Ärkeängel Rafael via Victoria Cochrane, 30 juni 2022

 

Ärkeängel Rafael via Victoria Cochrane, 30 juni 2022

 

Jorden sörjer och hennes hjärta brister, inte för henne själv eftersom hon är motståndskraftig och stark. Nej, hennes hjärta brister för alla dem som inte kan stiga upp med henne när hennes ande stiger upp ur den Tredje Dimensionen för alltid.

Uppstigningen har varit lång och mödosam och inte utan problem. Processen har tagit många år längre än väntat eftersom stora delar av mänskligheten inte har svarat på kallelsen. Det finns många anledningar till detta, men mänskligheten befinner sig nu på gränsen till ingen återvändo – av denna anledning jublar och gråter Moder Jord på samma gång.

När den tredjedimensionella verkligheten mer och mer glider in i anarki, förtryck och rädsla, har den femtedimensionella verkligheten redan skilts från den. De som länge har varit vakna har arbetat outtröttligt för att bibehålla sina höga vibrationer och för att hjälpa dem i nästa våg av uppstiget medvetande. Uppvaknande själar har kallats att lösa sina tidigare problem och att läka från trauma, eftersom det inte är möjligt att upprätthålla ett femtedimensionellt medvetande när man tyngs av sorg, ilska, förbittring och hat. Denna läkningsprocess för att stiga upp tog en gång många månader, om inte år, men nu sker den i mycket snabbare takt eftersom det inte finns någon tid att slösa bort.

Medvetenhet om mänsklighetens svåra situation är en sak, men det krävs koppling till ens andliga väsen för att veta att ansvaret för medvetandets täthet på planeten tillhör varje individ. Planeten kan inte röra sig ur mörkrets grepp, om människor inte inser att genom att förändra sin egen verklighet förändras världen omkring dem också.

Det finns inte en människa i världen som inte har kontroll över riktningen som deras liv tar. Det är bara deras tankar och tillåtelse av rädslan att övervinna deras psyke och blockera deras andliga förbindelser som håller många människor inlåsta i de lägre dimensionerna av medvetandet. De som inte kan hitta ljuset inom sig kommer alltid att dras till mörkare tankar som sedan får negativa utfall.

Jag kommer till er idag för att erbjuda hjälp att låsa upp sorgen i era hjärtan och helas från det förflutna så att ni också kan hitta ljuset inom er. När ni väl har gjort det kommer tillfällen och möjligheter som universum kan ge er plötsligt att erbjudas.

Låt min milda energi genomsyra era väsen, Kära Hjärtan! Tillåt mig att svepa in er i mina vingar och att försiktigt dra fram smärtan, ilskan, sorgen och rädslan som har låsts in i era kroppar och energifält, vilket hindrar er från att anpassa er till er gudomlighet. Ta din medvetenhet till din krona och låt den ansluta till Källans ljus, den Högste Skaparen vars ljus är ett med ditt. Läk ditt hjärta och börja läka ditt liv! Dröj inte längre, och tillåt dig inte att vara rädd för skadan som den kan låsa upp. Acceptans av ditt förflutna och vägen du har trampat är avgörande för att du ska börja skriva en ny berättelse för dig själv och komma upp ur dimman i den tredje dimensionen.

Tillåt dig att läka och se dig sedan stiga! Tro att du kan vara den förändring som världen behöver för att se och fördjupa dig i kärleken som har funnits i ditt hjärta hela tiden. När du läker, läker världen, ett hjärta i taget.

JAG ÄR Ärkeängel Rafael

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...