Ärkeängel Raphael via Linda Dillon, 3 december 2017

 

Hälsningar, Jag Är Ärkeängel Raphael, Universums Helare, Moderns tjänare, välsignad av den Enda. Det är min ära, min glädje att vara här med er idag. För ja, jag är inte en flammande talare som min söta syster Gabrielle eller min bror, Mi-ka-el. Men det betyder inte att jag inte är lika upptagen. Jag har verkligen har lika mycket att säga … men sällan tränger jag mig fram … och söta änglar av ljus, inte heller ni gör det.

Och det är därför jag kommer till denna heliga cirkel, och till denna plats av kärlekshållare för att tala till er, att be er, att anställa er, att söka er hjälp och att ge er strukturen av det ni gör och inte bara gör det tillräckligt bra, utan som stjärnor, överväldigande, segerrikt … för ja, segerns tid står för dörren!

Men vad jag vill prata med er om denna dag handlar om intentionens makt och helande av intention Och ni ler och ni skrattar, några av er, och ni säger, ”Är intention inte en del av skapelseformeln? Hör inte det här området till Raj, till Sanat Kumara? ”Och det jag säger till er, älskade, är att vi alla deltar … lika, generöst, sött, mjukt och helt … som ni gör.

Människan, Gaianerna, är Skaparrasen. Det är ännu en benämning som ni är kända för och det är speciellt sant vid denna tidpunkt i evolutionen och kvantumskiftet av mänskligheten.

Nu när jag säger detta så säger jag inte att en del av dem på planeten är Skaparrasen och resten är förlorade i rymden. Kollektivet, var och en, vare sig de vet det eller inte, Moderns heliga barn, volontärer, implementörer, är av Skaparrasen. Ja det är sant, det är fortfarande ett enormt helande att göra, särskilt för dem som omfattar … som om det inte finns något i morgon … det osammanhängande kaoset. De är fyllda med statisk elektricitet och de vill röra och chocka allt de ser, alla de möter. Men som ni vet med statisk chock eller elektricitet, efter ett tag klingar det av, det finns ingen laddning.

Varför vill jag vända mig till er, mina älskade? Och det spelar ingen roll om du är blå eller guld eller rosa, gul eller magenta … ni är alla healare. Det är en inneboende kvalitet hos var och en av er som har kommit vid den här tiden av förändring, eftersom uppfyllandet av Moderns dröm, den gudomliga planen inte kan äga rum, den sker inte utan enormt helande.

Nu tenderar ni ofta att tänka på läkning som fixande eller avhjälpande av det eller det såret. När jag pratar med er om att läka denna dag, särskilt i avsiktssyfte, talar jag om en mycket bredare och djupare förståelse än att bara fixa ett skrapat knä eller till och med ett sårat hjärta.

Healing är också att komma ihåg och hålla ett bestämt fokus på vad du tänker göra. Om det finns ett område där det finns ett stort gap i den kollektiva framstöten, i denna sista födelseprocess av Nova Earth och Nya Du, ligger det i denna ståndpunkt, särskilt med Moderns gåvor av ökad tydlighet, den djupa fokuseringen av att veta, hålla, och arbeta med tydlig avsikt.

Vad betyder det här? Det betyder, både i den stora bilden och varje dag, vad du tänker skapa, vad du tänker uttrycka, vad du tänker uppleva … det är erfarenhet av kärlek, uttryck av kärlek. Om dina intentioner inte är helt anpassade till kärlek, vad ska du framföra?

Så vi går tillbaka och vi börjar, ja igen, i början med avsikt. Och några av er skakar på huvudet och säger: ”Jo, jag vet inte vad min avsikt är, jag vet inte om jag har kommit hit för att jobba på en världsscen eller bara vårda min familj.” Det är inte ett antingen/eller, det är allt ovan. Och om du inte riktigt vet detaljerna om det du tänker om din själsdesign, ditt uppdrag och syfte, så vill jag berätta för dig är, låt det vara, det spelar ingen roll. Deklarera bara: ”Min avsikt är att vara kärlek och att acceptera att jag är kärleken och absolut inget annat! Att jag är förkroppsligandet, jag tog formen för att förkroppsliga kärleken till Modern/Fadern/Ett. ”Och om det inte är en tillräckligt stor sak, så är du tyvärr felaktigt ute.

Så, allt du gör, från att vakna på morgonen till att gå och lägga dig på kvällen och din drömtid, måste vara tydligt med avsikt. Nu hör jag er och det är därför jag har valt att prata med era hjärtan idag, för att ni säger till mig: ”Raphael, Raffie, du vet att jag känner mitt uppdrag och min avsikt, och jag har gjort mitt djupa löfte till Modern, och ändå blir jag distraherad och jag blir grinig eller kort eller grym eller oförskämd mot människor. Jag finner att jag tänker på dem som ”mindre än”, jag känner mig, när jag tänker på mig själv som ”mindre än”, så ofullständig som ett pågående arbete.

Så jag kommer för att läka er med mitt smaragdelixir, för att fylla era hjärtan, era huvuden, era kroppar, era fält med mitt smaragdelixir och det är kärlekens elixir, det är kärlekens essens, och det är kärnan i mitt varande. Hur detta elixir fungerar är att det fyller er så att det tar er tillbaka till avsikten med varför ni är här, ja, uttrycket av dessa avsikter i varje enskilt slag av ert hjärta. Så, som ditt hjärta slår när du tittar på din värld från elementalerna, till Klippiga Bergen, till de schweiziska Alperna, till Victoria Falls, ser du bara kärlek och du andas bara kärlek, och du talar bara kärlek och du berör med kärlek, och du ger utrymme för kärlek, och du avser för hela planeten att endast uppleva kärlek. Och detta översätts, söta ni, till varje interaktion som ni har.

Och viktigast av allt, eftersom du, söta du, inte är ett pågående arbete och dina avsikter är början… och låt mig berätta att det är cirkulärt så det är början och slutet. Och din avsikt, ditt djupaste uttryck av ditt hjärta var att komma och uppleva kärlek i form, att vara en ängel i form som upplever kärlek. Och förnya kärleken, ja, men kärleken är också självgenererande och självförnyande, så, ju mer du är fördjupad i kärleken desto mer finns det och det är allt du kan se och uppleva.

Nej, det är inte att vara i förnekande, det är att vara den mest kraftfulla healaren på planeten, så när du ser någon i det osammanhängande kaoset, när du ser mordet och förödelsen, som healare tillämpar du kärlekens omslag, för om du använder irritabilitet eller ilska eller rädsla, då är det vad du skapar.

Dina avsikter bestämmer utfallet av planen. Åh ja, det finns stillestånd och det finns relaterade handlingar, men om du inte känner till din utgångspunkt, i den största och minsta meningen med ordet, så är du vilse, du är på drift, du är oklar … och söta änglar av ljus, ni är ingen av dessa saker!

Så, jag ger er mitt smaragdelixir och jag fyller er. Och jag ger er min gyllene kopp, så att ni kan sippa detta elixir från den närhelst ni känner behovet av kärlek, behovet av helande, behovet av förstärkning.

Jag är med er. Gå med min kärlek. Farväl.

http://counciloflove.com

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

 

Du gillar kanske också...