Ärkeängeln Metatron via Kerstin Eriksson, 24 oktober 2022

Ärkeängeln Metatron, 24 oktober 2022
Din innerliga glädje, ditt sanna väsen
Jag är Ärkeängeln Metatron och idag har jag något på hjärtat som jag måste berätta.
För länge sedan, när jag levde som människa på Jorden, hade jag mycket att göra. Vissa saker kom i min väg och jag lärde mig av dem, som olika scenarier som jag gick igenom på min livsväg. Det är lätt att glömma att ni just nu gör detsamma.
Jag kan när som helst ta en titt på mitt liv på Jorden och se det som om jag är på en biograf. Om det är något jag inte kommer ihåg om ett speciellt liv, kan jag bara sätta mig ner och se det igen, bara sådär!
Kära älskade vän; Glöm inte bort att skratta, glöm inte att njuta av ditt liv precis som det är! Det kan vara för lätt att vara för seriös med det, och glömma bort att känna ditt eget hjärtas glädje, bara för att du måste göra det här och det där -först. Och då kommer du förmodligen att ha lite tid över för att låta dig själv njuta av ditt eget dyrbara ögonblick.
Nej tack! Gör det nu! Njut av ditt liv varje dag. Jag ber dig! Att känna innerlig glädje är inget brott, Det är din rättighet, det är din födslorätt! Varför slösa bort en endaste minut på livets djupa allvar, vilket naturligtvis är viktigt men inte obligatoriskt varje sekund, och absolut inte i varje andetag.
Du har en skyldighet mot din själ att känna innerlig glädje varje dag, och ta dig tid för det och stå upp för din rätt att göra det, förhoppningsvis varje dag.
Varför tar jag upp vikten av glädje? Varför pratar jag om den glädje du har i ditt hjärta? Sann glädje ger dig skydd. Och hur fungerar det?
Du tror på goda energier, och du tror på kärleksenergier och du vill göra bra saker i ditt liv medan du lever på Jorden, men det är inte så lätt, som du kanske har märkt. Du möter hinder för att göra detta varje dag. Vissa personer förstår dig inte. Tja, det är som det är. När du är hängiven de goda energierna i form av tacksamhet, harmoni, tro, hopp, kärlek och glädje, kommer du att möta motstånd från dem som lever i negativitet.
De negativa energierna är: rädsla av olika slag, förnekande av kärlek och förnekande av positiva energier, som jag nämnde ovan. De människor som går den negativa vägen kommer att försöka separera dig från din godhjärtade glädje och från din tro på godhet och kärlek, och mer därtill.
Du som står upp för själva essensen av meningen med livet, kommer att bli en måltavla för negativa energier som kommer att försöka få dig att glömma allt du står för, genom att skrämma dig. Ja, det är som ett krig. Det är krig mellan det goda och det negativa.
Varje gång du skapar ett medvetet rum för glädje, där du kan slappna av och bara låta dig själv vara, att existera i din sanna form, i din sanna essens av kärlek, gör du mer plats för dig själv som kommer att skydda dig.
Kanske tänker du att om du döljer din glädje, och om du döljer din tro och ditt hopp och din kärlek, kommer du att glida under den ”negativa radarn,” och negativa energier kommer inte att upptäcka dig? Men då kommer du att förneka dig själv och din sanna essens, vad du kom hit för att vara och framför allt vad du redan är och alltid har varit.
Du kom hit för att hålla facklan! Du kom till Jorden för att kämpa för frihet och kärlek! Du kan bara inte vara som de andra som inte har vaknat än, för de slumrar i negativitetens hjul.
Ja, du är efterlängtad, så stå upp för DIG! Du väntar på dig själv. Ditt Högre Jag väntar på att du ska göra det du verkligen älskar att göra.
Förneka inte dig själv denna naturliga essens som du är skapad av. Jesus gjorde det. Andra gör det. Vad är du egentligen rädd för? När du förnekar dig själv kommer du att känna dig otillfredsställd, du kommer att känna det som om du inte kan släcka din törst, oavsett hur mycket vatten du dricker. Du kommer att känna dig tom, ihålig.
Det är för att du håller din sanna essens på en armlängds avstånd, och du kan inte hjälpa att du känner att saker och ting inte stämmer för dig. Så du måste göra ett val, min kära. På vems sida står du?
Du är en ljusarbetare, en hårt arbetande människa av goda gärningar. Du är en kärleksfull själ och utan att du vet om det, är du mycket mer negativ än du trodde, därför att du inte står upp för dig själv tillräckligt. Du måste fråga dig själv vad du egentligen är rädd för. Du måste göra dig av med bojorna.
Du behöver inte ändra mycket, oh nej, bara den där lilla saken som hindrar dig dagligen, för att verkligen låta dig själv känna ditt sanna hjärtas glädje.
Vänd dig till mig om du har några frågor. Jag väntar på att du ska fråga mig, för jag vill verkligen att du alltid ska vara ditt sanna jag.
Jag älskar dig väldigt mycket.
Metatron
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...