Operation Disclosure GCR/RV Intel Alert 7 december 2017

 

Operation Disclosure GCR/RV Intel Alert 7 december 2017

Operation Disclosure
https://operationdisclosure.blogspot.com/

RV / INTELLIGENCE ALERT – 7 december 2017

Kvantumvärdwebbplatsen med 800-nummer och inväxlingsinfo är redo för aktivering. Den här webbplatsen skapades efter att Kina skjutit upp sin ”första” kvantsatellit förra året som mjukt avslöjande.

Mellanöstern genomgår det sista ”försöket med eld” med Trump som erkänner Jerusalem som Israels huvudstad. Detta planerades för månader sedan för att införa en tvåstatslösning för Israel och Palestina, vilket garanterar fred i Mellanöstern.

Världsomspännande fred (inga krig) och Kabal-inneslutning har alltid varit de främsta kraven för RV-frisläpp.

Myndigheterna, enligt Republikens order, rensar upp gatorna i D.C. innan initiering av massåtalen.

Bränderna i Ventura, Kalifornien orsakades av ett annat energibaserat satellitvapen i omlopp. Denna satellit blev snabbt uppsnappad och förstörd efter att alliansen kunde identifiera platsen där den avfyrades. Alliansen fortsätter att söka och förstöra eventuella kvarvarande satellitvapen från Kabalen.

Galaktikerna har fastställt en tidsfrist för Alliansen (Elders/NPTB) för att inleda åtalen, släppa RV och uppnå världsfred före Jul.

Alliansen förblir under stort tryck av Galaktikerna och fortsätter att träffas dagligen för planer och åtgärder för att klara tidsfristen.

RV-frisläppning är planerad till idag om kraven är uppfyllda.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...