Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 30 september, 2018

Det Arkturiska Rådet

via Daniel Scranton

30 september, 2018

”Vid tiden för Skiftet”

”Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. Vi gläder oss över att få ha kontakt med er alla.

Vi fortsätter bli förvånade och överraskade över hur uthålliga ni alla är inför de många utmaningar som ni inför denna livstid har tagit på er. Denna livstid har inte varit någon dans på rosor för alla er som har bestämt er för att ni skulle vakna upp långt innan skiftet infaller och vi vill uppmärksamma er för detta beslut. Det är endast genom att möta era utmaningar som ni kommer att kunna integrera alla aspekter av självet innan ni förmår hjälpa andra som kämpar.

Framöver ligger en hel del kämpande för alla som har valt att förbli sovande i denna livstid och vi vill vara mycket tydliga med detta. Ifall ni är vakna så betyder det inte att ni på något sätt skulle vara längre utvecklade än vad någon annan är på er medvetandenivå. Det betyder bara att ni har valt att spela den rollen i denna livstid och att stå till tjänst, snarare än att välja att fortsätta sova och vara de som kommer att få ta emot er hjälp i de ögonblick då de massiva energierna slår till och skiftet blir verklighet.

Era upplevelser bygger upp en medkänsla inom er, men de bygger även upp en typ av kunskap som bara kan fås genom erfarenheter. Man kan tala om andliga koncept och ideologier tills man blir blå i ansiktet, men man får faktiskt bara den visdom man behöver för att kunna vara till service genom erfarenheterna av dessa utmaningar. Ni kan endast bli vilka ni är menade att vara i den här livstiden genom att tillåta er själva möta utmaningar som ni i andra livstider skulle ha valt att ignorera.

Denna förbluffande uthållighet som ni alla har uppvisat i egenskap av de som är uppvaknade på planeten Jorden kommer naturligtvis också hjälpa er att underlätta för er när ni står inför skiftet. Det kommer inte att bli en upplevelse av att träffas av ett ton av tegelstenar. Det blir alltmer något av en varsam och underbar upplevelse av att släppa in energierna av en högre frekvens.

Vad ni också gör vid den här tiden, är att ni tränar på denna upplevelse och vi uppskattar så mycket alla er som har öppnat upp er själva för att ta emot, för det är genom er villighet att känna och genom er villighet att jorda energier av en högre frekvens som vi alltmer kan stå till er tjänst.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt att få stå i förbindelse med er.”

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...