Ärkeängel Mikael via Leslie-Anne Menzies, 23 juli, 2017

Ärkeängel Mikael

via Leslie-Anne Menzies

23 juli, 2017

Kära Ni!

Snart kommer mörkret att lämnas bakom er för alltid, och då är LJUSET ALLT vad ni kan se och uppleva. Handen på Hjärtat, andas och nu kör vi!!!

De senaste dagarna av intensiva energier har minst sagt varit tuffa för många. Energierna i nymånen signalerar Nya Begynnelser för SAMTLIGA. Ni blir ständigt förberedda och under veckorna som kommer härnäst, påverkar även en högst betydande Solförmörkelse och många större energi-accelerationer uppgraderandet av era kroppar. För de av er som upprätthåller Ljuset har det varit som om jorden under er fötter har gett vika.

Vissa frågar sig hur mycket längre de kommer att kunna stå starka. En perfekt tid, Kära Ni, för att göra just det. Ni är alldeles ytterst nära mållinjen och de extra unsen styrka och uthållighet behövs precis just nu.

Andas djupt Kära Ni, åkalla de ”reserver” som ni har inombords. Ni har förberett er för tider som dessa när varje uns av styrka kommer att behövas på mållinjen – och ni vet att när ni lyckas, så tar en Storslagen Ny Begynnelse vid.

En tid lik ingen annan.

Kära Skapare som ni är – det krävs nu att ni i sanning Ber om det som ni ska få. Be om styrka och uthållighet som ni behöver, när ni känner att ni inte längre kan ta ett endaste steg framåt. Det är den tid då ni synkronistiskt blir vägledda till nästa höga nivå för att få vila och återhämtning, redo för de sista dagarna inom det här gamla livet, vilket håller på släckas ut. De nya som är NI och den nya JORDEN väntar på att ni ska stiga in, vara redo att blomstra i den KÄRLEK och det LJUS som ni är.

Alla de gamla sätten och det gamla bagaget måste nu lämnas bakom er, de utmaningar och förändringar som ni har fått möta under de senaste åren kommer äntligen att verka vettiga när ni stiger in i den Nya Jordens nya-dimensionella energier.

Kära Ni, vi kan se era frustrationer, vi kan se hur fysiskt och mentalt trötta ni är, vi applåderar er för er fortgående vision om att framskrida. Den tillit och den tro ni har till varandra strålar. Ert inre vetande låter er förbli fokuserade och denna inre vägledning kan se er klarhet inom ett förvirrat landskap.

Kära Ni, som alltid vandrar vi tillsammans med er och detta kommer i sanning att bli känt i den Nya Jorden, när vi inte längre behöver vara era ”osynliga” vänner och följeslagare.

I och med att ni varje dag framskrider, fattar varandras händer och samlar ihop de nyligen uppvaknade där ni går, så håller även vi era händer. Att få återvända till den Enhet som ni Är, är en daglig händelse och varje ny dag lägger till fler och fler anhängare, när informationen blir tillgänglig och mörkret blir exponerat för den kontroll det har lagt på var och en av er, tillika på era friheter.

Snart kommer ni att få känna till vad sann frihet är, och ni kommer att omfamna den, på grund av allt som ni var tvungna att offra för att uppnå den.

Tiden är inne, Kära Hjärtan, samla ihop er familj, era vänner, alla själar tillsammans, för att fira den mest Storslagna friheten av alla. Gudomlig KÄRLEK och GUDOMLIGT LJUS på er Nya Jord.

Så är det.

JAG ÄR ÄRKEÄNGEL MIKAEL

 

Source – Channel: Leslie-Anne Menzies

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...