Ärkeängel Mikael via Dancing Dolphin, 6 januari, 2019

 

Ärkeängel Mikael via Dancing Dolphin, 6 januari 2019

Per Staffan January 7, 2019

Uppstigningsuppdatering | Ärkeängel Mikael via Dancing Dolphin

Mottaget 6 januari 2019

Ja, Kära Hjärtan, jag är Ärkeängel Mikael och jag har privilegiet att ge er en rapport idag på er förfrågan. Tja, låt oss inte göra det så mycket som en rapport (vilket låter för formellt), utan en uppdatering om vad som har hänt nyligen.

Ja, jag inser att många av era Ljusarbetarvänner är i mitt Team, kära hjärta. Vi känner alla varandra väl som ni säger. Detta beror på att vi alla tog en ed till Mor och Far att vi skulle hjälpa till på alla sätt vi kunde för att få Ljuset tillbaka till Gaia. För några av oss betyder det bokstavligen att slå de mörka som ville stanna kvar här, där de har haft det bra i eoner. De får dock inte stanna kvar, enligt Moderns & Faderns dekret. Det är dags för dem att lämna och vi måste visa många dörren!

Jag inser att jag har avbildats genom århundradena som bärande pansar och ett stort svärd som jag använder för att döda fiender. Tänk på bilden som en representation av mitt jobb eller mina arbetsuppgifter. Jag klär mig inte bokstavligen på detta sätt! (ler). Vi använder vårt Ljus och vår Kärlek i vår strid, för att ta ner de mörka som inte kan stå ut med ljuset. Inget behov av fysiska svärd när de flesta av de mörka inte finns i ert 3D ändå. Svärd eller andra fysiska vapen skulle inte ha någon inverkan på dem.

Således anser jag mig inte krigisk, utan en Krigare av Ljuset! Och mitt Team är på samma våglängd. Vi går på många uppdrag dagligen, vid alla tider på dagen och natten. Många av er arbetar mycket hårt under er drömtid; och eventuellt medan ni är på jobbet eller skolan under dagen. Som ni kanske eller kanske inte vet är ni mångdimensionella varelser. Så, ni kan vara på många ställen samtidigt. Detta är bara en av de många anledningarna till att ni känner er utmattade, Kära Ni.

En annan anledning till att ni behöver mer vila (när ni kan få det) beror på alla energier som tas in eller skickas till Gaia vid denna tidpunkt. Ja, specifika energier skickas till er från Moder Gud och era Galaktiska Familjer. De hjälper alla dina kroppar att uppgradera, rensa, resa sig och stiga upp. Detta är slutmålet!

Denna plan för Upplysning av Gaia har pågått i eoner och ni har alla haft en stor roll att spela under otaliga livstider. Det är verkligen väldigt komplicerat och invecklat. Trådar av olika bakgrundshistorier är sammanvävda och gör intrigen tjock och saftig! Det är en storslagen saga som kommer att berättas i eoner efter att den är avslutad. Ni ville alla ha en förstaklassbiljett på detta Kärlekståg och ni har de bästa platserna på tåget!! Tag plats!!! (ler).

Vi är nästan Hemma, kära hjärtan. Er resa har varit lång och farofylld men ert engagemang och er kärlek har tagit er hem. När allt är klart kommer vi att resa Hem tillsammans och ha ärorika Återföreningar och Firanden!! Vänligen vet att vi applåderar era ansträngningar samtidigt som ni alla är tacksamma för vårt hårda arbete också. Ingen av oss kunde göra det utan de andra. Vi är en Familj av Ljus !!

Ja, Kära Hjärtan, jag hör era frågor men tycker inte att det är lämpligt just nu att gå in mer i detalj om våra uppdrag. De är inte ”topphemliga” i sig, men de är pågående och Mitt Team arbetar för närvarande när jag meddelar detta till er.

Jag vill lovorda de av er som kan känna och uppfatta intuitivt när ni arbetar ”på andra sidan”. Om ni verkligen känner detta och kan tillåta er att vila, snälla gör det!! Om ni inte vet hur det känns kommer jag att be den här att dela vad det känns för henne. Hon säger att hon känner sig ”bi-lokaliserad” ibland eller helt enkelt utmattad. Som om någon har tömt ut all hennes energi. Eller som om hon väger 500 pounds och kan inte röra sig. (OK, jag tror att de förstår det! Ler). Som Moder Gud säger kära hjärtan, var snälla mot er när ni känner så här. Vi inser att ni behöver jobba, men försök att vila när ni kommer hem. OK? Vi uppskattar era insatser mycket!!

Era kroppar uppgraderas också av de energier som kommer in till Jorden, och så många av er dubbelarbetar! Detta är ytterligare en anledning till att vi förstår att ni är väldigt trötta och nedkörda, Kära Hjärtan.

Men det kommer SNART att vara klart!!! SNART kommer alla de mörka att vara borta, era kroppar kommer att vara ljusa och glänsande och ni kommer att Stiga Upp till 5: e dimensionella frekvenser. Jag skämtar när jag använder ordet SNART eftersom jag vet hur ni alla känner för det! Det är bara det att vi inte har någon tid så vi inte kan relatera till er linjära tid särskilt bra; och vi gör inte prognoser!

Endast Moder & Fader Gud känner till den Gudomliga Tidsplanen för alla händelser och vi litar på och har förtroende för att de vet mycket bättre än vad vi gör när dessa saker ska inträffa.

Bröder och Systrar, jag är hedrad över att prata med er idag och jag lovprisar er Service!! Var i glädje! Vi har gjort en hel del redan och kommer ”snart” att fira! Evig Kärlek till er Alla!! Jag är Ärkeängel Mikael.

 

Dela gärna.
Messages of Love through Dancing Dolphin.
https://dancingdolphinlove.blogspot.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...