Ärkeängel Uriel via det Lemuriska Rådet av Ljus, 2 december

Unknown

 

Hälsningar Mina Kära,

Många människor i Ljusarbetargrupperna söker i själva verket efter Sanning, vad är Verkligt, vad är inte…Ni lever i stort sett i ert eget universum, del av ett virtuellt verklighetsspel. Då ni bara kan uppfatta verkligheten ni skapar så tror ni att det är den enda som finns, men det finns ett oändligt antal parallella verkligheter som samexisterar. Ni går från en parallell verklighet till en annan i varje närvarande ögonblick.

I enlighet med hur ni ändrar er vibrationsfrekvens så går ni in i ett parallellt universum som matchar denna frekvens, inte så annorlunda från den tidigare i er uppfattning, men ändå helt annorlunda i fråga om vibration och energi. Detta handlar om att kalibrera er frekvens för att matcha verkligheten ni vill skapa för er själva och andra, vilket är mycket annorlunda från att skruva på knappen av en radiomottagare.

Grejen är att komma i linje med ert sanna skapar-jag, och skapa ert högsta goda och det högsta goda av allt samtidigt i ert Universum. Detta handlar om att vara den klara skaparen av er vibrationsmiljö, som ett drömtillstånd, ändå är det samma sak i den fysiska världen, bara på en annan dimensionell nivå. Detta är vad som förklarar Einsteins relativitetsteori.

Ni är väsentligen barnen av Ljus i er egen värld, här för att expandera Kärlek och Skapa den vackraste av verkligheter som ni skulle vilja uppleva. Från detta perspektiv så kan inget vara sant eller osant, det finns bara en sanning som omger allt inom den Allena Skaparen Fader Moder Gud. Ni är inom Gud och Gud är inom er, ni är inte separerade från något som existerar. Ni är Unika och Helheten samtidigt. Ni är mikrokosmos av makrokosmos, centrat för ert eget Universum.

Då, bara ni kan skapa separation i er värld, genom att tro att ni inte är Gud, eller genom att tillbedja någon annan enhet/någon utanför er som Gud. Genom att tro på separation så ger ni bort er kraft och fel-skapar er egen verklighet. Ni kanske tror på existensen av en negativ enhet som separerar er från Gud, som ni kanske kallar ego, det är dock bara en illusion, för inget är separerat från Gud.

Det handlar inte om att frigöra er från egot eller straffa er själva för att ni har ett ego, negativa tankar eller känslor, utan om att acceptera att det är tryggt för er att uppleva dessa känslor och ha negativa tankar, oberoende av hur negativa de är, för det är bara hur Universum är mycket kreativt. Ni behöver inte klandra er själva för att ni upplever och smakar på hela Regnbågen.

Det är ert jobb att vara ömma med er själva och älska er själva in denna process, att lita på Processen. Det är er sak att erkänna att ni redan är Ett med Gud, att återta er Kraft och skapa med Kärlek för er själva och alla i er verklighet.

Ni kan därför hålla vilken som helst sanning som samstämmer djupt i ert Hjärta, detta kommer alltid att vara den som ni upplever i er värld av Uppfattningar och Reflektioner. Ni kan ge vilken mening ni vill till någonting, till en symbol, detta blir historian av Skapelse i ert eget Universum.

Skapelse hände inte i det förgångna, om Allt är Nu då är det fortfarande Nu. Händelser från det förgångna och Framtiden skapas från energin av Nuet, det oändliga Nuet. Era egen vibrationsfrekvens är vad som dikterar vilken verklighet ni är i Nu.

Fråga er själva ”Kan jag älska mig själv så mycket som Gud älskar mig”, då vet ni vad verklig ovillkorlig kärlek är, utan något dömande. Från denna oändliga kärlek, kan ni expandera er vibrationsfrekvens och komma mer och mer i linje med ert eget Eviga Klara Skapar-Jag. Genom att älska ert eget Hjärta så välsignar ni alla Hjärtan lika, med samma mängd Kärlek.

Från Kärlek kan ni sätta mäktiga intentioner och betydelser för allt ni gör eller uppfattar. Ni kan komma ihåg hur lätt det är att skapa. Genom att se skönhet i alla ting så skapar ni er egen Skönhet. Genom att till exempel säga ”Varje bit mat ger Oändligt överflöd till Alla”, eller ” Varje droppe vatten jag dricker renar alla oceaner”; så sätter ni mycket kraftfulla intentioner som erkänns och som ageras i enlighet med, av Universum.

Om ni verkligen vill skapa Överflöd för er själva börja med att Välsigna alla med Oändligt Överflöd, börja med att se allt som symboler av Överflöd. Betydelserna ni ger till allt är vad som skapar er vibrationsmiljö. Ju mer positiv ni är, desto mer positiv blir er verklighet.

Nu, Mina Kära Skapargudar, önskar jag ni går på med er oändliga kärlek för er själva, och skapar den vackraste av Verkligheter som ni någonsin kunde uppleva för er själva och alla levande varelser i ert eget Universum.

Jag skickar mitt oändliga stöd och min kärlek – Vet att alla Varelser i de Högre Rikena alltid hoppas på hjälpa er – det enda ni behöver göra är att be om det, och lita på att denna hjälp alltid kommer att ges, oberoende.

Jag är Uriel av Solen – Lemuriska Höga Rådet av Terra.

 

 

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...