Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 august, 2022

 

Attrahera det du vill locka ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är intresserade av de vägar som ni väljer vid denna tidpunkt för att föra er själva till en större medvetenhet om vad som pågår inom er. Som många av er vet är era tankar och känslor ledtrådar som indikerar för er exakt vad ni vibrerar i er kärna. Om dessa tankar och känslor inte får din uppmärksamhet, då kommer du att skapa något i din upplevelse som kommer att förstärka vibrationen som finns inom dig, och förhoppningsvis kommer det att få din uppmärksamhet. Förhoppningsvis kommer det att ställa in dig på vad du vibrerar, och du kommer att göra något åt ​​det.

Du har så många möjligheter att göra detta när du tittar på din omvärld också. Det behöver inte ens hända dig för att något ska ge dig en ledtråd om vad du vibrerar. Om du fortsätter att se olyckor mellan bilar, borde det ge dig en ledtråd. Om du fortsätter att höra om, och interagera med, människor som blir mycket sjuka, borde det vara en ledtråd. Och även om alla nyheter som hittar sin väg till dig handlar om någon katastrof, någon katastrofal händelse, som borde hjälpa dig att inse att du har en vibration på gång som behöver åtgärdas.

Var uppmärksam på vad som kommer in i din medvetenhet i omvärlden, och naturligtvis uppmärksamma vad som händer inom dig så att du kan göra kurskorrigeringar. Du behöver inte bli sjuk eller råka ut för en bilolycka. Du behöver inte ha en orkan som kommer till ditt grannskap. Dessa är alternativ. Ni presenterar faktiskt ständigt er själva med alternativ, olika tidslinjer som ni skulle kunna ta, av vilka några har en högre potential än andra.

Nu är detta sant när det kommer till förutsägelser också. Du kanske hör om, eller läser om, en förutsägelse, och du kan triggas av den. Eller så kanske du läser om det eller hör om det och känner spänning. Om du känner spänning betyder det att du vill gå mot den potentiella verkligheten, även om det är långsökt, osannolikt med tanke på var du är.

Det finns fortfarande en anledning till varför du lägger den förutsägelsen framför dig, eftersom du skapar hundra procent av din verklighet. Så var uppmärksam. Var uppmärksam på allt, så kommer du att veta vad som händer inom dig. Och om du inte gillar vad du känner, betyder det att du måste känna den känslan. Om du gillar det du känner, betyder det att det tjänar dig att fortsätta gå den vägen med den känslan och med vad som än väcker den känslan inom dig.

Du kommer att bli bättre på det här. Vi vet att du kommer att göra det. Vi har den största tro på mänskligheten, och vi ser att energierna som finns på dig gör dig mer känslig. De väcker dig till hur du känner dig, och att vara vaken för hur du känner är så viktigt att de upplevelserna i omvärlden kommer närmare och närmare dig tills du känner vad du behöver känna. Det är först då du kan vibrera det du vill ska vibrera, attrahera det du vill attrahera och uppleva det du vill uppleva.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...