Inger Noren Kanaliserar Sitt Högre Jag, 31 oktober, 2022

Mitt Högre Jag

Det blåser hårda vindar över världen och det är de mörkas sätt att visa att nu är de här på Jorden för att visa deras kraft och sätta människorna i rädsla och hat.

Det blåser även varma och goda vindar över världen som är av ljuset och som mildrar de hårda vindarna något så att människorna kan känna lugn i sitt liv som ändå kommer att bli väldigt turbulent inom en snar framtid.

Ljuset som kommer till världen är oerhört starkt och de som skyr ljuset springer långt för att undkomma det, vilket visar att det ändå är ljuset som är det starkaste av de två vindar som blåser över människorna. Det gäller bara att börja förstå att det inte går att ha denna destruktiva utveckling och inse att det endast är människorna själva som måste komma till insikt om detta.

Det är ändå relativt lugnt i världen. Det kommer att bli betydligt värre och med de nya rekryter för de mörka som har kommit till Jorden för deras Herre är det en svår övergång till det nya året med attacker från alla håll av de mörka. Deras mål är att fånga så många rena själar som möjligt till deras Herre och tyvärr är det många som kommer att tillhöra de mörkas armé så småningom.

Det är så oerhört viktigt nu att börja rannsaka sig själv om var man står i förhållande till den mörka och den ljusa sidan i livet. Det är nu som det är som viktigast att gå över till den ljusa sidan och som avser Vår Herre, Jesus och den Heliga Ande för att bli räddad från den mörka sidan och för överlevnad. Det är aldrig för sent att vända sig till den ljusa sidan och be Vår Herre om hjälp om det är svårt att förstå vad det innebär.

Det är så många i världen som inte ens har hört talas om Vår Herre, Jesus och den Helige Ande vilket kan bero på många orsaker. Därför är det så viktigt att be om hjälp eller att tala med en präst för att få mer kunskap och förståelse om vad det handlar om att ha en tro. I denna tid betyder det mer än någonsin att känna att det finns hopp om en bättre värld och framtid. Att försöka rädda så många som möjligt med att öppna sina ögon om vart Jorden är på väg och för att få så många som möjligt att komma med i uppstigningen är det en stor uppgift för ljusarbetarna med att förklara och lugna de människor som är väldigt förvirrade i allt som händer.

Med kärlek och medkänsla kan många människor räddas från att bli påverkade av allt som är destruktivt och ge en förståelse för att det kan vara skrämmande, men att inte vara delaktig i allt som händer och i stället vara en iakttagare blir det lättare att stå utanför allt kaos.

Allt har en mening, ingenting är en slump och detta scenario är sedan länge bestämt att inträffa i denna tid för skiftet på Jorden till en högre dimension. Kärleken och respekten från alla civilisationer i Universum är stor när de ser hur människorna ändå kämpar för sin planet och varande i Universum.

AMEN

Du gillar kanske också...