Ärkeängeln Gabriel via Linda Dillon, 13 april, 2020

Ärkeängeln Gabriel, 13 april 2020-04-15

Via Linda Dillon

  

När individer – och därmed kommuner – väljer det de brinner för, då har ni hälsosamma kommuner, då har ni global fred. Den här djupt inspirerande pärlan delas med oss av Roxanne från hennes personliga läsning med Linda Dillon.

Ärkeängeln Gabriel – ni är kompetenta och fria att skapa utan restriktioner eller begränsningar.

Roxanne: Fler och fler människor håller på att vakna. Finns det några grundläggande saker vid deras uppvaknande som de behöver veta, och som jag (vi) kan hjälpa till med att lära dem?

Ärkeängeln Gabriel: Det väsentliga som människorna behöver veta är att de är kompetenta – att de bokstavligt har förmågan att skapa för sig själva och för sina kommuner (vilket det är ett samhälle med två invånare eller två miljoner). Att de har förmågan att, inte genom att luta sig tillbaka och önsketänka, utan genom att lägga fram planerade tillvägagångssätt, att de har förmågan esoteriskt, andligt, mentalt, emotionellt och fysiskt att göra vad de behöver göra.

Problemet i det här är … och detta är vad de behöver … det här är en utmärkt fråga, barn … vad de behöver veta – och vi pratar direkt till ert hjärta – det finns inga restriktioner; känslan av begränsning är borta.

Det finns två orsaker till varför denna känsla av restriktion/begränsning har varit mycket närvarande i det mänskliga kollektivet:

En har varit problem med missbruk, kontroll, maktmissbruk etc., vilket begränsade större delen av kollektivets förmåga att faktiskt föda, frambringa och skapa vad de ville.

Det andra har varit självpåtagen restriktion/begränsning i att inte vilja, inte på grund av att de kände sig begränsade, utan för att de inte ville skada – inte ville gå för långt och bli aggressiva eller kontrollerande eller grymma eller förhärdade.

Så vad ni gör är att påminna folk om deras kompetens och att restriktionerna/begränsningarna är borta, men att en individ och en kommun är de som är respektfulla och vänliga och omtänksamma … alla de ord som vi har använt.

Och nästa sak är … och det här är återigen mycket representativt för er upplevelse … är idén om och utövandet av frihet, mycket av samma skäl. Vad människor tänker, speciellt om personlig frihet eller kollektiv frihet, har varit ganska begränsad – och då menar vi inte i termer av medborgerliga rättigheter, friheten att välja vad människor verkligen vill sträva efter, hur de vill leva sina liv.

Ni har sett hur massiva dammluckor har öppnat sig när det gäller dessa friheter, men det är fortfarande långt kvar. Till exempel har ni sagt. ”Jag skulle gärna vilja göra det eller det, men jag vet att jag har räkningar som måste betalas.”

Så vad ni deltar i och vad ni lär människorna är att det inte är antingen/eller; genom deras frihet och utövandet av deras frihet är de fria att skapa sätt, oavsett om de är traditionella, standard eller alternativa, är de fria att skapa sina egna vägar.

På så sätt skapar de samhällen, nationer och planeter, för när individer – och därmed kommuner – väljer det de brinner för, då har ni hälsosamma kommuner, då har ni global fred.

Det är det här de behöver veta, det här är vad de behöver bli påminda om, båda på ett mycket speciellt sätt. Och ni kommer att finna, i synnerhet när ni arbetar med individer och mycket små grupper (eller individuell healing eller små healinggrupper), att den här övningen, denna introduktion till utövandet av frihet och självständighet, ofta är en mycket speciell val-av-val-av-val process, som ni kommer att vägleda dem igenom.

R: Jag vet inte hur. Jag undervisar i egenvård för en grupp om 35 ledare just nu, som inte ens vet hur de ska prioritera när det gäller att ta hand om sig själva, så jag kämpar med att hitta vägar att hjälpa dem att integrera det i deras mycket upptagna liv. Jag är verkligen osäker på hur jag ska göra det som du just sa, vilket var kraftfullt och vackert, men jag är inte riktigt säker på hur jag ska klara av det, för att vara ärlig.

ÄÄG: Du börjar med principerna – och du börjar med principen att de intellektuellt kommer överens om och emotionellt vill – och sedan översätter du det till en praktisk uppgiftslista.

Till exempel, den här gruppen som du arbetar med … de ger mycket professionella erbjudande varenda dag … men det finns något mycket ”bristfälligt”, låt oss uttrycka det så, med att vara oäkta – med individer som predikar och tror på en effektiv drift av en organisation, med samhällen som blir hälsosamma, med omsorg för familjer, barn, vuxna, äldre, men inte är villiga att föregå med gott exempel. Nej!

Var mycket tydlig, det här handlar inte om skuld och skam, för det är det gamla sättet. Men det är orimligt om du inte ger dig själv 15 minuter – börja smått – 15 minuter om dagen, eller en timme i veckan, eller två timmar i veckan, eller en dag i månaden. Det är så du börjar. Det är genom att framhärda och få dem att inse att de inte praktiserar det de predikar.

Det finns en miljon ursäkter och det finns bara en ursäkt: ”Jag är inte värd det!” Så vad du ska göra, min kära, är att ta dem till den centrala frågan – och det går inte att gå runt den.

R: Nej det gör det verkligen inte.

ÄÄG: Så det här är bron mellan vad du vet inom ditt andliga arbete och det praktiska i ett samhälle. Det kommer tillbaka till självvärde. Och om du inte är värdig det, kommer du inte att ge ditt bästa, eftersom det är oförenligt.

Den här frågan om kongruens, denna fråga om balans, och den här frågan om värdighet kommer att vara centrum i dina framtida insatser, min kära. Och det är därför du har gått igenom den här processen och du vet hur tufft det är, du känner till klumpen i halsen, och du känner skräcken.

Många av dessa människor är skräckslagna för att ens ge sig själva 15 minuter, därför att de är rädda för vad de kommer att finna. De vill tänka på sig själva som goda, värdiga människor, men inom dem finns skräcken för vad de kommer att finna.

Och sanningen i detta är: vad de kommer att finna är briljansen, det strålande ljuset av vilka de verkligen är!

Så ditt sökord i det här, min kära, är vad Moderna har sagt, vilket är hjärtevärmande. Om de inte lyssnar med hjärtat och talar från hjärtat till sig själva, då kan de inte göra det någon annanstans; då finns det en urkoppling.

Channeled by Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/

Du gillar kanske också...