Ärkeängel Mikaels råd om Post-Revalverings Filantropi – Del 2/2 28 september 2017 av Steve Beckow

Ärkeängel Mikaels råd om Post-Revalverings Filantropi – Del 2/2

28 september 2017 av Steve Beckow

 

Från ärkeängel Michael i en personlig läsning med Steve Beckow genom Linda Dillon, 2 augusti 2017

Steve Beckow: Jag är lite oroad över hur jag skall veta hur mycket pengar jag ska spendera, i överensstämmelse med tanken att stötfångarbilar skall komma till mig. Jag är oroad över att jag antingen spenderar för lite eller för mycket för att samordna med dem.

Vid varje tillfälle när jag kommer att betala pengar och jag aldrig vet om jag har betalat så mycket pengar att jag äventyrar kontinuiteten i allt.

Ärkeängel Michael: Det här är en utmärkt fråga och jag har ett utmärkt svar!

Det här är en del av balansens inlärning och manifestation. Och som du vet i uppbyggnaden och restaureringen av Jorden, men också i Nya Jordens byggnad (och de är limmade ihop) är känslan av balans ett tema och ett mycket fysiskt, närvarande tema i alla saker.

Och ja, det kommer att bli “stötfångarbilar”, som du har kallat dem. Det är en härlig term. Men vi vill ha dig, och vi säger konsekvent att du ska sätta fart på dig själv.

Låt så vara att moderering är din nyckel.

Och det är därför vi föreslår att du inte ska vara billig eller begränsad men inte vara stor eller överdriven heller. Det är hur vi vill att du ska tänka på det.

Och förresten, medan vi är inne på det, så är du inte tänkt att förneka dig själv heller. Nej, vi vet att dina önskningar inte tenderar att vara fysiska. Och det är naturligtvis en av anledningarna till att du är perfekt för genomflöde.

Du letar inte efter flygplan eller slott, som vi har pratat om tidigare. Men jag skulle säga till dig, var fysiskt bekväm och när du tittar runt och du säger, “Jag är bekväm nu”, ta det upp ett steg.

Steve: Gå upp till takvåningen? [Min hemliga önskan.]

AAM: Ja. Det är mitt råd till dig. (1)

Nu när du söker [efter nya anställda?] – är detta varför du kommer att ha tillräcklig personal för att driva dessa projekt – du behöver bara hantera en handfull människor. Så säger du till din ekonomidirektör – och det här är vägledningen – “Berätta för mig vad kostar att säg, köra Vancouverprojektet i tre år? Vad kostar det att köra det i fem år? ”

Vi föreslår inte att det skulle vara nödvändigt eller ens önskvärt att sträcka ut det i form av uppskattningar på 10 år eller 20 år. Eftersom det blir gott om pengar. Men gör den uppskattningen.

Vi skulle föreslå en treårig uppskattning och inte att du betalar människor låga löner, inte att människor måste bo i baracker, till exempel, eller måste äta billig mat som inte är organisk.

Så när det gäller generositet av anden och praktiska detaljer för transformation ser du på det och lägger pengarna åt sidan. Så att det finns en stor reserv, (2) så att du aldrig behöver oroa dig för stötfångarbilen eftersom vi kan garantera dig vart det här går. (3)

Där stötfångarbilen kommer att komma in, praktiskt, är att varje projekt, och det är därför vi vill att du ska börja långsamt, varje projekt kommer att spinna upp ytterligare behov. Det är garanterat.

Steve: Kan du ge mig ett exempel på det för att fixa det i mitt sinne?

Vancouver-projektet kommer att spinna ut extra behov, som att de kommer att identifiera ett behov som jag inte har tänkt på.

Som: “Det finns ett indianreservat precis utanför Vancouver som vi gör mycket med. Kan du inkludera dem? “Är det vad du menar?

AAM: Det är precis vad vi menar. [Ett annat exempel.] Det finns inte tillräckliga stödgrupper för män för att upptäcka den djupare sidan av vilka de verkligen är. Det är ett separat projekt men det är en spin-off.

Steve: Så jag borde tänka på att de ursprungliga beloppen kommer att växa, så att säga.

AAM: De initiala beloppen kommer att växa och du kommer att ha det i reserv ett efter ett efter ett efter ett. (4)

Och du vill inte ha – och det här är på den praktiska sidan, ja, fortfarande med bara en handfull människor som rapporterar till dig – så många projekt att du inte kan se skönheten utvecklas, och säregenheten av ett projekt.

Steve: Nu handlar den här frågan om vad du just avslutat med att säga, men jag skulle vilja ställa den ändå.

Jag känner tydligare och tydligare att min första prioritet är medvetandeskrivning. Jag blir mer och mer bekväm med principen med kontakt med bara en handfull människor.

Jag vet att du vill att jag ska vara den ultimata beslutsfattaren när det gäller politik, men bortsett från det, om jag skar ut en livsstilskänsla och uppmärksamhet på behovet av medvetandeskrivning, är du okej med det? Det är verkligen min första kärlek.

AAM: Jag är över månen med det! Du kan göra skrivandet och jag ska göra konst och musik! (5)

 

Fotnoter
(1) Jag hade en vän som bodde i takvåningen i lägenheten där jag bor. Att se hennes lägenhet var det som gjorde att jag ville vara i den här byggnaden i första hand.

De senaste två gångerna hjälpte han mig att hitta nya lägenheter, han sa antingen att han kunde eller verkligen ordnade rätt lediga lägenhet vid slutet av den nuvarande månaden, i ett fall på mindre än 48 timmar.

Jag föreställer mig att så snart jag vill flytta till takvåningen här, kommer jag att upptäcka att de nuvarande hyresgästerna just har bestämt sig för att flytta till en bättre plats någon annanstans. Jag låter dig veta.

(2) Den här “stora reserven” den kallas också en beredskapsfond någon annanstans. Han bad mig att hålla 20% åt sidan för detta och börja sakta ner med utbetalningar när jag bara har 27% av mitt totala kapital kvar.

(3) Det kommer att bli NESARA.

 

Se “NESARA” på http://goldenageofgaia.com/financial-wayshowing-reval/#10. eller kolla på den första kontaktdatabasen här: http://goldengaiadb.com/index.php?title=NESARA.

(4) Tillräckliga pengar avsatta i separata konton, föreställer jag mig – “ett efter ett efter ett”.

(5) Vårt är ett medskapande partnerskap. Ärkeängel Michael i en personlig läsning med Steve Beckow genom Linda Dillon, 2 augusti 2017

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

You may also like...