt att simulera kärnvapenexplosioner genom att använda stora mängder konventionella sprängmedel.

Vår stjärnfamilj skulle inte tillåta tredje Världskriget inträffar så läsare kan ignorera meddelanden som säger att något sådant skulle kunna ske. Alla som vill undersöka detta ämne hänvisas till  ”The Victory of the Light” at http://goldengaiadb.com/The_Victory_of_the_Light;and especially ”No Nuclear Explosions and No Nuclear War” at http://goldengaiabd.com/The_Victory_or_the_Light#No_Nuclear_Explosions_and_No_Nuclear_War

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...