Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 januari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 januari 2019

 

Ni är i den perfekta positionen ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är i den perfekta positionen att hjälpa er, och ändå finns det så många andra varelser som också är i perfekt position att vara till tjänst för hela mänskligheten. Det finns många perfekta positioner. Vi kommer från det perspektiv som är sanning om er existens som Källans Energi Varelser.

Vi ser också er som har gjort tillräckligt många misstag genom mänsklig historia och som har vuxit väsentligt, och vi ser att tillväxten fortsätter i er ålder av information. Ni är i en tid där er tillväxt är exponentiell, och det beror på att ni nästan kan se hur era tankar, ord och handlingar påverkar andra.

Ni kan också se hur andra individer påverkar kollektivet med sina tankar, ord och handlingar. Ni kan fira andra när de gör bra för mänskligheten, och ni kan väcka upp människor när de visar brist på medkänsla.

Och vi ser detta som en positiv omständighet eftersom det är viktigt att andra känner igen när de gör något som påverkar andra på ett positivt eller ett negativt sätt. Nu, där vi observerar er alla, kan vi också se att ni är de perfekta som hjälper varandra att utvecklas och växa.

Ni är i perfekt position för att hjälpa resten av mänskligheten för att ni är där i diket, lever era liv, och bara ni vet exakt hur era livs erfarenheter känns. Såsom ni fortsätter att dela era känslor med era medmänniskor fortsätter ni att visa hur perfekt det är att ni är där ni är och att ni lever det liv ni lever.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio here

Love these quotes? Make a donation here

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...