Sananda, KaRa och OWS via James McConnell, 19 januari 2020

Sananda, KaRa och OWS via James McConnell, 19 januari 2020

Per Staffan 4 februari 2020

James McConnell (channeled messages)

Sananda  (Kanaliserad av James McConnell)

Jag är Sananda. Som alltid uppskattar jag den här stunden när jag kan vara med er och dela och hjälpa till med ytterligare förståelse.

Inte på er tredimensionella nivå, för så många av er har gått utöver den. Även om ni inte vet det eller helt tror att ni har det. Det har ni. Många av er är i den fjärde dimensionen oftare och oftare, och till och med i den femte dimensionen ibland. Men sällan, om ni verkligen tänker på det nu, sällan är ni tillbaka och vältrar er i den tredimensionella illusionen längre. Ja, det finns stunder. Men de stunderna passerar ganska snabbt nu, om ni har märkt det.

Ni hålls inte längre tillbaka av programmeringen, såvida ni inte tror att ni gör det. Och det är kärnan i situationen här, mina vänner. Det är trosprocessen. Att tro är verkligen att se. Men det är bara ord. Om ni inte helt tror på det. För så många av er fortsätter att ha den programmeringen, att ni måste se det för att tro på det. Men även det försvinner nu för många av er.

Ja, det finns många som fortfarande sover. Inte de av er som jag pratar med nu. Men det finns många över hela planeten som ännu inte har vaknat upp. Det är inte de som går framför de andra – Förebådarna, Vägvisarna – ni är dessa Och programmeringen som ni alla tror att ni fortfarande har, har ni verkligen inte. Precis som Lady Nada berättade för många av er en gång tidigare: det finns ingen slöja. Det finns ingen programmering. På ett ögonblick, på bara ett ögonblick, kan all programmering, eller vad ni tror är programmering, försvinna. Allt kan försvinna på ett ögonblick.

Och i det ena ögonblicket kan det finnas uppstigningen, din uppstigning. Men sedan undrar du: varför har jag inte stigit upp? Du har inte stigit upp eftersom du inte tror att det är möjligt ännu. Och det är allt det handlar om: tro.

Men programmeringen, slöjan som du fortfarande tror på, dras hårt över ögonen, även om den inte gör det. Den slöjan, den programmeringen, kan övervinnas i det ögonblick som du försöker övervinna den. Det kräver inte en lång komplicerad process.

Ja, du kan gå tillbaka och titta på källan till programmeringen. Du kan gå tillbaka till tidigare liv och titta på detta och se varifrån det kom, var mönstren började. Och det kan vara till hjälp att göra detta. Men bara för att ditt tredimensionella sinne kräver det. Om ditt tredimensionella sinne inte krävde det, eller snarare, om du inte var i ditt tredimensionella sinne utan i de högre vibrationsfrekvenserna, skulle det inte krävas. Du skulle inte behöva det.

Så tanken att du måste gå igenom en process under en period är inte alls sann. Om du inte tror att den är det. Men om du helt tror att du kan göra skillnad precis här, just nu i detta ögonblick, så kan du det.

När jag förvandlade vattnet till vin, som Yeshua, så undrade jag inte om jag kunde göra det. Jag tänkte inte på det i förväg. Jag analyserade det inte. Jag tittade inte in i kannorna för att se om det var vin ännu. Jag tog en behållare med vatten och började hälla ur den. Och när jag gjorde det förändrades det till vinet. Detta är den tro som behövs.

När jag gick på vattnet undrade jag inte om jag kunde göra det. Jag visste i det ögonblicket att allt som behövdes var där för mig.

Så i varje ögonblick som du befinner dig i har du allt du behöver vara och göra, vad du än behöver göra i dessa ögonblick. Du måste förstå det. Du kan använda alla de verktyg som står till ditt förfogande, och det finns många som har getts till dig.

Men det enda verktyget som kommer att överträffa alla behoven av de andra verktygen är helt enkelt en övertygelse och ett vetande om att du befinner dig i det enda ögonblicket nu, och i det enda ögonblicket är du den ENDA, du är källskaparen. Och allt i det ögonblicket kommer i andra hand.

Jag är Sananda, och jag lämnar er nu i frid och kärlek, och ber alla, var och en av er, att gå framåt och fortsätta att veta när ni går framåt att ni alltid är den ENDA.

Jag släpper nu till en annan som ville dela med er kort.

KaRa (Kanaliserad av James McConnell)

Jag är KaRa. Det är också underbart att vara här med er och kunna dela. Och att hjälpa er att förstå ur den synvinkeln att vi ser nu på er Jord som att vi ser ner på er alla. Inte ”ner” som att se på er som något lägre än oss, utan ner från vår utsiktspunkt. Och vi kan se så många saker som ni inte kan se med era fysiska ögon. Men när du öppnar ditt tredje öga, öppnar det helt, så ser du som vi ser. Och vi ser en enorm levande kraft som samlas. Allt går framåt precis som det behöver göra. Även om du ibland känner att du står stilla, eller att världen står stilla och ingenting förändras.

Allt förändras. Allt är i rörelse nu. Ni hör många gånger att allt orkestreras, och det är verkligen så. Allt orkestreras.

Vi som är på våra skepp förbereder oss. Vi förbereder oss för avslöjande. Det kommer. De många projekten som vi har arbetat med, och som de av er på ytan också har arbetat med, och som även de under ytan har arbetat med. Alla dessa kommer att realiseras, nästan alla på en gång. Så ni kommer att börja se så mycket mer som har hållits i bakgrunden, som har hållits dolt för er.

Jag talar nu om avslöjandet, att ni inte är ensamma i universum. Det fullständiga avslöjandet. Inte ett delvis avslöjande. Många har begärt ett delvis avslöjande, men det kan det inte bli. Eftersom ert kollektiva medvetande har stigit upp och sagt: ”Inte mer! Inga fler hemligheter, inga hemligheter. Allt måste komma ut i det fria. Allt måste avslöjas. Sanningen måste komma fram. ”Och på grund av detta förändrar ni historiens gång eller kursen för tidslinjerna som ni har rest på och skapar era egna tidslinjer. Än så länge förstår ni inte helt denna idé om tidslinjer, men ni kommer att göra det.

Eftersom ni står på tidslinjen för er egen skapelse nu, inte tidslinjen för de som försökte vända tiden till sin fördel. De kunde göra det under en mycket lång tid, tusentals år. Men inte längre. För källan till hela skapelsen i detta universum har sagt, ”Inte mer!” Och allt följde av det, som om det var den enda stora dominon som behövde falla. Och varje domino föll från den, hela vägen ner.

Och ni kommer snart att börja se en stor dominobricka som ni har väntat på. Den har ännu inte fallit, men den är på väg att göra det, och den kommer att skaka själva kärnan i varelserna, många här på denna planet, alla på en gång. Det blir både Jord- och sinnesomskakande.

Jag talar om vissa händelser som kommer fram. För vi kan se föregångarna till detta nu. Och ja, det har att göra med er politiska situation som en stor del av den. För allt kommer att avslöjas. Och när detta inträffar, kommer vi, de av oss som har väntat i kulisserna att visa oss för er, börja göra det mer och mer, precis som vi har börjat göra. Men det kommer att bli mer och mer djupgående, eftersom så många fler av er, både de som är väckta och de som fortfarande sover, kommer att väckas av just dessa händelser som kommer att komma fram.

Jag är KaRa, och jag uppskattar den här gången att jag kan vara med er i dessa ögonblick för att kunna hjälpa er förståelse ytterligare.

Men återigen, vet alltid att det inte spelar någon roll hur mycket ni förstår, bara att ni vet i stunden. Och när ni befinner er i just det ögonblicket, är förståelse inte längre nödvändig.

Må frid och kärlek vara med er alla.

ONE WHO SERVES (Kanaliserat av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum,hum. Hälsningar till er! En Som Tjänar här. Shoshanna står och sitter med, vad som helst. Och vi är redo att gå vidare här med era frågor och förhoppningsvis har några svar åt er.

Vi har ofta svar, inte alltid vad ni kanske förväntar er, eller ens vill ha. Men vi gör vad vi kan för att vara till tjänst här. Skulle det finnas några frågor här? Nu kan ni stänga av era telefoner. Vi uppskattar att ni är mycket, mycket noga med att hålla era telefoner och er Zoom-situation under kontroll, här. Och det uppskattar vi mycket.

Gäst: Jag har en fråga, One Who Serves och Shoshanna.

OWS: Ja?

Gäst: Förhoppningsvis kan ni ge mig lite inblick i detta. För tre månader sedan kände jag att det satt fast något i mitt högra öga. Jag undersökte om det var något grus. Och det var något i det. Jag gick till ögonläkaren. Hon kunde inte se någonting i ögat. Hon sade till mig att bara fortsätta att använda Refresh-ögondropparna, vilket jag gjorde. Det började bli lite bättre, men det kändes ändå gråtmilt och vattnigt hela tiden. Sedan gav en annan läkare mig några Neomycin steroid droppar att droppa in, för det fanns var i det ibland när jag vaknade på morgonen. Så det stör mig bara. Det är inte smärtsamt, men det är obekvämt. Jag undrar om detta är en andlig sak. Om det är något jag inte vill titta på. Eller om det fortfarande finns något möjligen i ögat som inte lätt upptäcks av en läkare. Kan ni ge mig lite insikt i det här, mitt högra öga, vad jag kan göra för att hjälpa det, snälla?

OWS: Det kan vi, men vi kommer att lägga över detta till Shoshanna först, om hon är redo.

Shoshanna (Kanaliserad av JoAnna McConnell):

Vi kan dela med oss om detta. Får vi dela vårt perspektiv på detta, Kära Syster?

Gäst: Ja, Söta Syster.

Shoshanna: Det finns alltid komponenter till det fysiska som ligger utanför det fysiska. Det fysiska är där det icke-fysiska manifesteras, förstår du. Så när du vet detta måste du förstå att det som inträffar i ögat har en icke fysisk komponent. Förstår du det här?

Gäst: Ja, det är därför jag sa, finns det något jag inte vill titta på. Ja.

Shoshanna: Vi vet inte vad detta är, men det är i allmänhet varför det finns något i ögat. Vi kan säga att vi har förståelse för detta, men vi kan inte dela det med dig, eftersom det är viktigt att du tar reda på det själv. Som du vet finns det saker i ditt liv som du inte vill ta itu med. Är detta inte korrekt?

Gäst: Ja, det är det (skratt).

Shoshanna: Och vi upptäcker att när du börjar ge dig själv möjlighet att hantera dessa saker och röra dig förbi dem, kommer den fysiska manifestationen av ögonproblemet att lindras.

Under tiden måste du ta hand om det fysiska. Och vi finner att det finns en lätt infektion i detta öga. Så vi kommer att föreslå att du fortsätter att göra det som dessa läkare säger att du ska göra genom att rena området, men också mata kroppen något annorlunda genom att använda bara vanliga saker som kolloidalt silver och oreganoolja för att behandla denna låggradiga infektion som undgått läkarnas vision. Det har undgått dem, men den är där, den är närvarande i dig. Så du måste ge kroppen något att slåss med för att öka immunförsvaret så att det går till detta område.

Och vi kommer att föreslå att du mediterar på detta. När du konsumerar saker som kolloidalt silver och oreganoolja, mediterar du på konsumtionen av dessa saker som att de går direkt till detta område för att läka det. Så du måste ta hand om den känslomässiga komponenten och den fysiska komponenten och den andliga komponenten i dessa saker, och du kommer att se att en lättnad uppstår.

Vi finner också att du måste gråta. Vi föreslår att du tittar på en otroligt tråkig film eller lyssnar på några sorgliga låtar så att du kan börja släppa känslan som ligger bakom allt detta. Du måste stoppa övermodet som du visar till världen och kapitulera, för några ögonblick, till den känslan. Verkar det här vettigt?

Gäst: Absolut. Ja. Jag har inte gråtit på länge. Jag känner inte för att gråta, men jag tror att jag behöver det. Ja.

Shoshanna: Detta är vanligt för människorna. Det är så vanligt för människorna. Eftersom vi blir tillsagda och programmeras som små barn att inte gråta! – ”Det finns inget att gråta för.” Det här är vad vi får höra, så vi är i förtrollningen av det programmet. Så vänligen finn ett sätt att hitta något så tråkigt att du tvingas släppa denna känsla. Förstår du det här?

Gäst: Ja. Absolut. Mycket bra, djupgående information. Tack. Ja.

Shoshanna: Namaste, min Syster. Vi älskar dig av alla våra hjärtan och alla våra själar. Namaste.

Gäst: Namaste.

OWS: Vi lägger till en sak här. Det var underbart vad Shoshanna har gett. Och vi lägger till en sak som kommer upp i James minne, här, som en viss låt. Vi vet att du känner till den här låten: ”Jag kan se tydligt nu, regnet är borta. Jag kan se alla hinder på min väg. ”Den låten. Spela den. Spela den ofta. Sjung den. Och dina ord inom den låten kommer att hjälpa till att lindra situationen, för som Kära Shoshanna har gett är det båda: det är både icke-fysiskt och fysiskt. Och det finns verkligen en komponent som kommer från det icke-fysiska, och detta kommer också att hjälpa till här, liksom vad Shoshanna har gett.

Gäst: Tack. Många välsignelser, många välsignelser. Tack till er båda.

OWS: Ja.

Gäst: Jag har en fråga till One Who Serves.

OWS: Ja?

Gäst: Hej. I fredags, under min session, nämnde du att du ville veta vad som hände och följa detta. Ett par frågor. Än så länge verkar det inte ha förändrat rökningen. Och jag vet att i förra veckans samtal nämnde du något om att det var involverat i det femte chakrat, mycket djupt inne i det femte chakrat. Och jag undrar bara om det finns något annat med Viljecentret som inte togs upp? Det känns som om vissa känslor var typ av aktiverade, men det känns inte som om jag har släppt dem ännu. Och jag är bara inte säker på om det finns något annat i Femte Chakrat, eller andra livstider, eller trauman under denna livstid, om det finns något annat runt rökningen, eftersom det känns samma, beroendet.

OWS: Det finns verkligen något annat som du ännu inte tittat på. Men det ansågs inte heller nödvändigt för dig att göra det, eftersom traumat som härrörde från detta och ditt självförstörande beteende som du har använt inte bara denna livstid, utan många livstider tidigare, kom från den källa som du tittade på. Och det är en process som du behöver gå igenom. Men om du tar upp en cigarett och tittar på den och du fortfarande vill röka den, har du inte rensat den fulla känslan av det trauma som är involverat i detta. Och det ligger till stor del i ditt femte Chakra, ditt Viljecenter. Eftersom du inte kan hävda din vilja, här, som vi finner det. Och det här är vad som blockerar dig nu. Det kan lättas enkelt, som vi hade talat om här på den sessionen, genom att göra de saker som gavs. Men om detta inte fungerar för dig, är din vilja inte ännu stark nog, som vi finner det. Så detta är upp till dig.

Shoshanna, vi vet att du har något du vill lägga till här?

Shoshanna: Vi kan dela om den här vill att vi ska dela.

Gäst: Ja snälla.

Shoshanna: Vi hittar en liknande personlighet i dig som den sista som talade. Du är modig. Du är tapper. Du är upptagen. Du är en väldigt upptagen person och du upptar din tid med bråda saker. Vi finner också att du inte gråter heller. Du släpper inte ut de känslor som är fångade. Är detta inte korrekt?

Gäst: Um, ja.

Shoshanna: Så vi skulle säga till dig att göra två saker om du vill börja övervinna detta. För nu är det upp till dig, förstår du. Det är upp till dig att övervinna detta. Du måste göra två saker: Du måste släppa känslorna. Och igen, vi kommer att säga något väldigt tokigt, men du måste hitta några sorgliga filmer och sorgliga låtar, och låta dig gråta ut ögonen tills du känner att en frigörelse inträffar. Det är det ena.

Den andra saken vi ger dig är ett verktyg. Vi kommer att ställa en fråga till dig. Hur många cigaretter konsumerar du per dag?

Gäst: Um, det varierar faktiskt ganska mycket, beroende på hur stark, antar jag, min vilja är eller var jag är med det. Eftersom vissa dagar minskar jag och ibland går jag tillbaka till kanske ett halvt paket, tio om dagen eller mer. Så det har liksom fluktuerat mycket.

Shoshanna: Okej, så ett halvt paket skulle vara tio cigaretter, eller hur?

Gäst: Ja.

Shoshanna: Okej. Så vi kommer att säga dig om det generellt är vad du normalt konsumerar, är det att minska det till hälften. Så nu måste du tillåta dig fem cigaretter. Och du måste öva på att behärska din vilja.

Så om du är vaken i tolv timmar, har du fem cigaretter att konsumera under de tolv timmarna, och sedan går du till sängs, eller vad din vakna tid är. Sedan delar du det mellan dessa cigaretter. Om du röker en cigarett varje två och en halv timme måste du träna din vilja att vänta. Du måste börja träna din vilja att vänta. Men du kan ha en cigarett i slutet av den tidsperiod som du har väntat.

Detta är svårt, och det kommer att få dig att ha många känslor. Du kan bli frustrerad, du kan få panik, etc. Detta är ditt ego, ditt tredje chakra, som vill släcka din vilja, eftersom jaget vill kontrollera de flesta av oss. Så vi kommer att be dig att använda det verktyget till att börja med, och när du tränar din vilja kommer det att bli lättare för dig. Du måste prova detta och inte ge upp. Namaste.

OWS: Mycket bra. Ja. Träna din vilja. Det är en mycket viktig punkt här. Ett mycket bra förslag till verktyg.

Gäst: Jag kan inte säga hur många gånger jag har gjort det som just rekommenderades. För många att räkna när det gäller att minska och använda min viljestyrka. Men jag antar att jag går tillbaka till det om det fortfarande finns något som blockerar det Femte chakrat och Viljecentret. Finns det något annat som jag kunde göra för att rensa så att jag faktiskt får viljan att öva. Lättare sagt än gjort när det känns som att det är något som blockerar mig där.

Shoshanna: Vi kommer att tala om för dig, Kära Syster, att om du försöker gråta ut dina ögon, hitta sorgliga låtar, hitta sorgliga filmer och fortsätta att släppa och släppa och släppa, kommer något som kommer in på din väg att säga vad som är där för att släppas, när du inte vet vad det är. Du kommer att påminnas, men du måste träna denna vilja oavsett om du har provat det eller inte.

Vi säger dig helt enkelt, Kära Syster, att fortsätta träna din vilja tills den är starkare än ditt ego-center. Namaste.

OWS: Ja.

Gäst: Okej. Tack.

OWS: Mycket bra. Vi fortsätter. Finns det några andra frågor här?

Gäst: Jag kan göra ett uttalande.

OWS: Är det också en fråga?

Gäst: För det första ett uttalande om den sista personen som just talade. Jag ville bara säga att jag gjorde ett homeopatiskt medel för cigarettrökning för flera år sedan. Jag har fortfarande några. Du tar en droppe var tionde minut under din tunga i en timme och det är allt. Därefter stoppar det naturligt bara några veckor eller en månad senare. Jag har inte tagit en cigarett sedan 1986, och det fungerar fortfarande.

OWS: Om den här skulle vilja ta emot detta kan du skicka e-post till henne om du vill.

Gäst: Okej, säkert.

Shoshanna: Vi kommer att säga dig, Käre Bror, får vi dela?

Gäst: Ja snälla.

Shoshanna: Vi kommer att säga dig, Käre Bror, att bakom varje botemedel ligger viljan att göra det. Du kan dela detta, eftersom du är mycket kärleksfull och önskar vara till tjänst för alla som kommer in på din väg. Det viktiga här är när du delar med dig, att den här som tar emot ditt botemedel vill använda det av hela sitt hjärta och all sin vilja. Namaste.

Gäst: Utmärkt. Tack. Jag ville bara ställa en fråga för mig själv. Någon som bor med mig anmärkte på min vana som jag har varje morgon där jag gör en proteindrink med färsk apelsinjuice, jordgubbar, bipollen och honung. Jag dricker denna proteindrink och har gjort så i flera år. Hon sa att denna läkare sa att vad jag tar, enligt henne, är för mycket socker, antingen fruktos eller honung, eller något av det, och det är orsaken till så många sjukdomar som diabetes och alla dessa andra saker. Jag verkar inte ha några problem med det, men jag tänkte bara att jag skulle fråga dig. Jag tar en proteindrink på morgonen som varar hela dagen, och sedan har jag en måltid på kvällen, en vanlig måltid. Jag undrar bara, har jag för mycket socker och för mycket sötma i min diet?

Shoshanna: Vi kan dela med oss om detta.

Gäst: Visst. Tack.

Shoshanna: En Som Tjänar, får vi dela?

OWS: Ja snälla.

Shoshanna: Käre Bror, vi skall dela vårt perspektiv på detta. Om du mår bra är det du gör lämpligt. Om du har det bra är det du gör lämpligt. Alla har en åsikt. Du får inte lyssna på de som säger att du har fel, för det är din domän. Så vi säger att det finns många blodtyper. Det finns många typer av metabolism. Och det finns några som måste ha frukt för att överleva. Och det är ett krav från deras kropp. Om du upplevde dåliga effekter, säger vi att du gör något fel, men du upplever inte dessa saker. Så du får inte bry dig om andra som berättar vad du ska göra om du gör vad din högre aspekt ger dig. Förstår du det här?

Gäst: Åh, ja, ja. Tack. Och jag skulle vilja säga en sak: Jag berättar alltid för folk att allt du tror är sant om allting blir en parameter i din upplevelse. Så du kan vara så kraftfull eller så svag som du väljer att vara. Och jag följer detta hela tiden. Tack för det, Kära Syster.

Shoshanna: Käre Bror, kan vi dela ett annat perspektiv?

Gäst: Ja gärna.

Shoshanna: Det är sant från en filosofisk synvinkel. Ändå är varje kropp en biologiskt enskild entitet och måste göra det som krävs för den fysiska kroppen, och vi finner att det är vad du gör, förstår du. Namaste.

Gäst: Ja, jag håller med. Tack.

OWS: James har ett mycket enkelt talesätt som han använder ganska ofta: ”vad helst som fungerar.”

Gäst: (skratt) Förlåt, glöm och gå vidare också (skrattar).

OWS: Det är vårt ordspråk som vi använder, som vi gav till er!

Gäst: (skrattar) Det fungerar, och jag älskar det. Tack. Jag gillar enkelhet.

OWS: Ja.

Shoshanna: Den djupaste sanningen finns i de enkla orden.

OWS: Mycket så. Skulle det finnas några andra frågor här innan vi släpper kanalen?

Gäst: Okej, jag hoppar in.

OWS: Ja?

Gäst: Kanske kan du ge oss en lite djupare förståelse för det här. Jag har haft magproblem. Jag undrar om detta delvis också är att min kropp förändras till ljuskropp och den flyttar bort från att ta sitt bränsle från mat, så att detta kan vara en del av det. Så jag försöker också förstå, ni säger oss hela tiden att vi kan äta vad som helst när vi är i femte dimensionen om vi bara välsignar det. Och ni kan äta allt ni vill ha där ute. Hur gör ni det? Manifesterar ni en kropp? Jag försöker förstå det här också. Hur fungerar det?

OWS: Först av allt, manifestera kroppen, ja det kan vi och det gör vi. Det är den första delen.

Den andra delen handlar om vibrationer. Och när du befinner dig i de högre vibrationerna blir ditt behov av mat mindre och mindre. Förstå nu: vi använder uttrycket ”behov av mat.” Du kan fortfarande ha en önskan om det, eftersom du har blivit så van vid att ta in olika livsmedel som du tycker om. Och det är inget fel med detta. Men förstå, vad som Shoshanna tidigare har gett på den andra frågan, din kropp kräver vissa saker och vill inte ha några andra saker. Så om du lyssnar på din kropp, kommer du att veta.

Men när du känner dessa tillfälliga, och vi använder detta begrepp medvetet, tillfälliga magproblem som du har, är det till stor del, som vi finner det, på grund av dessa energier som kommer in. Din kropp har inte riktigt anpassat sig till dessa energier, liksom många ännu inte har anpassat sig till dessa energier. Men du börjar göra det mer och mer. Och när du rör dig upp i vibrationerna mer och mer, kommer kroppen att kunna ta in andra typer av näringsämnen som innan den eventuellt inte ville ha, eller du inte ville ha, men den kommer att kräva vissa saker som den inte gjorde tidigare och med dessa symptom som du får, avvisar den vissa saker som den inte vill ha. Okej? Förstår du det här?

Gäst: Ja. Jag förstår det. Det är ofattbart för mig eftersom jag känner att jag är en så hälsosam ätare, och då är det bara en projektil som lämnar min kropp. Det var en fruktshake, vad är problemet?!

Shoshanna: Vi kan dela med oss om detta.

OWS: Gör det, Shoshanna.

Shoshanna: Vi kan dela med oss om det, Kära Syster. Vill du att vi ska dela vårt perspektiv?

Gäst: Åh, snälla, för all del.

Shoshanna: Vi har ett något annorlunda perspektiv. Vi tror att vi vet svaret, men vi ställer en fråga. När du upptäcker att det här problemet inträffar, var är du fysiskt? Vad är din plats?

Gäst: Okej, förra gången det hände var jag på en skola. Och jag hade bara haft en tuff dag dagen innan med barnen.

Shoshanna: Nåväl, ibland är det enklaste svaret det exakta svaret. Vi finner att din mage, ditt matsmältningssystem, inte kan svälja det som ges i din miljö.

Gäst: Åh, wow.

Shoshanna: Du kan inte svälja vad du får höra att du ska göra med dessa barn. Låter det vettigt för dig?

Gäst: Åh ja, absolut. Jag kan inte svälja smärtan som barnen är i som de bara kräks upp överallt och att ingen riktigt tar itu med det på någon djupare nivå.

Shoshanna: Vi finner, Kära Syster … får vi fortsätta?

Gäst: Ja snälla.

Shoshanna: Vi upptäcker att du har en stor känslokropp. Att du är väldigt känslig för din omgivning. Och vi finner också att du ofta inte uppmärksammar detta. Att du försöker gå som en ångvält genom dessa saker när din känslokropp skriker åt dig att sluta. Men du fortsätter. Så vi måste säga till dig, du måste lyssna på den känslomässiga kroppen som lämnas i konflikt och manifesterar fysiskt denna fråga som du har. Så du måste hitta sätt att utveckla en miljö som bidrar till vem du verkligen är. Namaste.

Gäst: Tack. Jag uppskattar det.

Shoshanna: Verkar det vettigt för dig?

Gäst: Det är verkligen vettigt. Jag tror att det betyder att få ut ändan från skolsystemet, ut ur det här huset. Och sedan kommer frågan upp: hur? Men det är vettigt.

Shoshanna: Okej. Kära Syster, kan vi fortsätta bara en minut till?

Gäst: (skrattar) Definitivt.

Shoshanna: Vi kommer att dela vårt perspektiv på hur. Det finns inget hur. Och det finns inget sätt förrän du bestämmer dig för att vidta åtgärder. Du måste fatta ett beslut att göra det, och sedan när du modigt fattar ett beslut att gå förbi denna fråga kommer hur att avslöja sig. Det kommer inte att avslöja sig förrän du har tagit beslutet ordentligt. Namaste.

Gäst: Okej. Japp. Tack jag uppskattar det.

OWS: Mycket bra. Och tillsammans med uttalandet som Shoshanna gav om att svälja, inte kunna svälja, finns det ett annat ordstäv som ni har i er språkliga jargong: ”Du kan inte ha mage till det här.” Det är väldigt likt.

Gäst: Jepp. Jag fattar. Tack.

OWS: Mycket bra. Vi måste släppa kanalen, såvida det inte finns en ganska snabb fråga, annars måste vi släppa.

Gäst: Får jag säga något? Jag ville säga att jag hade samma sak som den andra gästen hade med ögonfrågan. Så vad jag än går igenom är det genom det området, eller hur?

OWS: Vi förstod inte din fråga direkt här.

Shoshanna: Hon säger att hon har samma problem som den andra gästen med ögat.

OWS: Vi hörde den delen.

Shoshanna: Hon önskar att du ska bekräfta det.

OWS: Att bekräfta att det är samma som den andra gästen? Det är det inte, för alla är annorlunda. Ni har alla olika symtom. Ni har alla olika saker som ni har att göra med i ert liv, igen både icke-fysiska och fysiska. Och de saker som uppträder på fysisk nivå har en icke-fysisk eller metafysisk existens, eller metafysisk källa till detta.

Mycket av de saker som förekommer i era fysiska kroppar har en metafysisk källa. Det är vad ni behöver veta. Det finns många energiblockeringar, och ögat kan vara en av dessa speciella typer av blockeringar. Återigen, eventuellt något ni inte är villiga att titta på. Och vi använder termen medvetet här, ”villiga att titta på.”

Shoshanna: Vi kan dela.

Gäst: Visst, gå vidare.

Shoshanna: Vi vill ställa en fråga, för vi har fått ett meddelande. Vi vill fråga dig, har du en son?

Gäst: Ja.

 Shoshanna: Vi har fått meddelandet att din situation handlar om honom, och du måste hitta detta svaret själv, eller kanske du redan vet det. Namaste.

Gäst: Tack.

OWS: Mycket bra. Då måste vi släppa kanalen här. Innan vi gör det, Shoshanna, har du någonting du vill avsluta med här?

Shoshanna: Det finns så många saker här. Det vi måste berätta för er är att ni är mäktiga skapare. När ni i varje ögonblick inser att ni är mäktiga skapare, och att ni inte är underkastade denna galna värld, och att ni har domän över er själva, kommer ni att gå förbi vad det än är som besvärar er. Namaste.

OWS: Och vi stänger här med hjälpen i medvetande om att ni fortsätter med er resa. Ni har haft många resor under er resa, men ni kommer nu till slutet av denna del av er resa. Och ni har olika saker som ni fortfarande har att hantera, och fortfarande går igenom.

Men desto mera kan ni helt enkelt, som vi sa tidigare, ”förlåta, glömma och gå vidare.” Detta kan vara väldigt viktigt för dig om du gör det. Och det är precis som alla andra råd eller vägledningar som ges: det kan vara till hjälp om du gör det. Om du inte gör det, inte så bra.

Shanti. Frid vare med er. Var den enda.

Shoshanna: Shanti. Frid vare med er.

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Artikeln kan återges i sin helhet om författarskap och författares webbplats tydligt anges.

Om du vill gå med i Ancient Awakenings och delta i våra söndagssamtal, gå till vår Meetup-webbplats (www.meetup.com/ancient-awakenings) och gå med där.

”Att tro är att se!”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...