Ärkeängel Mikael via Inger Norén, 2 maj 2021

 

Ärkeängel Mikael via Inger Norén

2 maj 2021

 

Många är det som vill veta hur långt ni har kommit i uppstigningen till den femte dimensionen och den pågår hela tiden. Allt detta har sin tid för att allt ska gå som det var bestämt och många är det som lämnar Jorden i covid-viruset, men även de som inte vill eller kan lämna den tredimensionella verkligheten. Dessa personer kommer tillbaka när de är redo för en högre dimension.

Det är svårt för många ljusarbetare och ljuskrigare just nu med attacker från de mörka entiteterna som inte vill lämna Jorden och låta människorna gå upp i högre vibrationer. Ni ska veta att ni är trygga. Jag beskyddar ert hem, era nära och kära, även om det kan kännas som om de mörka har övertaget med att göra er nedstämda och svaga. Ni måste vara starka i er övertygelse om att ni människor har segrat. Ljuset har segrat och ni ska bara känna efter vad ni vill med era liv i fortsättningen för er själva och för hela befolkningen.

De nya bestämmelserna för den nya världen har redan satts och det är bara en tidsfråga innan de kan träda i kraft. Det betyder en helt annan verklighet och som verkligen avser en fredlig nation som gäller för hela Jorden. Mycket blir förändrat till det bättre för alla på denna planet och en tryggare plats att leva på för alla i alla länder.

Fortfarande är det en del som måste få ha en tid till utveckling för att skydda Jorden från de mörka, men den Galaktiska Ljusfederationen har många som arbetar för att få de mörka att försvinna från Jorden och hela Universum. Det är många människor som även hjälper till med detta arbete och vissa är mer insatta med större kunskaper och erfarenheter från tidigare strider mot de mörka. Detta gör att det blir en fredad zon i Universum för de som reser i den Gyllene Rosens Galax i fortsättningen. Många är de skepp som reser i denna del av galaxen i Universum och alla ska få resa tryggt utan att bli attackerad av de mörka.

Fortsätt att förbli i en hög vibration med positiva tankar om er själva och andra oavsett om det är några som har behandlat er illa. Låt kärleken flöda i tankar och ert beteende mot alla andra, då lyfter ni hela Jordens befolkning till en högre vibration. Jag är alltid mer er och med stor kärlek.

Ärkeängel Mikael

Stort tack och i kärleksfull tjänst. Jag Är

 

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

 

 

Du gillar kanske också...