Ärkeängeln Rafael via Lee Degani, 10 augusti 2018

Ärkeängeln Rafael via Lee Degani

10 augusti 2018

JAG KOMMER INTE BARA MED HEALING TILL ER UTAN OCKSÅ MED GLÄDJE, KÄRLEK, FRID

JAG ÄR Ärkeängeln Rafael, Ärkeängel av healing. Jag kommer till er idag, inte bara för att ge er healing, utan också för att skänka er glädje, kärlek och frid. För det är tillståndet av att vara healad, eller hur? Ni behöver dock inte känna er helt healad för att känna dessa saker, kära ni. Bara öppna ert hjärta och låt mig komma in så kommer jag med det som healar er.

Men vi gör det som partners, för när ni sträcker ut er hand, när ni sträcker ut ert hjärta, så har jag inbjudan, jag har tillåtelse att komma till er. Och jag gör det med sådan glädje, med sådan munterhet, med sådant firande! Och när ni skickar ut er inbjudan och kallar på mig, då är jag där omedelbart. Ni behöver bara känna av mig och om ni inte känner av mig, så är det helt ok, för jag är där oavsett.

Och när jag kommer med min healing till er, så, i er tur, för den vidare till alla ni känner, till djuren, till växterna, till era kära, även till dem ni inte känner. Det är styrkan ni har.

Ni kanske känner att ni går bakåt till, som ni tror, stadier ni trodde ni klarat av, som ni hade övervunnit. Det är den tiden vi är i, som ni är i, mina kära, och vi är i den med er. Ni är frivilliga att stå i frontlinjen, att vara vägvisarna, att vara uppfinnarna. Så ni upplever det som är på de djupaste nivåerna så att andra kommer att få uppleva det på ett lättare sätt.

Ni är prisade och älskade för detta. Ge inte upp hoppet. Glöm inte vilka ni är, och ja, jag är bara ett rop borta. Vi är alla bara ett rop borta. Ni är omätligt älskade.

JAG ÄR Ärkeängeln Rafael, healare, som kommer med Guds healande vibration. Farväl.

 

By Permission.

©2018 Council of Love, Inc.

http://counciloflove.com/

 

Översättning: Markku

You may also like...