Ärkeängel Mikael via Vania Rodriguez, 15 december 2021

 

Ärkeängel Mikael via Vania Rodriguez, 15 december 2021

Jämför dig inte med någon annan | Ärkeängel Mikael via Vania Rodriguez

Kanal: Vania Rodriguez

https://tinyurl.com/nnw3595y

Nära och kära! Jag är Ärkeängel Mikael!

Den här månaden har varit en månad med mycket energi, en mycket atypisk månad, mycket energi med mycket höga vibrationer kommer till planeten.

Och var och en av er känner fysiskt ankomsten av dessa vibrationer: trötthet, tyngd, värk i kroppen. Och som vi ofta har sagt här, drick mycket vatten. Varje sådan frekvens som anländer utlöser processen i era celler; inget mer och inget mindre än aktiveringen av alla delar av ditt DNA som är blockerade.

Den här typen av reaktion är inte densamma för alla, några av er har redan släppt en stor del, andra kommer att släppa väldigt långsamt. Frigörandet av dessa DNA-strängar beror på varje själs resa, beroende på var varje själ befinner sig. Energin kommer på samma sätt till alla på planeten, men den reagerar inte på samma sätt i alla kroppar på planeten. Så jämför inte er själva, titta inte på vad som händer med din granne.

Lyckligtvis har du inte tillgång till var varje själ är. Föreställ dig om du hade en markör: vem är mer utvecklad, vem är mindre utvecklad. Om detta var möjligt skulle de med högre evolution inte kunna stanna där, eftersom själva vibrationen hos de som är lägre skulle få ner dem också. Detta är inneboende för människan, oavsett hur utvecklad du är, jämförelse med andra är medfött i dig. Oron är alltid om du är bättre eller sämre än den andra. Men med gudomlig visdom vet du inte. Du misstänker till och med på grund av den personens resa, men du vet inte riktigt var de är på vägen.

Endast Fader/Moder Gud och Ljusvarelserna kan ha tillgång till den informationen.

Och beroende på den själens meriter, på de handlingar som utövas av den själen, kommer de mest meningslösa hindren att tas bort från vägen. De hinder som inte ger någon nytta, ingen lärdom, är bara där för att komma i vägen. Då tas dessa hinder bort. Det är därför många människor börjar säga att livet gradvis blir bättre. Det är precis därför, eftersom dessa små onödiga hinder avlägsnas från vägen, men allt beror på själens resa.

Låt oss säga att varje själ har en inre våg, där de positiva handlingarna ackumuleras på höger sida av vågen och de negativa handlingarna på vänster sida. Och det är så den själen visar sig för universum. Jag kan försäkra var och en av er att ingen själ har en tom vänstersida, för om detta händer är denna själ redan extremt utvecklad, som i fallet med Sananda. Han har inga negativa handlingar på vågen längre, hans själ har redan kunnat omvandla allt som var fel under resan den redan har tagit. Det är fallet med Maria, det är fallet med de Uppstigna Mästarna. Deras promenad på den positiva sidan var så intensiv att den negativa sidan blir nästan noll och det finns ingen mer vikt på vågen.

Så här skapar du din promenad. Varje positiv handling, varje evolution, oavsett hur liten, läggs till den där skålen till höger, den positiva skålen. Och om den här skålen börjar bli extremt tung i förhållande till vänster sida, proportionellt, kommer det värdet på vänster sida att minska. Tills du når en punkt där du är redo att stiga upp. Så bekymret nu är att inte titta på den andra, inte att jämföra med den andra. Alla har sina egna vågar, och det är verkligen inte du som ser de värdena.

Så om ni håller er själva upphöjda, utövar bra handlingar, utövar goda tankar, utövar bra vibrationer, så blir vägen säkert lättare för att ni gör det på ert sätt. Det är inte vi som ska ge en lättare promenad, det är ni som gör det. Och genom att göra resan lättare, dessa hinder, ja, vi tar bort dem. Men för att ni har besegrat dem.

Det är inte vid något tillfälle från vår sida, någons privilegium. Det finns inget sådant. Där är själens vandring, där är själens hållning. Enligt själens hållning hjälper vi till.

Och det är på denna punkt som vi nu vill insistera mycket. Börja släppa denna fruktansvärda vana att jämföra er med en annan. Var och en av er är en själ, med mycket bagage att bära, oavsett om det är på denna planet eller på en annan, det spelar ingen roll, ni bär alla bagage. Och i detta ögonblick är få medvetna om bagaget de bär. Så hur kan ni jämföra er med andra? Börja bara titta på dig själv i spegeln. Försök inte jämföra dig själv på något sätt med den andra, alla begrepp du har lärt dig om jämförelse är för att göra dig underlägsen.

Den andra är alltid vackrare, den andra är alltid snyggare, den andra är alltid bättre i livet, den andra är alltid mer balanserad… du sätter dig alltid i underläge. Förutom de vars ego exploderar i toppen av deras huvuden. De tror att de alltid är överlägsna, stackare, de är sämst i denna utvecklingsskala. Så sluta med denna fruktansvärda vana att jämföra er med andra: ”Wow, det och det ligger framför er! Den och den ser det här, den och den hör det här, och jag får ingenting!” Du är det och det, litar du på vad den och den säger, eller pratar de så bara för att synas?

Så sluta, sluta jämför er själva, sluta avundas den andra som du vet faktiskt är längre fram på resan, detta saktar bara ner dig mer och mer.

Så sluta jämföra. Var och en av er är en själ, med en väg som en väg tillbaka, som kan ha varit vacker, kanske inte varit vacker, det finns ingen dom. Det som gäller nu är att börja städa upp all denna röra som din själ har gjort. Hur gör man det har? Genom att använda förlåtelse; detta är nyckeln till rensning, det finns inget annat sätt. Så gör det. Börja lossa den här lasten som du bär tillbaka dit.

Varje gång du uppriktigt ber om förlåtelse minskar bördan. Och jag har sagt det här många gånger: Det spelar ingen roll om den andra personen har förlåtit dig, det viktiga är att det du ber om förlåtelse för är synonymt med din förståelse av vad du gjorde fel, det är synonymt med en lärdom, detta är vad förlåtelse är, och det är det som du har lärt dig. Den bördan finns inte längre.

Så sluta oroa dig för andra och se inåt. Kolla i spegeln. Om du ännu inte kan se det förflutna, titta åtminstone på det nuvarande livet. Vad har du gjort som inte är så bra i detta nuvarande liv? Börja med att göra dig av med det, det är redan ett första steg. Tiden nu, vi fortsätter att upprepa detta om och om igen: det är att se inåt, inte att se utåt, inte att se på den andre; det är inåt som gäller. Och denna blick inåt kan inte vara ett dömande, det är en extremt kärleksfull blick. Nu måste det vara en blick av fullständig vision, av att acceptera misstaget, av att förstå misstaget och vara säker på att du inte kommer att göra misstaget igen. Bekräfta detta för universum. Då kommer du att lägga en sten ovanpå det.

”Jag skulle säga att det inte är så enkelt, tydligen verkar det enkelt, men universum vet exakt när du säger ”Förlåt mig”, och du gör det från hjärtat, och du gör det med förståelse, och du gör det med lärande. Om det är på detta sätt kommer universum verkligen att acceptera din förlåtelse. Men om det inte är det, om det bara är läpparna, glöm det, allt finns kvar.

Så jag vill påminna dig: Tiden går och för varje energi som träffar hårdare på den här planeten, desto mer pressar den dig för att få ut all denna smuts. Du kan inte dölja något längre. Och det är som om du håller en brinnande boll i dina händer, och kärleken du lägger ner på att lösa upp den, så att bollen inte brinner i dina händer, är nyckeln till att lösa problemet, allt med mycket kärlek. Så ögonblicket är fortfarande att titta inåt, att glömma din omgivning, att glömma vem som är bredvid dig. Glöm om personen bredvid dig är vaken eller inte, detta är hans väg.

Vad som nu är väldigt viktigt: om du bryr dig om dig själv, söker din väg, går längre och längre framåt, ju mer och mer Ljus du tar emot, utstrålar du. Så vad är resultatet av det? Den omkring dig tar emot ditt Ljus; den omkring dig förändras också, indirekt tittar du på dig själv, men du hjälper dem omkring dig. Om du nu stannar, för att titta på dig själv och alla omkring dig, så stannar alla på samma ställe, för ni går inte framåt, för att ni bara tittar på varandra.

Så inse hur viktigt det är att du ser dig om för dig själv, inte för den andre. Du vill hjälpa den andra, hjälp dig själv först. Höj, höj dina Ljuskvoter, och säkert kommer de omkring dig att få mer och mer Ljus. Tänk, tänk mycket på det.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...