Ärkeängel Uriel via Genoveva Coyle 8 augusti, 2017

Ärkeängel Uriel

via Genoveva Coyle

8 augusti, 2017

 

”Skapa ett utrymme för det nya att finna sin väg in i ert medvetande. Då, nästintill ögonblickligen, får ni ta emot de nya steg och åtgärder som behöver tas, så att ni med nåd kan svara an på samt lösa alla angelägna frågor.”

Hälsningar, Käraste Ni! Jag är Ärkeängel Uriel, Ärkeängeln för kärleken och Silver-Ljuset, jag är den som kommer med framtiden inom detta ögonblick som är nu, er närmaste vän och er ständige följeslagare och er älskade familj.

Vänd er till mig, mina käraste, närsomhelst, för att få använda mitt silver- och flerfärgade mjuka sken för att hjälpa er med er bedömningsprocess, för att få visa er en mer djupgående mening med det som ni just nu står inför. För som ni vet, så finns det flera lager och djupare aspekter av illusionerna och slöjorna som behöver bli avlägsnade och utrensade, så att det renaste ljuset och den renaste sanningen kan avtäckas.

Ju djupare ni går in i problemens kärna, desto snabbare och mer effektivt finner ni er frid och ert lugn, medan ni lever och färdas genom de kaotiska energierna.

Det behövs bara ett fåtal ögonblick för att gå inombords, att komma i linje mer era hjärtan och sedan att låta vetskapen komma och ge er vartenda svar och varenda detalj på vad som härnäst behöver frisläppas, för att det fritt ska få flöda iväg från er och från hela mänskligheten, antingen för att bli transmuterat till ljus, eller för att det fullständigt för gott ska bli eliminerat och avfärdat. När ni uttalar er avsikt att släppa allt som ni har blivit medvetna om att måste släppas, så skapar ni utrymme för det nya att finna sin väg in i ert medvetande. Då, nästintill ögonblickligen, får ni ta emot de nya steg och de åtgärder som behöver tas, så att ni med nåd kan svara an på samt lösa alla angelägna frågor.

Ja, mitt ljus är lent och milt, ändå tillräckligt klart för att kunna skina och lysa upp varje vrå och dold rädsla inom era hjärtan och hela varelser. Det är inte avsett för att chockera er eller på något sätt få er att känna er obekväma, utan det är avsett för att fördjupa er förståelse och kännedom om er värld som ni har valt att fördjupa er i, samt hela bilden av er storslagna plan som ni har skapat för denna spännande resa på planeten Jorden.

Ni är vägvisarna och de som står i förtruppen inom detta underbara äventyr av uppvaknande och uppstigande. Ni äventyrar inte era uppdrag genom att enbart arbeta på ytnivån, ni är fast beslutna att ta er tid för att flitigt avlägsna varje liten bit och återstod av illusioner och förvrängda sanningar. Uppenbarligen är ni inte banbrytarna för den Nya Jorden enbart för att peka ut misstag och problem, ni är inte här för att ge uppdrag och delegera till andra att utföra de tunga lyften och arbetet. Ni tar på dem på era tappra själv, ni upplever och genomlever dem fullt ut, bara för att komma på enklare lösningar och för att avlägsna alla dessa själv-pådyvlade hinder och blockeringar som baserar sig på rädslor och maktlöshet, som så länge har hållit mänskligheten fast i obetydlighet och i skuggor.

Kära Hjärtan, ni är starka och extremt kraftfulla i ert beslut att endast föra ut Moderns/Faderns /Den Endas ljus, sanning och kärlek.

Därute finns inget annat än kärlek och ni vet att närhelst ni väljer kärlek framför rädsla, när ni litar på att kärleken är svaret på vartenda problem, så för ni er själva och alla andra närmare den absoluta friheten, glädjen och ljuset, till den Nya Jordens strålande framtid.

Jag lämnar er med gnistor av silver-ljus och glädje, med min eviga tacksamhet och kärlek.

Farväl.

 

 

Med tillstånd.

2017 Council of Love, Inc.

 

http://counciloflove.com/

 

This channeled material is protected by copyright. We invite you to share it on condition that it is used in its entirety, that no alteration is made, that it is free of charge, and that the copyright notice, channel credit, website link, and this statement are posted.

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...