Ärkeängel Mikael via Christine Burke, 28 september 2018

Ärkeängel Mikael via Christine Burke, 28 september 2018

Per Staffan 29 september 2018

111 Meddelanden på 111 Dagar: Starta Övergången!

Nr 6 | Ärkeängel Mikael för Rådet av Ljus

Nr 6 Hur nya jordbarn uppfostrar sina föräldrar.

Ärkeängel Mikael

Även om Jordens extraordinära barn oftast – just i detta ögonblick – upplever enorma svårigheter, ger de också ett sådant Ljus. De är var och en ett stort bidrag till Jordens uppståndelse.

Oavsett om de är små eller tonåringar, är barnen inte problemet. Barnen är de modiga själarna som är villiga att reflektera och visa på Jordens utmaningar, och de är verkligen en stor del av Jordens lösning. Dessa mäktiga själar lär oss allt vad som inte längre fungerar, vad som inte kan och inte kommer att ignoreras. Föräldrar, lärare och samhällen inser att de måste gå ut ur den felande matrisen för att framgångsrikt ta hand om dessa barn.

I såväl stor skala som i privata hem har den gamla kontrollmyndigheten nu blivit ganska impotent när man försöker dominera barnen. På ett eller annat sätt vägrar barnen själva att formas, som barn en gång gjorde. Oavsett om det är genom sin okynniga humor, sitt kloka uppror eller utomordentliga motstånd, till sist håller barnen sig mer i sitt inre i stället för att behaga sina föräldrar eller äventyra sig själva. De kan inte tvingas till underkastelse som barn en gång gjorde.

Som ett resultat av detta känner föräldrarna sig – vilka redan är överväldigade av den ständigt närvarande stressen från brist på tid och pengar på grund av det själsdödande skuld-slaveri systemet som nu upplevs av nästan alla kulturer, familjer och socioekonomiska nivåer – ofta helt hjälplösa i hur man inspirerar och vägleder sina barn. Föräldrar har svårt att klara sig, och de kan ofta inte hitta meningsfullt stöd.

Barn står inför oöverkomliga problem. Listan över nu vanliga och komplicerade utmaningar var ofta okänd så nyligen som i era morföräldrars barndom. De som skapade samhället skulle definiera de framväxande förhållandena som problem – och även om de på många sätt klart medför stor skada på Jordens dyrbara själar, använder barnen dessa erfarenheter för att driva på medvetenhet och att balansera ytterligheter.

Det är värt inre efterforskning för att undersöka hur du, din familj, ditt samhälle, din kultur, ditt land och din världssyn ser och svarar på barnens följande problem, tillsammans med de du vet att du ska lägga till i listan. Vad är du villig att göra inåt och utåt från idag för att hjälpa Jordens barn genom något av följande problem: ensamhet; mobbning; fattigdom; beroende av allt från substanser till videospel; epidemin av rättigheter; pålagda förvrängda värden, toxicitet i alla delar av livet från mat till medicin, missbruk av alla slag, kidnappning, våld; alla slags fördomar från kön till sociala, andlig exploatering.

Och hur svarar barnen? Intensivt på alla sätt, markerat med en superstark identitetskänsla, som går utöver, fullständigt envis vägran att följa med; sorglösa upptåg, djupt lidande; och en klarhet som inte kan dämpas eller släckas ut.

Dessa kraftfulla paradigmbustrar reflekterar Jordens verklighet på sätt som inte kan ignoreras, eftersom de förbereder sig för att ta sin planerade plats i nya system som kommer att ersätta – inte utvidga – de icke längre fungerande demoniska systemen på en fallen Jord. Jorden läker. Barnen kommer att bli fågel Fenix som stiger upp från den heliga askan av vad som inte längre kommer att finnas till.

På Jorden har vi alltid älskat våra barn. Vi har alltid sett Gud i deras fräscha ansikten, så vad är skillnaden nu? Det som är annorlunda är barnens styrka. De kommer inte till slut att brytas ner på gammalt vis. De kommer att resa sig. De förvandlar redan de gamla skolorna med kontroll och bestraffning, vilket tvingar föräldrar, lärare och ledare att förändras.

Föräldrarna dras till Uppvaknande av kärleken till och för deras strålande barn. Föräldrar måste välja att arbeta för och med sina barn på kreativa nya sätt, vilket orsakar harmonisk omvandling till kostnaden av vad som än krävs.

Det är upp till er att hjälpa barnen, inom och i er uppvaknande värld.

Jag är ärkeängel Michael,
Tjänande vid sidan av er.

De kommande två titlarna:
#7 Criticism and Retort: Your Entitled Right or the Choice for War?
#8 You Are Loved and You Are Love

(Kanaliserad av Christine Burk, 28 September 2018. WhoNeedsLight, Dr. Kathryn E. May, Grundare. Vänligen inkludera kanal och fullt meddelande när du skriver ut igen. Vänligen inga mekaniska röstinspelningar. Denna berättelse slutar i ära!)

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...