Ärkeängel Mikael via Sharon Stewart,  30 november 2019

Ärkeängel Mikael via Sharon Stewart, 

30 november 2019

 

Det är Dags att Agera Nu | Ärkeängel Mikael via Sharon Stewart

Ärkeängel Mikael: Det är dags att agera nu!

Jag är Ärkeängel Mikael, krigare av Himlens riken, beskyddare av änglarnas riken, gudomlig motiverare för krigarna av ljusets kraft på er planet.

Det är dags. Tiden har kommit. Tiden har kommit för att gå in i er kraft, och förstå att ni är mäktiga varelser som har kommit till denna planet, för att skapa förändring. Ni är de i framkanten, i frontlinjen, ni är varelserna från en högre dimension, som är ledningar för energierna från Guds kärlek, energierna från det galaktiska stjärnsystemet, och ni är de som förankrar dessa energier i Gaias jord.

Med en sådan bakgrund som denna, så frågar jag: ”Vad väntar ni på?” Varför lyssnar ni på de som säger att ni borde vänta? Det ni väntar på är er själva. Varje dag är en dag för att skapa positiva förändringar för er själva och andra. Varje dag är en ny möjlighet att skapa en ny verklighet, men ni väntar som om någon annan skulle komma och göra det åt er.

Vi är inte här för att rädda er. Vi i det gudomliga riket arbetar tillsammans med er, ni är vår frontlinje på jorden. Ni är en del av vårt gudomliga Team. Ni är inte jordingar, ni är universella som har inkarnerat på jorden, för att skapa förändring.

Du är en av oss. Många är änglar, många är själar med lägre frekvens, men ni är alla här för att skapa förändringar. Att skapa förändringar kräver inte att ni väntar på att någon annan ska göra det. Det kräver att man är öppen för möjligheter, och att man agerar.

Fråga dig själv: ”Vad kan jag göra idag?” Hur kan jag ändra mitt tankesätt, hur kan jag ändra mitt agerande, för att skapa en ny värld för mig själv och andra? Hur kan jag höja min frekvens?

Den nya jorden kommer när ni tillåter det.

Jag finns alltid här för er,

Jag finns kvar.

Ärkeängel Mikael av det högsta gudomliga riket

www.sharonandivo.weebly.com

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...