Änglarna via Ann Albers, 1 maj 2021

Änglarna via Ann Albers

den 1 maj 2021

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Så många av er känner att ni vill skapa en förändring, men inte alla av er vet exakt vilka förändringar ni önskar skapa. Det är Okej. Ni kan känna rörelsen hos det nya livet som rör sig och växer inom er, lika säkert som en gravid kvinna känner livets rörelser när hennes baby mognar inuti henne. Ni alla ska föda.

Ni föder fram en ny verklighet här på ert planet Jorden – en i vilken livets enhet uppmärksammas och mångfalden firas. Ni föder fram en ny relation med er Moder Jord, en ny respekt för hennes behov och hur ni på ett klokare och snällare sätt kan använda hennes resurser, för att gynna er själva och ge er glädje. Ni föder på nytt er relation med varandra – ni är mer autentiska gällande vilka ni är, vad ni vill göra och med vem ni vill dansa.

Allra viktigast är att var och en av er på nytt föder fram er relation med er själv.

Under tiden som ni satt instängda i karantän, så fick ni tid till att drömma. Ni fick tid för att verkligen se på vad ni saknade och vad ni glatt kunde släppa taget om. Ni hade tid att vara mycket ärliga med er själva gällande vad ni vill uppleva. Ni klädde er mer bekvämt. Ni släppte på ert behov att uppfylla sociala förväntningar. Ni lyssnade till när ni ville vara ute i världen och när ni ville dra er tillbaka.

Ni gjorde om era hem för att de bättre skulle passa era liv. Ni upptäckte nya hobbys. Ni vände er till meditation, utbildning och bön. Ett flertal av er tillät er själva friheten att utforska frågor såsom ”Vad vill jag göra? Vad vill jag lära mig? Vad vill jag skapa?”

Vem vill jag vara när världen inte kan se mig? Kan du vara denna person när världen kan?

Som ett resultat av dessa tider, så har ni förändrats. Ni har vuxit. Ni vet tydligare hur ni vill känna er, i vilken slags miljö ni vill arbeta, om ni gillar att stanna hemma eller om ni saknar att resa, om ni gillar tid i ensamhet eller om ni saknar ert sociala liv. Ni vet bättre med vem ni vill spendera tid och med vem ni inte vill det. Ni har nya hobbys som ni gillar. Inombords har ni har upptäckt nya talanger.

Ni har gjort genomgripande förändringar i er relation med er själv.

Ifall ni inte är säker på hur ni ska integrera alla dessa förändringar i ert liv medan ni framskrider, ta då livet med bara en dag i taget. Ha tillit till er själv. Lyssna till vad ni i sanning känner för att göra i ett givet ögonblick. Var äkta.

Släpp taget om behovet att tillfredsställa andra, och tillfredsställ i stället den Gudomliga gnistan inombords, genom att i varje ögonblick acceptera er själv.

Gör din glädje i nuet till en prioritet. En full bägare spiller över. Det är dags att ge utifrån ditt överflöd, att lyfta upp utifrån din glädje, att sprida frid utifrån ditt eget fridfulla hjärta. Det är dags att ta hand om dig själv och din egen glädje först och främst. I detta utrymme ser du till det Gudomligas gnista som ÄR du och du blir till ett ljus för världen.

När ni inte kan finna glädje, finn en sund tröst. När ni inte kan finna tröst, leta efter en sund lättnad. När ni inte kan finna lättnad, eftersträva ett sunt frisläppande. Var vänliga med er själva.

Under detta otroliga pånyttfödande så behöver ni inte klura ut hela er framtid. Allt ni behöver göra är att leva äkta, med ett ögonblick i taget.

Vill du vila? Älska dig själv och gör det så snart du kan. Vill du svara på eller ignorera ett telefonsamtal? Gör då det. Vill du resa? Dröm om det tills du kan göra det. Du står i färd med att på nytt föda fram en ny och underbar relation till Självet – en som baserar sig på självacceptans, självkärlek, samt ett hedrande av ljuset och skönheten inom varje upplevelse du önskar få.

Det finns inget behov att oroa sig för detaljerna om hur era liv ska bli. En födande mamma har drömmar, men har ingen aning om hur hennes barn kommer att växa upp, inte heller vad han/hon kommer att bli.

Födelsen involverar ett åtagande för resan och ni alla befinner er just nu på en strålande resa av expansion.

Gud välsigne er! Vi älskar er så väldigt mycket.

 

Änglarna

 

 

 

Översättning: Aslög

 

You may also like...