Pallas Athena via Elaine DeGiorgio, 27 juli 2017

Pallas Athena via Elaine DeGiorgio, 27 juli 2017

 

Kära Ni,

En tid av Befrielse äger rum och det är en underbar tid att förankras här på Moder Jord eftersom många välsignelser verkligen kommer att ske. Ett stort skifte är nära för er alla vid denna tidpunkt med många planetariska aktiviteter som händer på natthimlen ….

Vi kommer till dig idag med mycket kärlek och glädje för att förankra Ljusets Diamantfrekvens till din jord och hjälpa er att förankra denna Gudomliga Energi.

En tid av stor befrielse och glädje, av fred, av kärlek till harmoni som för er alla tillsammans som ett i det Gudomliga Ljuset som tar dig tillbaka till början.

Vi kommer nu in i en Ny Början. Det är som planerat för Året av den Nya Början på er Jord.

Vackra Gudomliga Ljusstrålar är Ljuset som ni är, som strålar Gudomligt ut till världen för att ses.

När vi kommer in i denna Nya Fas, detta Nya Paradigm, kommer många sanningar att avtäckas, för det här är en tid av stor befrielse i allas era hjärtan.

En stor frigörelse äger rum vid denna tid, bli inte upprörda, förstå att denna stora utrensning är nödvändig för att ta er till de nya stegen på era vägar, er resa.

Många underbara saker äger rum inom progressionsområdet när vi präglar in våra Gudomliga Ljus, våra tankar och våra ord och vår kärlek i er alla.

Vi ber er att ansluta och återansluta när vi går in i en ny generation och manifestation av stort andlig överflöd och välstånd.

Den kommande åldern kommer att andas liv in i fin konst. Den nya generationen kommer att sträva efter manifestationen av den Gudomliga Världens mönster på det fysiska planet. Och oavsett hur det förflutna kommer att kämpa emot, så är det dags. Det nya medvetandet, nya relationer och den nya världen kommer!

Detta hela universum är en gåva från Skaparen i överflöd till dig och det har så mycket att erbjuda.

Det är en tid för Nya Jorden att frambringa Himlarna till din Jord och att vara ett med allt som finns. Vi omfamnar er.
Jag är Athena och jag talar genom Elaine denna dag.
Http://www.EraofLight.com – Kanal: Elaine DeGiorgio

 

Översättning: Lars-Eric Sidling         www.st-germain.se

Du gillar kanske också...