Saint Germain via James McConnell, 16 september 2018

Saint Germain

Via James McConnell, 16 september 2018

Jag är St. Germain. Som alltid är det underbart att vara här med er och kommunicera på detta sätt för att kunna hjälpa er att förstå vad som händer över hela planeten och hur detta paradigm, detta tredimensionella paradigm håller på att blekna bort och ersättas av det nya paradigmet, den nya förståelsen, den nya Gyllene Gryningen som snabbt närmar sig nu.

Var och en av er är en katalysator för dessa förändringar. Ni är de som förankrar ljuset, håller ljuset här och sprider det. På grund av er, på grund av att alla vi arbetar tillsammans med er, kommer vi att kunna förverkliga alla förändringarna.

Ni letar efter de förändringar som sker utanför er själva. Ni söker bekräftelse genom att gå ut på Internet, genom att titta på TV och genom att tala med människor. Men vad ni verkligen behöver är bekräftelse inom er själva, för det spelar ingen roll vad som finns utanför. Det enda som betyder något är vad som händer inom er.

När förändringarna utvecklas inom er, är det katalysatorn för de förändringar som sker utanför er själva. Så när medvetandet förändras och höjs inom ert eget personliga jag, har medvetandet även höjts utanför ert jag. Ni behöver bara låta processen fortskrida, för det gör den.

Förändringarna sker nu ganska snabbt. Det är som om ni hade en kastrull med vatten och satte den på spisplattan och ökade värmen, inte för mycket, bara tillräckligt för att börja värma vattnet. Vattnet blir varmare och varmare. Det kommer att fortsätta att hålla samma temperatur tills ni höjer värmen. Det är det som händer nu.

Temperaturen håller på att höjas och går mot kokpunkten. Man kan säga att det ”brinner i knutarna”. Temperaturen stiger överallt och vid något tillfälle kommer den att nå kokpunkten. Kabalen kommer att skingras åt alla möjliga håll. Dessa förändringar pågår nu, och ni börjar mer och mer att se effekterna av det.

Men jag säger er nu – som St. Germain och hela Himlens Sällskap som arbetar med den här processen, som arbetar tillsammans med den här Alliansen – att ni inte har sett någonting än. Så många saker som är under utveckling. Bara fortsätt att vara tålmodiga. Fortsätt att vara lugna när den här stormen närmar sig. Precis som president Trump sa, han var stormen, ni är alla stormen. Ni är alla stormen tillsammans, som arbetar tillsammans för att realisera allt detta.

Vill ni ha NESARA? Vill ni ha GESARA? Få det då att hända. Luta er inte tillbaka och vänta på det. Få det att hända i era egna visualiseringar, skapa det i ert medvetande. Visualisera att det händer. Skapa den finansiella övergången. Visualisera att händelsen är på väg. Ni styr mycket mer än ni tror att ni gör.

Många av er säger: ”Vad kan jag göra?” Ni kan göra mycket. Många av er gör mycket. Om ni ännu inte har känt att ni bidrar, var då medvetna om att ni bidrar genom att delta i dessa meditationer, eller att ni arbetar tillsamman för att få allt detta att ske. Det har sagts många gånger. Det finns inget större eller mindre bidrag i allt det här. Allt är en del av helheten. Tillsammans bidrar ni alla till att lägga pusslet, varenda pusselbit – vilket ni alla är – behövs för att lägga hela pusslet. För om det fattas en bit är det inte komplett.

Jag är St. Germain. Jag lämnar er nu med den violetta flamman för att fortsätta att rensa ut allt det gamla; det gamla paradigmet, den gamla programmeringen som inte längre behövs inom er. Spelet är nästan slut och det är dags att börja på det nya.

Må frid och kärlek vara med er.

”Att tro är att se!”

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Du gillar kanske också...