Aita Kanaliserar Sitt Högre Jag, 11 november 2020

 

 

THE ELECTION DRAMA – NOVEMBER 10th, 2020 Aita Channeling Her Higher Self

THE ELECTION DRAMA – NOVEMBER 10th, 2020 Aita Channeling Her Higher Self.

 

Den 10 november 2020. Det stora uppvaknandet fortsätter, valdramat fortsätter. Det är verkligen underbart att leva i denna tid av uppenbarelser. Denna underbara tid, där mänskligheten befrias från sin vistelse i det lågvibrerande, rädslofyllda, tredimensionella paradigmet. Vi är verkligen välsignade varelser.

Det finns så mycket att vara tacksam för. Att vi, världens ljusarbetare kommer in i vårt eget, är en stor välsignelse. Vi vet nu vilka vi är. Vi är stora flerdimensionella Andar som existerar samtidigt på många olika existensplan.

Vår själ, den del av oss som vi skickade till jorden för att bo i vår mänskliga kropp, vår själ är den sanna kärnan i oss, det är den som driver oss, animerar oss och är Guds medvetande själv.

Vår Själ är som en droppe vatten i Guds medvetandehav. Den droppen vatten är en del av en stor våg. Den stora vågen i Guds hav är de vi verkligen är. Vi är verkligen magnifika varelser.

Vi är en del av Gud. Det är vad Gud är. Han/hon är allt som är. När Gudomligheten sprängdes fram i det som kallas Big Bang, skapades vi. Gud exploderade i enskilda partiklar. Varje Gudspartikel är individuell och unik. Tillsammans utgör alla Gudspartiklar själva det Gudomliga.

När vi, mänskligheten, ökar vår frekvens här på jorden och stiger upp och återvänder till kärleksvibrationen blir vår kommunikation med vår Själ tydligare och tydligare.

Hittills på vår jordiska resa har det varit egot som vi lyssnade på. Egot, det tankesystem som ärvts från familjen som födde oss, har styrt våra liv i vår tredjedimensionella rädsloresa.

Det osanna tankesystemet, där vi har tagit på oss tankarna, idéerna och moralen i vår kultur, har dikterat vilka handlingar vi vidtar och hur vi beter oss.

Och varje tankesystem för varje människa på jorden är unikt och annorlunda. Inte konstigt att vi inte kan komma överens med varandra. Inte konstigt att vi argumenterar och tittar snett på varandra, eftersom vi kommer från olika ståndpunkter.

Vi delas av de ego-idéer vi har. Vi har stöttat det jordiska kontrollsystemet och vårt eget psykiska och fysiska fängelse genom vår intolerans mot varandra och vårt hårda skydd av våra illusioner.

Och det är precis som det bör vara. För det är genom denna splittring som vi återvänder till kärleken. Det är genom våra misstag, våra steg bort från den kärlek som vi verkligen är, som vi har utvecklats andligt. För vi har lärt oss genom smärta att vi föredrar kärlek, kärlek och endast kärlek.

Och nu den 10 november år 2020 är vår värld på väg att förändras radikalt. Vi flyttar ut ur vårt bedrägeri, från det tredje dimensionella programmet där vi har fängslats, till en helt ny och underbar värld.

Och för att uppnå detta är demontering av den gamla slitna och trötta matrisen, de kontrollerande, indoktrinerade idéerna som vi håller så kära, nödvändig. Vår individuella syn på världen behöver tänkas om och kasseras, liksom principerna och hela det mänskliga kollektivets moral.

Vi, ljusarbetare, har undersökt våra tankemönster. Vi har tittat på de idéer som vi har haft så kära, idéerna som vi trodde utgör vilka vi var och vi har avfärdat dem.

Utan det lagret av skadliga fördomar och åsikter baserade på ond, falsk indoktrinering är vår koppling till vår Själ, till medvetandet själv, befriad från sitt fängelse, och vi kan kommunicera fritt med vår Själ, vår stora Ande bortom slöjan.

Och så är det med vårt kollektiva uppvaknande. Alla de splittrande, felaktiga och vilseledande principerna som mänskligheten har präglats med, måste ses och förkastas som de ogudaktiga, onda föreskrifter de är.

Det kaos och den förvirring som vi ser kring oss nu är nödvändiga för att sanningen ska avslöjas. Vi har lärt oss falsk historia, vi har indoktrinerats med splittrande osanningar.

För att det stora uppvaknandet, den stora uppenbarelsen ska ske, måste vi gå igenom, vad som har kallats, vedermödan.

Prövningen är tiden för stora problem och lidande, för det är smärtsamt att se den sanna bilden av vår värld. Det är smärtsamt att se hur man har ljugit för oss, hur vi har manövrerats och manipulerats för att tro att det Gudomliga är ont och det onda är Gudomligt.

Och förövarna av dessa sanningar måste avslöjas och tas bort. Tiderna är så utmanande och kaotiska, för de, kontrollörernas hantlangare, fäktar omkring sig i sin panik och förtvivlan.

De ser att deras tid för makt och egosegrar och kontroll är över. De är inte villiga att ge upp och använder alla metoder, alla tekniker de kan komma på, för att hålla fast vid status quo.

Och så har valet manipulerats av de med olagliga valsedlar för att ge de resultat som de behövde för att fortsätta på det gamla sättet. Deras fula plan fungerar inte. De har varit för smarta, för överdrivna i sina lögner.

Hittills har de kunnat komma undan med lögner, för nyhetsmedia har stött dem. Tv, tidningarna har berättat historien som de mörka kontrollanterna ville sprida, och mänskligheten har trott dem.

Nu är ilskan över de olagliga omröstningarna för stor för att klara inspektionen. Röster har ändrats elektroniskt från en kandidat till en annan. Med tillägg av olagliga röster har fler röster räknats än det finns registrerade väljare.

Omröstningar som mottagits efter deadline har räknats. Och några röster har till och med hittats i soporna.

Och så, kära bröder, det här är hur de mörka och oärliga visas upp. Deras fullkomlighet, deras lögner kommer fram i ljuset.

Vi går in i en verkligt kaotisk tid av uppenbarelsens kontinuitet. För tillfället måste valtravestin gå till våra domstolar. Omräkningar av lagliga röster måste vara mandatet för dessa domstolar. Olagliga valsedlar måste kastas ut.

Detta kan göras eftersom ljusalliansen, de ljusarbetare som organiserade valförsvaret, har infört ett system där röster kan övervakas elektroniskt.

Papperet som valsedlarna trycktes på var präglat med information, unik för varje väljare, som kunde spåras elektroniskt. Hur underbart är vårt sätt att vakna. Hur underbara är de Gudomliga sätten. Lita på planen.

Så, vad händer härnäst? När planeten jorden stiger i frekvens ändras möjliga tidslinjer för händelser. Vad som kunde ha varit en katastrofal tid av vedermödor har mildrats av den ökande kärleksfrekvensen som pulsas på världen. Och genom mänsklighetens uppstigning och den nyfunna kärleksstrålningen från ljusarbetarna.

Universum duschar jorden med kärleksvibrationer, Schumann-resonansen höjs varje dag och mänskligheten rör sig upp ut ur sin egen individuella medverkan.

Så, ja det kommer att bli mer kaos. Ja, troligtvis, black lives matter och antifa kommer att betalas för att gå ut på gatorna. Troligtvis kommer de att slåss med all sin kraft, för de är desperata.

Troligtvis kommer trupper att behövas för att lugna situationen. Troligtvis kommer de döende oärliga att ordna matbrist.

Vi säger ”troligen” för när mänskligheten stiger upp, kommer de positiva tidslinjerna med i leken och uppstigningsprocessen blir mer och mer fredlig.

Och sedan, anklagelser och arresteringar av de skyldiga. För närvarande, med detta stora valbedrägeri, kommer de att ha blivit avslöjade som förövare av lögner och osanningar.

Ja, lita på planen, kära bröder, lita på planen. Allt är bra i Guds värld. Allt som händer är en nödvändig del av den stora uppenbarelsen av den stora vedermödan.

Vedermödan, apokalypsen arbetar sig ut på ett så godartat och enkelt sätt som möjligt. Lita på planen, kära hjärtan, lita på planen.

Det Gudomliga har påbjudit den här tiden på planeten jorden som det stora uppvaknandet, mänsklighetens stora återkomst till kärlek, och så är det också. Himlens Nirvana är nära, Kära Ni, vår återkomst till kärlek är verkligen härlig och underbar.

Aita Kanaliserar Sitt Högre Jag. Vi Är Välsignade Varelser.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...