Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 5 januari 2019

Ljusfederationen via Blossom Goodchild

5 januari 2019

Och … ett nytt år har kommit! Välkomna mina vänner! Det kanske är lämpligt att fråga vad ni ser liggande framför oss de närmaste 12 månaderna?

Vi för med oss, inkodat i detta meddelande, en Energi av Upplyftning och Själsstyrka.

Det råder så stor upphetsning över det som är på väg, och vi är också medvetna om att ni har ”hört allt detta förut”!

Vi föreslår ändå att ni går djärvt framåt med öppna armar … omfamnande ALL DEN KÄRLEK som milt flödar över Planeten genom dessa kommande månader.

Ni är medvetna om en omvälvning inom er, kanske av er själva natur. Kraften som de Högre Energierna filtreras genom är den som för med sig sådan ”förvirring” … och sätter sig NU i position och bortsett från enstaka ”planerade” utbrott av nödvändig Energi, vid givna och uttänkta ”tillfällen” … kommer ni se att flödet som ”inträder” är av mycket mer kompatibel mjukvara!

Och, som alltid … det som visas er på utsidan är mycket annorlunda än det som faktiskt pågår (på insidan).

Vad menar ni med ”på insidan”?

Att … utåt sett kommer farsen att fortsätta och tidvis verkligen visa sig som nästan omöjlig att förstå. Men, VET att på insidan … det vill säga, det som sker på en mer strukturell grund av Sanning inom … byggs nu upp till en sådan styrka av VETANDE … att själva kärnan i era Varelser kommer att märka en enorm kontrast gällande hur ni brukade ”känna” … i motsats till hur ni NU känner.

Er Energi tog ett ”skifte” uppåt vid årsslutet och lät övergången till det nya året presentera en inre dialog av självmedvetenhet som stiger inifrån.

Man kommer i denna tidsperiod att se att ”självet” inte längre kommer att tolerera gamla tvivel. Det kommer att bli ett fräschare närmande till förståelsen av syfte. Ett tydligare klargörande av orsakerna till att Vara på Planeten.

Så många vältrar sig i ”det som inte händer” … men, så många fler nu kommer att hänge sig åt sitt ljuvliga VETANDE om sitt syfte.

BANDET AV LJUS som omger er Planet uppmuntrar er att gå samman med det … och låter er känna kärnans Energi av Ljus som strömmar ut från det … och blir synkroniserad med dess Vibrationella dragning ”uppåt”!

Vi ber var och en att … släppa … oro om vad som kan hända på global skala. Betyder det här detta? Betyder det där detta? Vi talar här på både politisk och generell skala.

Många oförklarliga fenomen … är/kommer att vara … på er himmel, under Jorden och på Jorden. Vi använder termen oförklarlig … för det blir mycket som kommer att rubriceras så.

Jag skulle vilja avbryta om jag får? Varför är det så mycket som måste lämnas oförklarat?

Därför att det är av en natur som inte går att förklara!

Du förstår, Käraste Blossom … Alla känner behovet att ha svar på allting som sker. De känner behovet att veta, så att de kanske kan förbereda sig … eller göra något för att förändra det … eller tänka annorlunda om det. Medan … ibland … då ”därute”, som det låter … saker ”bara händer”. Det kan orsakas av elektriska spänningsökningar … det kan orsakas av underliggande utvecklingar som mycket få vet något om … tusen och en förklaringar på tusen och en möjligheter … som i all ärlighet … bara ”Är”.

Vi ber att ni inom er accepterar att det allra bästa steget framåt i dessa spännande och föränderliga tider är att enbart/själsligt koncentrera er på HUR NI MÅR PÅ INSIDAN.

Koncentrera er på er omedelbara omgivning. Fokusera på de närmaste. Ge er uppmärksamhet till det som får er att MÅ BRA. Från Själv-Kärlek … till expansionen av KÄRLEK från ER VARELSE som når ut och rör ALLTING SOM ÄR.

Från inom er … VAR DET SOM NI ÄR.

Vi säger uppriktigt, att om man koncentrerar sig på det som … som ni säger Blossom … ”Blåser upp din blus” …

Åh, så det uttrycket får mig att skratta! Bra jobbat!

Tack! Då sträcker sig ER VIBRATION ut för att FÖRÄNDRA inta bara er omedelbara omgivning, utan ALLTING SOM ÄR.

För … NI … ÄR … ALLTING SOM ÄR.

Ni betraktar er själva som en ”del” av det. En ”del” av allting som är. Men, vi ber er nu överväga att … NI … ÄR … ALLT DET.

På det sättet … beakta att hur ni väljer att känna om NÅGONTING … påverkar DET HELA därför att DET HELA … ÄR NI!

Därför föreslår vi vaksamhet … som vi gjort många gånger … angående hur ni tänker … hur ni uppträder … hur ni agerar … därför att NI STYR DET HELA.

NI HAR MAKTEN ÖVER DET HELA I ERA HÄNDER!

NI HAR MAKTEN ÖVER DET HELA I ER VARELSE.

Om ni skulle visualisera den perfekta den perfekta världen … för er … föreställer vi oss att det inkluderar en perfekt värld för alla?

Vi vet inte riktigt hur man sätter ord som ni använder på … precis hur extravagant denna förståelse skulle/kunde/kommer att FÖRÄNDRA ALLT SOM ÄR.

Du frågar oss vad detta år för med sig, Blossom. Får vi säga dig … att detta år för med sig precis det ni ber det göra! Förstås olika till/för alla … och ändå, den underliggande önskan om Fred och Kärlek och Välstånd och Jämlikhet och Glädje och Skratt och Nöje och Lätthet och Lycka … behöver vi gå vidare? … … finns där inom Var och En.

Önskan att FÖRA ER PLANET I LINJE MED SIN SANNA LJUSPOSITION finns inom er alla … så, därför … är DETTA vad som ligger framför er.

Er KRAFT att manifestera har kraftigt förstärkts … till graden av ”nästan” ögonblicklig … beroende på ens kunskap om detta. Använd denna kraft för att manifestera er Nya Värld.

Håll i minne, Käraste Själar … att från Trippelenergin som flödar genom … kan det ni inte vill, också manifestera … om ni ger det för mycket uppmärksamhet!

Vad är ER AVSIKT precis nu, i detta ögonblick?

Känn, andas och skänk det en tanke … just nu. Slut era ögon … och om en Gudmoder Fé kom och frågade vad ni önskar … vad skulle det vara?

Er önskan skulle vara något som gör er Lycklig. Gör ER Lycklig … gör världen Lycklig. Om alla manifesterade det som gör dem Lyckliga … skulle jobbet vara slutfört.

Inte för att jag vill dämpa detta flöde … men alla önskar inte det. De av lägre Ljus vill inte se alla lyckliga. Faktiskt långt från det. Någon frågade om de spelar sin roll precis som vi gör?

Naturligtvis. Allting/Alla på er Planet är ”del i Spelet”. Rollerna är valda av självet. Ingen tvingas in i sin roll. Vi har många gånger tidigare sagt … att ”Allt är inte som det ser ut”. Det som NI TROR är på ett sätt … är förmodligen på ett annat sätt!

Spelets Plan är att följa order! Övergången till nästa del är säkert och tryggt på väg.

Ibland går allt detta förbi mitt huvud och jag har lärt mig att det alltid är bäst att gå tillbaka till den enkla och högst Tillfredsställande vetskapen om KÄRLEKSFULLHET. Resten liksom ordnar sig av sig självt.

Käraste Blossom … inser du vilket djupt uttalande det är?

GÅ TILLBAKA TILL DEN ENKLA OCH HÖGST TILLFREDSSTÄLLANDE VETSKAPEN OM KÄRLEKSFULLHET. RESTEN LIKSOM ORDNAR SIG AV SIG SJÄLVT.

Och igen …

GÅ TILLBAKA TILL DEN ENKLA OCH HÖGST TILLFREDSSTÄLLANDE VETSKAPEN OM KÄRLEKSFULLHET. RESTEN LIKSOM ORDNAR SIG AV SIG SJÄLVT.

Och igen …

GÅ TILLBAKA TILL DEN ENKLA OCH HÖGST TILLFREDSSTÄLLANDE VETSKAPEN OM KÄRLEKSFULLHET. RESTEN LIKSOM ORDNAR SIG AV SIG SJÄLVT.

OM … OM … OM man bara höll fast vid detta i varje andetag … skulle ni få se … ni skulle BEVITTNA … NU … Omvandlingen av Energi på/inom er Planet.

DET är då, Käraste Själar … vad vi skulle se liggande framför er de följande 12 månaderna.

Klart slut!

Ha-ha! Jag gillar er stil … och jag vet precis var ni kommer ifrån. När vi verkligen förstår vad ni säger … vad ni EGENTLIGEN menar … finns det inget mer att säga. Jag förstår … i Sanning gör jag det, mina vänner. Jag vet att er roll är att erbjuda det ni kan för att hjälpa oss med att BLI oss själva. Så mycket som många vill höra andra förklaringar på dittan och dattan från er och andra budbärare … så djupt i mitt hjärta … VET JAG ATT NI har rätt i att hålla er till PLANEN. JAG ÄLSKAR ER … som alla gör som läser era ord och är tacksamma för dem!

I Tacksamhet, i Kärleksfull Tjänst för denna första kommunikation 2019 … JAG ÄR.

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Du gillar kanske också...