Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 november, 2019

DINA ANDLIGA GUIDER, 5D CHAKRAN, OCH VI ∞ DET NIONDE ARKTURISKA RÅDET, FÖRMEDLAT AV DANIEL SCRANTON

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att kontakta er alla.
Vi ger er exakt vad ni behöver i dessa överföringar. Vi kan leverera så mycket mer till er än de ord som Daniel här språkligt kan förmedla till er. Vi levererar meddelanden till dig, inom meddelandena, och när du tar emot dessa överföringar får du de nedladdningar, uppgraderingar och aktiveringar du behöver. Vi vet vilka som kommer att få varje sändning inom 24 timmar med en hög grad av säkerhet. Vi kan naturligtvis inte se ”framtiden”, eftersom det finns mer än en.
Men vi vet vad du behöver, och vi levererar det. Det är också så din jord fungerar och hur din sol fungerar. Så arbetar dina guider tillsammans med dig. Det är på så sätt många andra välvilliga varelser tjänar mänskligheten, och det är därför upp till er alla att tillåta in det som ges. Det är därför vi uppmuntrar dig att ansluta dig till din Sol och din planet. Vi hoppas att ni kommer i kontakt med oss på grund av hur ni känner er, och vi vet att många av er gör det. Vi vill att du ansluter till dina guider av samma anledning. Vi vill att du ska ha kontakt med dem eftersom de är dina vänner, för de älskar dig ovillkorligen, och för att de har hängivet ägnat sig åt dig för hela den här upplevelsen.
Vi skulle säga ”För hela denna livstid”, men när du har flyttat över kommer dina guider att gå vidare till något annat. Du får en ny uppsättning stödlinjer. Du får också mer åtkomst till ditt femte dimensionella chakra-system. Just nu tar man i vissa ögonblick in det där chakrasystemet, men man styrs fortfarande till stor del av de tredimensionella chakras som man föddes med, eftersom man fortfarande har arbete att göra inom det systemet.
När du har större tillgång till chakrana åtta till tolv, kommer du att känna dig mycket kraftfullare, mycket mer i samklang med alla högfrekventa strömmar. Ni kommer att vara era Högre Själv, och ni kommer att känna oss klarare och tydligare. Dina guider är sju dimensionella, vilket betyder att de är närmare dig. Vi talar om era personliga, specifika andliga guider. Var och en av er kan uppleva en Upphöjd Mästare eller en Ärkeängel som en guide, men dina personliga andliga guider är dina vänner. De är dina själsfamiljemedlemmar, och om du känner dem vet du att du aldrig är ensam, och du kommer att känna deras kärlek.
Om du pratar med dem och bara lyssnar med ditt inre öra för ett svar, så kanske du ger upp. Men om du visar din uppskattning för dessa vackra varelser och känner kärleken som kommer tillbaka till dig, då vet du att du alltid har vägledning, stöd och ovillkorlig kärlek runt dig. Det är så vi vill att ni från och med nu upplever oss, och det är verkligen så vi vill att ni från och med nu får uppleva era andliga guider.
Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att ha kontakt med er.”

https://sananda.website/the-arcturian-council-via-daniel-scranton-november-29th-2019/

Översättning: Mats

Du gillar kanske också...