Ärkeängel Michael via Ann Dahlberg, 6 september

ÄrkängelM

Ärkeängel Michael

Tisdag 6 september 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Mikael som kommer till Er idag för att berätta om den nya tiden som är i antågande. Det är en Gudagåva som givits er, detta att få vakna upp till ett nytt himmelrike på Jorden. Många är det som vill gå med er på Jorden idag. Alla kan dock inte stiga ned på Jorden utan får nöja sig med att hjälpa er från den dimension de tillhör.

Jorden skakar nu av sig all negativitet och låter det positiva och ljusa bli alltmer framträdande. Jordens önskningar börjar nu gå i uppfyllelse en efter en. Hon har flitiga medarbetare med sig, både på, under och ovan jord. Alla arbetar entusiastiskt för hennes uppstigning, detta gäller nu främst för hennes ytvärld. Gaia, vår Jord befinner sig redan i femte dimensionen, nu arbetar hon för sin ytvärld och allt liv som finns på den. Ni är alla hennes kära barn och hon önskar inget högre än att ni ska stiga upp med henne. Gaia har stor hjälp med detta från alla håll och det händer också mycket i er värld idag.

Det händer otroligt många positiva saker som er massmedia inte tar upp. Det kan gälla djur, det kan gälla natur, det kan vara på det medicinska området etc. Det finns gott om människor som hjälper varandra nu och mycket av det som händer borde få förstasidesnyheter. Media kunde påverkat utvecklingen positivt på ett mer drastiskt sätt, om de inte hållits tillbaka av sin rädsla. Det finns många rädslor kära barn på Jorden av olika natur och slag. Det är många rädslor som poppar upp nu, då de varit gömda i diverse skrymslen och vrår.

Tilliten får ersätta rädslan. Tillit till att allt är perfekt precis som det är just nu. Tillit till att ni befinner er precis just där ni ska befinna er. Tillit till att känna och uppleva det ni känner. Tillit till att ni får hjälp att släppa det ni behöver släppa. Tillit till att ni vaknar när det är dags för er att vakna. Tillit till er själva och det ljus ni bär i ert hjärta.

Er tid är nu och era dagar kommer snart att förändras till det bättre. Många händer är det som hjälper mänskligheten nu, till ett bättre liv med större frihet för var och en. Allt liv på Jorden kommer att få ta del av detta, ty vi är alla ”ett” och vi behöver varann.

Jorden står i en ny gryning, en vacker och färgsprakande gryning. Mitt hjärta gläds med er och instämmer i jubelsången som skallar långt ut i Universum. Ta vara på era dagar, njut av varje dag som är, hitta glädjen i allt som ni gör, även den minsta småsak kan skänka glädje om man är alert och lyssnande.

Försök att vara vakna och alerta så mycket som möjligt under dagen. Det är då ni känner tilliten växa inom er, ni känner av energin av tillit, tro och hopp.

Med dessa ord lämnar jag er nu.

Min tro, tillit och kärlek finns med er.

Ärkeängeln Mikael

You may also like...