Ärkeängel Mikael via Linda Dillon, 15 januari 2021

 

 

Ärkeängel Mikael via Linda Dillon, 15 januari 2021

 

Linda Dillon: Ärkeängeln Michael – Vad är fred utom kärlek?

15 januari 2021

Detta var AAMs vackra meddelande till New You-klassen den senaste veckan. Men det har en viktig vägledning för oss alla under denna tid av övergång, förändring och kaos. Njut av den! xxx Linda

Hälsningar, JAG ÄR Michael, Fredens Ärkeängel, Kärlekens Krigare, Nådens Trädgårdsmästare. Välkomna mina älskade, mina älskade mänskliga änglar, mina krigare, mina trädgårdsmästare, mina Nybörjare, mina 13-åringar. Min familj, jag välkomnar dig och jag välkomnar er till denna krets av En.

Det finns inget sådant som separation; det är en illusion. Och ja, jag kommer för att tala med er om fred, naturligtvis, det här är min passion och mitt syfte just nu. Och långt efter att fred har upprättats genom hela kosmos kommer jag och bjuder in er att lyssna på sfärernas musik, att lyssna på mig som spelar harpa medan du spelar på ditt hjärta. Oh ja söta, ditt hjärta, din essens innehåller vackert ljud, magnifikt ljus … och vad är det förutom kärlek? Vad är fred utom kärlek?

Ni skapar inte, och jag skapar absolut inte fred genom oenighet, fred genom omvälvning, fred genom smärta. Kamp, smärta, rädsla, upprördhet, det här är illusionerna i den gamla   3: e (dimensionen) som ni för länge sedan har lämnat. Engagera er inte igen, älskade, med det som redan har övergetts.

Du har omfamnat … och jag gratulerar dig … du har omfamnat kärnan i ditt Nya Du! Och vad är det? Det är kärnan i ditt gamla, ursprungliga, forntida, perfekta du … lysande och helt

Ni vet, på er vackra planet, Gaia, med civilisationens framsteg, åh ja, och teknik som är underbar, och mycket som redan har givits till er av er stjärnfamilj … men det finns denna besatthet att alltid introducera nästa modell, den nyaste modellen som om det är en förbättring. Tja, inom teknik är det ibland det och ibland är det inte det.

Vi vill inte ha din nästa modell. Du vill inte ha din nästa modell. Du vill ha din ursprungliga modell … ditt lysande själsväsen som har uppstått i nåd, spänning, tacksamhet, från vår Moders livmoder. Ni och jag älskade, vi delar samma DNA, andligt och på annat sätt.

Vad ni gör är att lägga grunden för det nya, inte bara för det här nya året, eller ditt Nya Du, utan för Nova Earth, som är den ursprungliga drömmen om Modern som en planet av skönhet, av en sådan magnifik mångfald där hennes änglar … hennes änglar … kommer för att spela, inte i oenighet eller bedrägeri, i urskiljningen av vad tror jag att fred, kärlek, glädje skulle kännas som i detta oändliga ögonblick av vår Moders tid? Skulle det vara ett blomblad, ett hav eller en bergskedja, mina systrar, mina bröder? Skulle det vara ögonblicket av oändlig tystnad? Eller skönheten i en nyfödds gråt? Detta är de saker som är av värde.

Under Moderns Paus har du lärt dig och du har kommit ihåg många saker. Och du har kommit ihåg vad som gör ditt hjärta varmt, vad du värnar om, vad du åstundar, vad du längtar efter. Och det i huvudsak, älskade, var ditt Nya Du och Nova Gaia och en ras av Nya Gaianer.

Så jag säger till dig, jag ber dig, det som många har bett dig om och vad Modern själv har guidat dig till … se inte tillbaka! Assimilera de lektioner du har lärt dig. Hedra, släpp och överlämna och integrera det du har kämpat med, för de har gett värdefulla lärdomar. Men samtidigt, deklarera din frihet. Du behöver inte lära dig, expandera, förankra och verkligen inte stiga upp på det sättet.

Nu är tiden inne för övergång, läkning, en ny början … inte bara för att du och jag och vi har längtat efter det, utan för att Modern deklarerar det i sin oändliga visdom. Det är helt enkelt dags.

Fred, mina älskade, är närvaron av kunskap, av ditt gudomliga vetande i perfekt anpassning till det Gudomliga. Freden styrs inte, den avleds inte av egot eller andra människors agendor eller åsikter, den styrs av dig. Den är skapad, och kanske framkastar jag att den är medskapad tillsammans med oss, det som ditt hjärta önskar. Så, vår förklaring idag … ja, vanligtvis är det Gabrielle … men på uppdrag av detta Kärleksråd deklarerar jag vår hjälp, aldrig vårt åsidosättande – ibland vår inblandning – men mestadels vår vilja, vår närvaro, att hjälpa dig. Ja, i slutförandet av det gamla men mestadels i skapandet och äventyret med det nya som vi påbörjar hand i hand, arm i arm, vinge i vinge.

Låt oss sväva tillsammans och gå, älskade ni med mitt hjärta, med min harpa, med min musik, med min frid och med min kärlek.

Farväl.

 

Kanaliserat av Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/

 

 

 

Översättning; Lars-Eric

Du gillar kanske också...