Ärkeängel Mikael och “En Som Tjänar” OWS via James McConnell och Shosanna, 10 oktober 2021

Ärkeängel Mikael och “En Som Tjänar” OWS via James McConnell och Shosanna, 10 oktober 2021

 

ÄRKEÄNGEL MIKAEL: (Kanaliserad av James McConnell)

 

Jag är Ärkeängel Mikael. Och som alltid är det ett nöje att vara här med er och få kontakt med er på detta sätt.

För att kunna fortsätta processen som påbörjades för länge sedan för många av er. Livstid efter livstid har vi arbetat med er. Men det är den här livstiden där ni alla har kommit samman igen, där vi har kunnat arbeta med er som en grupp, som kunnat mötas som ni är. Gamla själar kallas tillbaka för att tjäna igen. Och jag säger tjäna för det är det ni är här för att göra. Ni är här för att vara till tjänst. Och ni alla gör precis det, på ert eget sätt.

Ja, energierna är starka vid denna tid och de blir starkare och starkare. Och ja, det är svårt för många av er att fortsätta hålla kursen, som era tidigare diskussioner handlade om, och som vi har bett James här att se till, ”att ni håller kursen.” Det är så viktigt just nu.

För länge sedan, redan innan ni kom hit, så visste ni att det skulle bli svårt. Ni visste att det skulle bli svårt. Många resor, livstid efter livstid skulle ni göra, tills slutligen den genombrottstid närmade sig, som ni skulle vara en del av.

Och ni visste vid den tiden, att när den tiden kom, så skulle ni vara här för att avsluta jobbet. För att avsluta det ni påbörjade. För att fullfölja löftena ni gav. Och ni är verkligen här just nu för att göra just det, för att uppfylla ert löfte, löftet om att hjälpa jorden och alla människor här på planeten, hela medvetenheten här på planeten, att vakna.

Det är ert syfte, ert kollektiva syfte, som en grupp, en grupp här i Ancient Awakenings, men också i en större själsgrupp med Ljusarbetarnas Samhällen över hela planeten. Ni är alla här för det. Så fortsätt på er kurs, mina vänner. Låt inte de saker som fångar eller verkar fånga ljuset, hindra er från att vara i ljuset, vara i de högre vibrationerna eller skapa de högre vibrationerna i era liv och runt omkring er.

När ni skapar de högre vibrationerna i er själva, visar ni dessa vibrationer för andra. Ni visar ljuset. Ni banar väg. Ni är vägvisare. Det var det ni kom hit för. Så visa vägen nu. Var vägen. Var vägen, sanningen, livet och ljuset för alla som kommer efter er. Men först måste ni själva fortsätta på denna väg. Denna väg, återigen, som ni skapade för er själva för länge sedan.

Och vet att när ni avslutar jobbet, när ni slutför kursen eller slutför denna del av er resa, då vet ni att ett stort firande väntar. Ja, många av er kommer att vara på skeppen, eller i Agarthas rike inuti Jorden. Många av er kommer att hamna där när tiden eller frekvensen stiger tillräckligt, för att det ska kunna hända.

Men ni alla, var och en av er, är en del av detta stora pussel som ni har lagt. Tänk på det på det sättet: ett stort pussel. Med tusentals och åter tusentals bitar. Och ni har idogt, liv efter liv, lagt dessa bitar. Och vad som händer när ni kommer till den punkt då ni är redo att avsluta pusslet, och lägga de sista bitarna. Och hur lätt det blir denna gång, för det är inte tusentals bitar längre, det är bara på några få stycken kvar. Det är där ni är nu, för att slutföra pusslet. Ni får ihop allt. Och när ni slutför det, så slutför ni också bilden. Ni är alla vid den punkten nu, då ni färdigställer bilden.

Ja, någon av er talade tidigare om att det är en lång process. Men jag säger er nu, ni har redan varit i en lång process. Hur mycket längre behöver den vara? Bara ni, det kollektiva ni, kan svara på den frågan. Men ni är vi den punkten att ni kan svara fullt ut.

Eftersom många av de saker ni har hört så många gånger, händer bakom kulisserna, de händer nu i ljuset, inte längre i mörkret. Alla dessa saker som skett bakom kulisserna, är nu i ljuset, och de kommer ut som sanningar, som inte längre hålls tillbaka. Skuggorna kommer att försvinna. När skuggan är borta finns bara upplysningen i ljuset kvar.

Så fortsätt att ha tillit. Lita på er själva. Lita på planen. Den stora planen som ni själva har varit en del av från början. Jag talar nu om begynnelsen. Begynnelsen av skapelsen.

Det var sant att ni inte var ett medvetet vetande själv i början. Men ni är alla en del av skapelseprocessen – har alltid varit, kommer alltid att vara. För ni är energi. Och energi kan varken skapas eller förstöras. Den har alltid funnits och kommer alltid att finnas, precis som ert medvetande.

Och jag, Ärkeängel Mikael, har övervakat denna process under mycket lång tid, långt innan Jorden och Gaias begynnelse, långt innan ni ni själva kom hit, har jag övervakat denna process och hjälpt, bara hjälpt, inte utfört, utan hjälpt till att dra detta till sitt slut. Ett crescendo, om ni så vill. Ni närmar er crescendot, eller mållinjen.

Ja, vi vet att ni har hört detta många gånger. Och många gånger har ni sagt: “Ja, Ärkeängel Mikael, vi har hört detta om och om igen, men när är det klart?” “När” är upp till er som ett kollektiv. Kom samman med era bröder och systrar runt omkring så mycket ni kan. Var de som man kan se upp till. Visa dem vägen. Gör det inte åt dem, utan visa dem..

Må all min frid och kärlek vara med er alla när ni fortsätter genom detta stora och mäktiga uppvaknande, som tar er längre och längre genom er uppstigningsprocess.

 

 

EN SOM TJÄNAR (kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till er! En Som Tjänar här, och bara En Som Tjänar denna gång. Vi är alla tillsammans här, eftersom vi är kollektivet för Den Som Tjänar, och vi är flera här och hjälper till i denna process, och vi tar er längre och längre, så långt vi kan.

Men det är inte upp till oss, det är upp till er hur långsamt eller snabbt ni går igenom  processen. Vi kan bara visa er dörren. Det är ni som måste gå igenom den.

Men vi har visat er dörren många, många gånger. Och vi tycker att det är dags för er att gå igenom den. Vad tycker ni? Tycker ni att det är dags? Och tycker ni att nu är det nog, och allt sådant? Det gör vi också! Så, berätta nu, varför går ni inte bara in genom den där förbaskade dörröppningen så det blir slut på det, okej?

Gäster: Okej!

OWS: Ja, vi är Den Som Tjänar och, den ni kallar, den ”roliga!” Vi är här för att hjälpa till och vara en del av detta när vi kan. Det brukade vara när vi fick tillåtelse. Men nu kan vi liksom komma och gå som vi vill,  mycket mer än vi kunde tidigare. Och ni kanske inte förstår det ännu, men det kommer ni att göra, särskilt när vi träffas i ett stort möte, kanske ansikte mot ansikte till och med! Det kommer. Ni  får se.

Vi är redo för era frågor. Vi kommer att försöka stanna här och svara på era frågor om vi kan. Har ni några frågor till En Som Tjänar?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja? Kära Du!

Gäst: Hej Den Roliga, vi älskar er!

OWS: Vi älskar er också! Ja! Och din Älskade sänder sina hälsningar, skickar sin kärlek! Okej?

Gäst: Jag är så glad att han är vaken! (Skrattar) Det är jag glad över. Han är så värdefull. Tja, hur som helst, min fråga är, när vi den senaste veckan hade Advance, fick vi en initiering från Sanat Kamara. Och jag undrar vad vi fick, för det kommer jag inte ihåg? Jag har en känsla av att det tog oss till den femte dimensionen, men vad var det?

OWS: Det var en initieringsprocess som ni har gått igenom under mycket lång tid, livstid efter livstid. Och i just denna livstid som ni befinner er i, upplever ni alla dessa olika initieringar. Men vi gillar inte att kalla dem för initieringar längre. Vi gillar att kalla dem “medvetanderörelser.” För det är vad de är. De är en rörelse längs medvetandet till högre vibrationer.

Och ja, du har rätt i att det var en introduktion, så att säga, till de högre vibrationerna i den femte dimensionen. Vi visste att det inte skulle bestå permanent, eftersom du inte är vid den punkten ännu, där du helt kan känna uppstigningsprocessen genom dig. Men det kommer. Du jobbar med det. Vi jobbar för att hjälpa dig med det.

Men vi har inte gjort allt detta i den här gruppen och i alla andra Ljusarbetarsamhällen över hela planeten, bara för att ni skulle kunna gå under i en så kallad pandemi eller ett virus av något slag. Det skulle vara löjligt att arbeta med er så idogt som vi har, och sedan låta er gå, bara gå iväg! Nej, det kommer inte att hända. Så tänk inte ens på det. Och alla som tänker det, förstå att hela den här processen som har pågått, är i många avseenden en bluff. Allt handlar om kontroll, som ni redan vet. Och vi tror att vi har svarat på din fråga, men vi tog den ännu lite längre, eller hur?

Gäst: Ja, jo. Jag vet bara att jag inte kommer att vara här så länge till, och jag menar inte att jag ska gå vidare. Men jag antar att ni vet vad jag pratar om, vissa i gruppen gör det. Och jag vill bara tacka er, för det helt fantastiska ni har gjort för oss hela tiden, och jag älskar er innerligt! Hej då så länge.

OWS: Tack detsamma. Och vi vill bara säga, att vi inte kunde gjort det utan er! Så tacka er själva! Klappa er på ryggen! Bra jobbat!

Gäst: Det är det jag gör, klappar mig själv på ryggen.

OWS: Bra Om du fortfarande kan nå din rygg, om du kan få handen dit och klappa dig på ryggen, kan du göra det?

Gäst: Nätt och jämnt! (Skrattar) I min ålder, men jag ska försöka.

OWS: Jag menade inte så. Men vi säger till dig, Kära du, att du kan göra det. Och vi vill att du ska göra det precis nu. Vi vill att du tar din hand, lägger den bakom dig, klappar dig på ryggen och säger till dig själv “bra jobbat!” Okej?

Gäst: Okej. Bra jobbat!

OWS: Mycket bra. Det är rätt. Bra.

Gäst: Tack så mycket!

OWS: Finns det andra frågor här? Det är alltid en trevlig stund när vi kan vara med den här gruppen, ha gemenskap, vara glada och ibland vara fåniga tillsammans. Men ja, har ni någon fråga?

Gäst: Ja. På den nya Telegram-kanalen med Ancient Awakenings finns en video som säger att dammen i Kina brustit, och att det var en enorm vägg av vatten som forsade och förstörde allt. Jag undrar om ni skulle vilja kommentera det, om att den faktiskt brast och att det var i Kina.

OWS: Det vi kan berätta är att detta är en av de sakerna som faktiskt sker bakom kulisserna, och som inte sänds till allmänheten nu. Vi säger inte att den brast fullständigt, som du säger här, utan till viss del.

Men det är mycket mer som händer där bakom kulisserna som många av er kanske inte är medvetna om ännu vid denna tidpunkt. Och en del av det är de djupa underjordiska militärbaserna som ni har hört talas om, “DUMBS.” Och det är ett träffande ord för dem förresten, för de är ganska dumma, som kunde tro att de skulle komma undan med det de har försökt göra. De är verkligen dumma och dumma i många avseenden. Men i alla fall så har de haft dessa olika underjordiska baser som de har drivit av olika anledningar, och många av er känner till skälen. Vi kommer inte att gå in på det just nu. Men de förstörs. De antingen förstörs eller övertas, eller görs så att de inte kan fungera längre eller kunna användas i det avseende de planerade att använda dem. Så allt detta händer verkligen här, okej?

Gäst: Tack.

OWS: Ja. Finns det andra frågor här?

Gäst: Jag har en snabb fråga.

OWS: Vi ger ett snabbt svar då. Nej, inte nödvändigtvis! Vi brukar inte vara särskilt snabba.

Gäst: (skrattar) Jag vill höra om ni har några kommentarer eller något ni kan säga om La Palma-vulkanen, och om vi ska få en vägg av vatten eller inte.

OWS: Det händer verkligen mer bakom kulisserna. Det är verkligen ett utbrott som faktiskt skulle kunna orsaka olika katastrofer, om man så säger. Det är det de mörka krafterna har planerat. Men Ljusstyrkorna har gjort allt de kan för att lindra detta, så det sker faktiskt inte på det sätt som ni tänkte, gällande den enorma väggen av vatten som skulle komma till USA:s östkust, och allt sådant. Så blir det inte.

De försöker. De försöker göra detta, men även om något sådant skulle hända, sker det i mycket mindre grad än vad de planerade, för Ljusstyrkorna och Alliansen har också planer för detta. Vi har sagt detta förut, och ni har hört det ifrån andra källor, att Ljusets Styrkor och President Trump spelar schack på en 5D-nivå, medan de andra spelar på en 3D-nivå, förstår du. Så Alliansens planer ligger långt före det mörkrets krafter fortsätter att försöka göra.

Som vi har sagt många gånger, samma gamla spelplan som de fortsätter att använda. Alliansen och de Vita Hattarna, känner till deras spelplaner! Och de gör allt de kan för att fortsätta med sin spelplan och har också sina egna planer framöver. Okej?

Gäst: Tack så mycket. Tack.

OWS: Finns det andra frågor här?

Gäst: Jag har en. Min fråga är, kommer de Goda Killarna eller de Vita Hattarna, vad ni än vill kalla dem, att förstöra eller ta kontroll över Hadron – partikelgeneratorn i Schweiz?

OWS: Vi skulle säga att de Mörka gjort allt de kan för att kunna kontrollera den. Under mycket lång tid hade de kontrollen. Men den har nu tagits över som vi ser det. De från Ljusets Styrkor, Alliansen, har känt till försöken med att göra mycket farliga experiment, som kan skapa många katastrofer och förödelse över hela planeten. Men de har gjort allt de kan för att först stoppa det och sedan ta över den helt, vilket de verkligen har gjort. Så det finns inget att oroa sig över beträffande det.

Gäst: Tack.

OWS: Vet också att de Galaktiker som arbetar med just det projektet, också gjort allt de kan för att ingripa i de förfärliga planer som kabalen, mörkrets krafter, Illuminati, hade planerat här.

Och ja, din fråga tidigare angående tidslinjeförskjutningen stämmer verkligen, men det har stoppats.

Gäst: Tack.

OWS: Ja. Finns det andra frågor här?

Gäst: Hej.

OWS: Ja?

Gäst: Jag vill fråga. Ni nämnde precis att det är dags för oss att bara gå igenom öppningen. Jag vet att vi måste be om att få vägledning. Vid det här laget, med tanke på allt, vad kan vi göra individuellt eller som grupp för att gå igenom dörröppningen? Tack.

OWS: Mycket bra, Kära Du. Vi skulle säga att det du behöver göra är det du redan gör. Och du visste att vi skulle säga de. Men det stämmer. Du gör redan det du behöver göra, bara genom att vara en del av detta uttryck varje vecka då ni kommer samman som en Ljusfamilj, som Ärkeängel Mikael sa, de gamla själarna kommer samman igen. Det gör ni. Och varje gång ni möts på detta sätt, påverkar ni kraftigt bortom det ni kanske tänker på som planetens kollektiva medvetande. Och den lilla biten fortsätter att hjälpa till att höja planetens medvetande, varje söndag ni kommer samman. Varje gång lite mer, lite mer, lite mer.

Ibland ännu mer när ni kommer samman i era Advancemöten. Ett stort uttryck av medvetande frigörs då. Och kommer återigen att göra det i nästa sammankomst som ni har inom kort, av det vi kan förstå. Vi jobbar mycket för att förbereda det nästa Advancemöte ni ska ha. Det kommer i många avseenden, att bli spektakulärt med det som kan åstadkommas när ni kommer samman i Ljuset, och inom den högre vibrationen, slår ihop all er vibration och ert medvetande som ett, för att skapa den påverkan som behövs. Ni kommer att höra mer om det när vi kommer närmare. Okej? Svarar detta på din fråga, Kära Du?

Gäst: Tack. Häromdagen gick jag förbi en skola och såg barn som lekte iklädda masker, och nu måste alla vaccineras. När vi ser oss omkring och ser sådana här saker så undrar vi, har vi förlorat striden? Gjorde vi inte tillräckligt? Ni vet? Är vi på en nedåtgående spiral igen? Så skulle ni kunna ge oss några uppmuntrande ord om det? Tack.

OWS: Allt detta, min Kära Bror, handlar om att vakna. Att väcka de sovande massorna. Det är därför detta sker, dessa lock-downs, dessa maskmandat, dessa vaccinmandat. Allt detta handlar om att människor vaknar upp till vad de kontrollerande krafterna nu, mörkrets krafter, ja, eller det vi kommer att kalla ‘hantlangarna’ här på planeten fortsätter att göra här, eller fortsätter att försöka göra. Men de förlorar striden, min vän. De tappar den väldigt snabbt. Och du ser det genom de mer och mer löjliga uttalanden som börjar komma från dem. Många av er hörde det från den så kallade presidenten som finns där nu, och de andra inom den så kallade administrationen som finns där, liksom de över hela planeten och i de andra regeringarna. De kommer alla fram och visar sin dårskap i många avseenden, visar sina rätta ansikten, förstår du? De visar att de inte är av Ljuset. Många av dem visar till och med att de är en del av den Nya Världsordningen som nu används allt oftare här. Så det är en uppvaknandeprocess, som händer här, okej?

Gäst: Okej. Så det är en del av planen. Tillåts det lite här och där som en provokation?

OWS: Ja, väldigt mycket så.

Gäst: Okej. Tack.

OWS: Mycket så. Annars så skulle president Trump vara den verkliga presidenten nu. Det är tänkt att vara som det måste, okej?

Gäst: Tack så mycket.

OWS: Finns det andra frågor här?

Gäst: Ja, jag har en fråga.

OWS: Ja, vi har en fråga här i rummet, ja?

Gäst: Ja. Frågan är, kommer den Röda Oktober att vara det som jag skulle betrakta som en Röd Oktober, där det kommer mycket avslöjanden och upptäckter?

OWS: Lustigt att du tar upp det, för tidigare, och ni som är med i samtalet här och har känt oss en tid, vet vad jag talar om nu, när en sådan fråga har kommit upp, skulle jag skulle ha hållit för min mun, eller i alla fall åtminstone James mun, för att inte berätta för mycket. Och de, de som var mentorer för mig då, skulle stå med sina krokar redo att dra mig av scenen, förstår du. Men så är det är inte längre, för jag har lärt mig min läxa. Jag kan inte ge den informationen så som jag skulle ha försökt tidigare, förstår du. Om Shoshanna varit här, kanske hon kunde göra det, för det skulle inte finnas någon som kunde dra henne från scenen, förstår du.

Men hur som helst, vi kan berätta för dig, eller jag kan berätta för dig, jag kan säga att det är väldigt många förändringar som pågår, och många sanningar som redan kommit fram, och många fler som kommer att komma. Och det finns något i denna oktober månad, ja. Vi kommer inte att säga direkt vad det är, eller hur stort det kommer att bli. Men det är något som kommer att öppna fler ögon, så att säga. Några kan relateras hit. Kanske tusentals.

Gäst: Tack, och jag hoppas att du stannar på scenen!

OWS: Vi gillar scenen! Vi gillar verkligen scenen. Jag gillar scenen väldigt mycket. Och du är ny här, men det fanns en tid då jag fick råd från den du känner som ‘Robin Williams’, och jag får fortfarande lite råd från honom då och då. Han är med oss.

Gäst: Ja. Bra!

OWS: Ja. Han är det. Han har också gett mig många tips här.

Gäst: Jag älskade honom.

OWS: Han var mycket älskad över hela planeten. Finns det några andra frågor här? Jag skulle kunna fortsätta och fortsätta, men vi måste snart stänga, för James säger ”nej, nej!” Du kan inte bara fortsätta och fortsätta! Och ingen sång!” Han sa, “ingen sång!” Vi sparar det alltid till Advance.

Gäster: Skratt.

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Hej alla. Min fråga gäller mindre jordbävningar. De verkar komma på en linje. Jag får denna information genom en person som heter Paul Butler. Han får rapporter om de jordbävningar som sker och kallar dem för uppvaknanden över hela planeten. Men jag är väldigt nyfiken. Jag märker att de verkar komma i Texas och sedan uppe i Arkansas och Idaho. Jag skulle vilja veta vilken leylinje eller gridlinje de förekommer på. Det verkar bara så konstigt för mig, för jag vet inget om det eller vilka som väcks eller skakas om i dessa områden. Tack.

OWS: När det blir jordbävningar och stormar och vulkaner, och allt detta, så handlar det till en del alltid om Jorden, om Gaia själv som “andas”, eller börjar rensa sig. Att få tillbaka saker och ting i balans, och det är vad det i stort handlar om. Men det handlar också om de djupa underjordiska militärbaser som förstörs i vissa avseenden då. Folk känner skakningarna av det. Mycket kommer av det. Ibland handlar det också om att de mörka krafterna skapar det, för att faktiskt störa vissa områden. De försöker göra det ibland. Vi kan inte direkt säga mer om det. Men allt detta kommer fram. Allt detta kommer att presenteras med en fullständig sanning för allmänheten, som vi kan förstå det. Okej?

Gäst: Det låter som något jag skulle kalla ‘shake and bake’ (skrattar).

OWS: Det är ett bra ord för det, ja. Och som James sa tidigare, ett annat ord som kommer, och som ni kommer att börja höra är “shock and awe.” “Shock and awe” kommer. Okej? Några andra frågor här, innan vi släpper kanalen?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Det var på håret. Ja?

Gäst: Så är det alltid! (Skrattar) Jag har en fråga om de chemtrails som återkommit på planeten. På platser som min man och jag har rest till. Kan ni förklara vad de här sista explosionerna av chemtrails handlar om, tack?

OWS: Ja, du sa det precis. Det är den sista explosionen, eller den sista flämtningen, av de mörka krafterna, kabalen, Illuminati, som fortsätter sin gamla plan. Det är samma gamla, samma gamla spelplan som de har arbetat med. Men många av dem som har arbetat med detta försvinner. Du kommer att se det. Att de inte längre kontrollerar detta, för att de inte längre är här. Så gör dig redo för några häpnadsväckande avslöjanden som kommer. Okej?

Gäst: Tack.

OWS: Då måste vi släppa kanalen. Som vi förstår så har ni en e-postfråga.

Gäst: Ja, tack. Personen frågar vem som stod bakom den senaste avstängningen av de sociala medierna, och vad syftet var med det? Tack.

OWS: Det vi kan berätta är att det som framkom från er massmedia, naturligtvis inte var korrekt. De förvanskade det. De vrider på det för att passa deras agenda. Men det som faktiskt inträffade var att Ljusets styrkor, Alliansen, gjorde det för att visa att de kunde göra det. Att visa de mörka krafterna att de menar allvar. Att de kan göra så. De kan stänga av det när de vill, förstår du. Och det här var en demonstration för att visa dem att de kunde göra det. Och det leder till den större demonstrationen som många av er har hört talas om, då allt stängs ner, så att Ljusets krafter kan komma fram och tala. Okej?

Mycket bra. Då är vi klara för denna gång. Och vi säger bara att det är ett nöje, ett stort nöje att få vara med er, och att få dela med er, och att ha kul med er, njuta med er. Ni har ingen aning om hur mycket glädje jag får. Jag menar egentligen “vi”, men jag kan också säga “jag”. Och hur mycket glädje jag känner av att få vara tillsammans med er, och dela med er.

Och jag ser så mycket fram emot den tid då jag kan sitta ner och vara med er, ansikte mot ansikte, bryta bröd. Ni säger inte “bryta bröd” längre ,men vi kan äta, eller hur? Och faktiskt dricka lite vin, eller något liknande. Kommer det inte bli underbart! Och inte bara vin, det finns så mycket annat där ute i galaxen, ni har ingen aning om att det kommer att bli sensationellt, utöver det vanliga här! Ni har underbar mat och underbara drycker här, men ni har ingen aning om vad som egentligen finns där ute ännu. Men det kommer, ni får se. Även på själva skeppen är maten och allt sådant underbart, för de som vill njuta av det. Okej?

Shanti. Frid vare med er. Var den enda.

Gäster: Tack, tack, tack! Tack, vi älskar er! Kom tillbaka när ni vill!

 

Kanaliserad av James McConnell

 

www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org

 

Översättning: Maggan

You may also like...