Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 januari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 januari 2021

 

Vad Ni Attraheras Till och Varför

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har märkt hur människor tenderar att lockas till det som återspeglar deras vanligaste vibrationer. Här är vad vi menar med det. Om ni erbjuder mycket ilska dras ni naturligtvis mot andra arga människor. Det är mer sannolikt att ni lyssnar på en talkshow som en arg person är värd för. Det är mer sannolikt att ni lyssnar på musik som uttrycker ilska i ljudet, i texterna och till och med på det sätt som musikerna spelar sina instrument.

Detsamma gäller för alla vibrationer; inte bara lockar ni till er vad ni vibrerar utan ni attraheras också till det som matchar er vibration eftersom det bekräftar er. De flesta vill ha sina känslor bekräftade. De flesta människor kan knappt ens drömma om att gå bortom den dominerande vibrationen de erbjuder. Nu är en del av att vara en väckt själ att känna igen när något inte känns rätt. När ni väl har använt den ovillkorliga kärlek som ni verkligen är så är det mer troligt att ni upptäcker när något inte är det, och ni är mer benägna att bry er om hur ni känner er mycket mer än att ni bryr er om att få något rätt eller ha rätt information eller perspektiv.

När ni känner att något är inuti er som en väckt själ, är det därför mer sannolikt att ni gör något åt ​​den disharmoni ni känner mellan sanningen om vem ni är och den vibration som ni tillfälligt underhåller som någon sorts sanning. Ni får bestämma vad ni vibrerar, men först måste ni inse att ni överhuvudtaget erbjuder en vibration.

Vad som vanligtvis får den genomsnittliga personen att inse att de faktiskt erbjuder en vibration är när de når bottenläget. Omständigheterna omkring dem blir så hemska att de inte kan låta bli att bli medvetna om vad de har vibrerat hela tiden. Men det är vårt förslag att ni inte låter det komma till den punkten. Det är vårt förslag att ni tonar in er till känslan av ovillkorlig kärlek som finns i centrum av ert hjärta så att ni blir mer känsliga för ångest, rädsla, ilska och förtvivlan som finns runt omkring er.

Var ni lägger er uppmärksamhet spelar roll. Så fråga er själva varför ni lägger er uppmärksamhet på något som inte känns bra för er när ni fokuserar på det. Vad tror ni att ni tjänar på att göra det, och vad är verkligheten? Det här är de frågor som en person som är vaken sannolikt kommer att ställa sig själv, och vi föreslår bara att ni gör det oftare, att ni checkar in oftare för att se hur ni mår och att ni känner efter hur ni känner er om att ha rätt eller har rätt information.

Ni lever i informationsåldern och det är väldigt förföriskt. Men förhoppningsvis inser de av er som är tillräckligt vakna för att ta emot dessa sändningar att ni inte behöver någon annans version om verkligheten för att vara en god medborgare i världen. Vi rekommenderar faktiskt att ni skapar en verklighet som matchar vibrationen som ni vill ha som den dominerande vibrationen inom er. Och gör det genom att fokusera, bestämma er och bry er om hur ni mår. Låt krafterna inom detta kraftfulla universum göra resten.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

You may also like...