Office of Poofness by ZAP, 3 december

poof-1

 

Hej alla,

Underbara nyheter är alltid lätt att få ut, och det blir nästa vecka. Denna vecka har jag goda nyheter. Den globala förvaltningsfonden som jag arbetar med har givit en klarsignal att fonderna är användbara och i systemet nu.

Det betyder bara att jag kan förvänta mig att den första transfereringen implementerar infrastrukturen för projektsidan. Detta är förväntat att sända möjligen denna vecka, men jag skulle säga tidigt nästa vecka, och det blir de underbara nyheterna… Vi kommer att starta projektsidan.

I andra nyheter TRN (den nya amerikanska dollarn) är levande och utbetalas i Asien, men inte än i Hong Kong. De större Dinar transaktionerna går framåt och har startat, och efter att de är gjorda (förhoppnings vis denna månad), så kommer de mindre summorna att göras. Jag hoppas att den allmänna sidan också startar denna månad och då ger alla otrolig Jul. Jag hoppas verkligen det.

Det är allt för idag, men det räcker. De andra händelserna i bakgrunden gör vad de var ämnade för, och förberedelserna fortsätter för mänskligheten.

Mitt djupa tack till dem som igen har hjälpt, och en dam och hennes son har det mycket varmare nu och mat.

Välsignelser till alla, och jag kommer att ha ett bra meddelande denna söndag.

I strålande tacksamhet.

Ljus och Kärlek.

I vår Tjänst

ZAP

 

Översättning: Per Staffan

 

Du gillar kanske också...