Ärkeängel Mikael via James McConnell, 9 september, 2018

Ärkeängel Mikael

via James McConnell

9 september, 2018

Jag är Ärkeängeln Mikael. Som alltid är det ett nöje att var här med er på dessa sätt, för att fortsätta med dessa processer, fortsätta med dessa upplevelser, för att ta er fram till branten, den brant som ligger rätt framför er. Den har legat där hela tiden. Ni har bara inte sett den. Ni har inte varit fullt uppmärksamma på den förrän i dessa tider som just nu råder. För som ni vet, så håller många saker och ting på att förändras. Medvetandets uttryck sprider sig snabbt över hela planeten, till och med inför Eventet, och förbereder vägen. Ni alla, de av er som är Vägvisarna, står i färd med att förbereda vägen för att denna våg av medvetande ska komma till planeten. För utan att ni förbereder vägen, så skulle inte vågen anlända på en mycket lång tid. Men på grund av att ni alla här i dessa stunder går igenom de förändringar som ni har gått igenom, om det så handlar om att förlora någon älskad, att flytta från en plats till en annan, att uppleva en sjukdom och sedan att ta er igenom denna sjukdom, upplevelsen av många av uppstigningens symptom, ni alla tar er nu igenom detta genom denna övergång.

Denna övergång tar er till de högre sfärerna. De högre sfärerna där vi alla väntar, väntar på att med öppna armar få välkomna er. För vi är inte några påhitt i era fantasier. Vi är lika verkliga som ni. Det är nu dags för mänskligheten att också inse detta. Att vi inte är annorlunda än ni, inte högre än ni, inte lägre än ni. För vi är ni och ni är vi.

Det har tidigare sagts att när ni får träffa oss, så vill vi inte att ni ska falla på knä framför oss. Vi vill inte att ni ska vara underdåniga. Vi vill att ni i stället modigt ska resa på er framför oss och sträcka ut era armar och ge oss en stor kram, precis så som vi vill göra med er. För vi är så mycket närmare än vad ni just nu möjligtvis kan föreställa er – mycket närmare än vad vi har varit på en mycket lång, lång tid.

Under gångna tider var vi mycket välbekanta med varandra. Vi kunde stå framför varandra i våra fysiska kroppar. Dessa tider ägde rum för längesen, men dessa tider återkommer nu, de återkommer för att ge oss alla en inre förståelse om enhet, den förbindelse som vi alla har.

För jag, Ärkeängeln Mikael och Sananda och Ashtar och St.Germain och Aromda och Adama och så vidare, och så vidare, alla Ärkeänglar, samtliga i Himlens Rådförsamling, alla från Agarta; vi är nu alla i detta tillsammans med er. Vi är alla en del av detta förbund. Och ni, var och en av er, är också en del av denna Allians, i egenskap av ’marktruppen’. Den jordbundna styrkan. Ni är våra armar och ben. Ni är våra ögon och öron. Allt vi gör, det gör vi genom er, för att fortsätta sprida och dela ljuset och kärleken i enhetsmedvetandet.

Såsom alltid, ta nu mitt Sanningens Svärd och min Sköld för Beskydd och omge er själva med denna sköld och hantera svärdet framför er och sprid ljuset varhelst ni kan. För ni står nu inför dessa tider. Och det är nu dags att göra förberedelserna.

Jag är Ärkeängeln Mikael. Nu lämnar jag er och jag återkommer snart igen till er när de många förändringarna alltmer börjar utveckla sig omkring er och igenom er.

Frid och kärlek vare med er alla.

 

Channeled by James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

“Believing is seeing!”

 

Översättning: Aslög

 

You may also like...