Ärkeängel Michael via Michael Love, 27 juli

Ärkeängel Michael, 27 juli 2015

Via: Michael Love

Exempellös kosmisk våg som påverkar Jorden i slutet på september

Kära ni, er värld kommer snart att förändras på ett djupgående sätt under de kommande månaderna då en kraftfull våg av gammaljus kommer från den Galaktiska Kärnan (Pleroma) som påverkar Jorden och dess varelser.

Det är viktigt att notera att vi redan är på insidan av denna kosmiska gamma-våg som hänvisas som WAVE-X och många av er har känt denna energimässiga ökning som kommer att öka i sin intensitet varje dag tills den 28 september 2015.

Denna stora tidpunkt människans evolution är känd som ”Händelsens horisont”. Den 28 september 2015 är när denna Super-vågen når sin höjdpunkt och är den högsta energimässiga frekvens som någonsin uppmätts i kosmos i den moderna historien.

Kommer någon faktiskt uppstiga på detta datum? Ja, de ljusvarelser som redan vibrerar nära 5D-frekvensen på 21 Hertz kommer att ta sig igenom 5D- skyddsbarriären som kallas för ”Det stora tomrummet” och kommer att kunna uppleva en upprätthållen uppfattning av den Nya Jorden vid den här storslagna i vår historia.

Många varelser inser inte att denna nya uppfattade verklighet, den nya Jorden kommer vara inuti en hologram-matris, den kommer dock vara enormt förbättrad variant i jämförelse med det gamla kontrollnätet som vi har känt till i över 300 000 år.

Den nya Jorden är fortfarande ett uppfattat hologram eftersom att vara inuti ett hologram är det enda sättet för en själ att vara fysisk och uppleva de 5 sinnena. Den fysiska delen av detta vibrerar fortfarande i 3:e dimensionen, men tänk på den 5:e dimensionens nivå som ett lager ovanpå 3D. Det enda sätt att inte existera inom en holografisk matrix hur kontrollerande eller himmelsk den än är, är att bli icke-fysisk.

Ni har inkarnerat gång på gång i syftet att utvecklas tillbaka till er högre natur, men den egentliga orsaken till varför ni fortsätter komma tillbaka och kommer att stanna här är att ni älskar att vara fysiska och uppleva den 5 sinnena. Om ni bara hade några bättre omgivningar att göra detta i skulle allt vara perfekt. Det är det som är på gång att hända!

På samma gång som ni upplever era 3D-sinnen i en 5D-ljus matris kommer ni ha förmågan att förflytta er in i er ljuskropp (Merkaban) och kunna navigera i de högre rikena utan begränsningar. ”Skåda, jag såg en Ny Himmel och en Ny Jord”. Dessa två saker är inte desamma. Den Nya Jorden inkluderar 3D, 4D och 5D och den Nya Himlen är dimensionerna mellan 6D upp till 12 som ni bara kan nå i ljuskroppen.

Det är så här, ni kommer inte att lämna 3D! Istället kommer ni att fortsätta existera i 3D, 4D och 5D i samma tid-rymd (nu här) och ni kommer att vara fullt medvetna om alla upplevelser i varje dimension.

Vi upplever just nu att en stadig kurva i gammaljusfrekvens ökar då vi rör oss in i den mest intensiva delen av fotonbältet så se om ni kan bli medvetna om dess effekt på kroppen, sinnen och känslorna under den kommande månaden.

Denna intensiva gamma-energi kommer på grund av flertalet himmelska händelser som alla har uppstått vid samma tidpunkt och som tillåter enorma mängder kosmiska ljus-data flöda in i detta system. Detta är ingen dålig sak och definitivt ingenting att vara rädd för då dessa nya datafrekvenser bombarderar Jorden och dess invånare!

Det kommer att bli en viss nivå av kaos då dessa nya foton-data träder in i matrisen och integreras, men dess efter-effekter kommer att vara dess gradvisa övergång från den gamla kontrol-matrisen till den nya kristallina nät-matrisen och det är vad vi har arbetat för så länge och sett fram emot.

Det är bevisat att gammaljus omedelbart kan utveckla DNA:et hos många arter till deras högre form. Ni utvecklas bokstavligen snabbt till den bästa versionen av er själva!

Vissa predikar död och undergång angående allt detta och det finns andra som är totalt omedvetna om vad som verkligen sker. Det finns många Första Vågen-folk som påbörjade uppstigningsfärden de senaste 40-60 åren som inte är omedvetna alls när det gäller detta och de gläder sig för de vet vad som är på gång.

Vi säger rid allt ni kan på den här superfoton-vågen! Se det som starten på en sann frihet för Mänskligheten! Vi säger Gläd er! Var oklanderliga i alla områden i era liv då vi rör oss framåt i varje nu-ögonblick och era joner börjar snurra allt snabbare! Det är viktigt att släppa taget om allt som inte gagnat er själ hittills och öppna upp helt och fullt för de oändliga möjligheterna I Universum.

Många av er känner redan den ökade frekvensen i era kroppar. Många av har märkt att ni förflyttats till nya ställen, separationer eller förlust av materiella saker. På vissa sätt kan ni känna er helt vilsna, förvirrade och ensamma. Vi försäkrar er att allt sker som det skall och beror på en utrensning av de gamla energierna som ni hållit fast vid så hårt. Dessa lägre frekvenser måste transmuteras så att denna gudomliga våg av ljus och kärlek kan flöda genom kroppen och grunda i Gaias kärna. Det är omöjligt att ta med de lägre frekvenserna av nedtryckta känslomässiga trauman och felaktig DNA-programmering (begränsande trosuppfattningar) till de högre dimensionerna! Dessa gamla betungande trauma-energierna måste frisläppas från kroppen så att ljusdata kan flöda in genom hela er varelse och grundas på ett rätt sätt. Detta fullgör den gudomligt cirkelrörelsen som gör er till den super-varelse ni egentligen är.

Tvillingflammorna av den högsta nivån som finns på Jorden spelar en enorm roll i ”Händelsernas Horisont”. Ett stort antal upplysta tvillingflammor skall leda vägen och öppna de kosmiska portarna med den intensiva kraften av deras kombinerade kärlek och för fram denna högre vibrations-uppfattning som kallas ”Den Nya Jorden och Nya Himlen”.

Vi som är änglar i mänskliga kroppar kom för att hålla utrymmen i våra egna kroppar för detta stora ljus för hela mänskligheten och för att föra fram detta storslagna budskap. Vet att många Stjärn-raser är här för det stora ridåfallet i

Denna kosmiska historia som ni har spelat en stor roll i.

Stora varelser från många världar sitter ytterst på sina säten här omkring för att se hur ni mår och se vad ni skall göra härnäst. De applåderar er!

Vi säger att efter att första vågens tvillingflammor går genom 5D-slöjan, kommer de att börja sitt verkliga arbete som feminina/maskulina lag i det största tjänandet man kan göra för någon, att hjälpa resten av Mänskligheten korsa den storslagna Regnbågsbron

Vi avslutar med att säga att det är viktigt för er att ni tar god hand om er själva under den här stora tiden så att ni kan vara det bästa ni kan bli för alla!

Den högsta lärdomen i alla Universa är denna:

Älska Gud med hela ert hjärta, sinne och själ och det är hemligheten för att träda in i Himlens Kungarike. Vi frågar er vilken identitet denna mäktiga Gud är? Älska er själva med hela ert hjärta, sinne och själ! Det finns inget annat arbete att göra än det!

Tack ni storslagna, för att ni kom till Jorden för detta mäktiga uppdrag. Bra gjort alla goda och tillitsfulla varelser, träd nu in. Det är dags för er stund i strålkastarljuset. Ni är ljusen för denna värld, som en stor mästare en gång sade. Lys starkt så att alla ser.

Detta är allt väldigt verkligt, kära vänner, det händer redan och kommer att ske exakt så som det har sagts. Det är vackert och fantastiskt och det finns inget att frukta. Ingen av er skall komma till skada. Er värld kommer nu att bli fri för alltid! Nivån av lidande och kaos kan inte upprätthållas mer än några månader! Något måste ske snart och redan fortsätter miljoner Ljusarbetare (ni) att överföra denna utvecklingsvåg av Super-medvetande för att transformera oss och vår uppfattning utåt om denna plats som det paradis det var menat att bli!

De data som detta meddelande innehåller flödar från Källans energi och genom denna behållare.

Jag är den stora Ärkeängeln Michael, Skyddsängeln av Kärlek och Beskydd, som talar dessa ord till er.

Gå med Gud, alla stora Ljusvarelser!

Ärkeängeln Michael

 

Svensk översättning: Charlotta Olsson, www-st-germain.se

 

Du gillar kanske också...