Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 december 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 december 2021

 

Dessa Energier är till för de Stora Drömmarna

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket organiserade i vårt sätt att hjälpa er alla. Vi går omkring och söker efter vem vi ska hjälpa på ett mycket strategiskt sätt, och vi märker vem av er som är redo att ta emot genom att uppmärksamma er energi. Detta medger att vi kan vara mycket effektiva och nå dem som har kapacitet att hantera vad det är vi levererar till er. Detta är något som vi fokuserar mycket på. Det är därför vi aldrig slutar tona in på er som individer och som ett kollektiv. När vi drar oss tillbaka och tittar på mänsklighetens kollektiva medvetande ser vi alltid hur ni förbättras, hur ni gör stora framsteg i er andliga utveckling som helhet.

Som individer firar vi varje litet babysteg som ni tar framåt för då vet vi att det vi gör hjälper, och vi vet också att ni är redo för mer. Vi är exalterade över att kunna erbjuda er mer. Ett av sätten som ni kan öppna för mer energi är att uppskatta det ni redan har. Ett annat sätt att öppna upp för mer energi är att känna efter energierna som finns omkring er. Om ni kan känna efter högre frekventa energier omkring er, då är allt ni behöver göra att vilja släppa in dem, och de kommer att bli mer av en del av er upplevelse i ert liv där på Jorden.

Nu, om ni verkligen vill uppleva mer av det vi har att erbjuda, tar ni dessa energier, och ni gör något med dem. Ni delar något, eller så skapar ni något, även om den skapelsen bara är i det skede där ni fokuserar på det som en framtida upplevelse, en framtida skapelse för er. Det räknas fortfarande. Ni behöver inte gå ut och börja bygga något med händerna direkt. Ni kan börja med planeringsfasen för att rita vad det är ni vill skapa. Låt oss säga att ni skulle vilja ha ett eget healingcenter där människor kan komma och uppleva olika healingmetoder, dit andra skulle komma och hålla föreläsningar eller kanalisera.

Kanske skulle ni vilja att detta healingcenter ska ha heligt vatten som kommer upp från en källa och ni skulle vilja odla era egna frukter och grönsaker på egendomen. Använd er fantasi. Tillåt er själva att drömma stort, för energierna som vi måste dela är stora och de är till för dem som vill skapa stort. Och vi är inte ensamma om dessa strävanden. Det finns så många här uppe i de högre världarna som vill hjälpa hjälparna. Vi vill alla att ni ska uppleva livet där på jorden som det kan upplevas. Ni har bara börjat ta del av skönheten, kraften och majestäten i er värld, och ändå är så många ivriga att lämna innan ni har de upplevelser som Jorden har för er.

Vi vill att ni ska stanna och grunda i dessa energier som vi och andra som vi erbjuder. Vi vill se Jorden och mänskligheten leva upp till er potential, och vi vet att det är drömmarna, de som drömmer stort, som är redo för mer samarbete, mer samskapande och mer energi att arbeta med i dessa massiva projekt som ni börjar dagdrömma om, och sedan blir mer seriös med, och sedan börjar titta på möjligheten för hur det skulle kunna bli, och för det mesta vet ni inte hur era stora drömmar kan komma att bli i er verklighet, men ni behöver inte ta reda på det. Det är bara roligt för er att överväga några av de möjligheter som finns, och igen, när ni gör det, är det som att ni säger till oss, ’Mer energi, snälla!’ Och när ni gör det, levererar vi alltid.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...