Ärkeängeln Michael via Ann Dahlberg, 9 december

ÄrkängelM

Ärkeängeln Michael

Fredag 9 december 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Mikael och det är mitt svärd som nu ljungar över Jorden. Det är ett svärd med ett starkt ljus. Det far fram och skapar rättvisa på vår Jord idag. Dess heliga eld skonar ingen utan alla får rannsaka sina hjärtan. Ni befinner er i en turbulent tid av mörker och ljus som slåss med varandra. Mörkret har fått ge allt mer vika för ljusets starka strålglans. Ljuset bär sanningen i sitt sköte och det är sanningen som blir ert nya rättesnöre. När sanningen blir uppenbarad för dig så förstår du vad klockan är slagen. Sanningen kan vara besvärlig att ta till sig men i dess väg väntar en stor befrielse. En befrielse som är både individuell och global. Man måste våga se för att kunna släppa allt det mörka som har kommit upp till ytan. Ljuset städar ut allt det mörka och stannar kvar om det är det du väljer.

Förstå att det ljusa redan finns inom er och runt om er. Det är bara att bjuda in ljuset och låta det ta hand om allt det gamla och förlegade som finns kvar där. Se allt med kärlek och förstå att du har mycket kärlek runtomkring dig. Sitt en stund och tänk på allt du har med kärlek i ditt hjärta. Allt som du gläds av i livet och du förstår att du har mycket att vara tacksam över i ditt liv. Tyvärr är det ofta så att vi fokuserar på problem och bekymmer, vi glömmer bort allt det fina vi redan har. När vi gör tvärtom, fokuserar på det fina vi redan har, då förstärks detta och blir en större del av vårt liv. Detta kan vara något att ta en allvarlig funderare på. Vad vill vi förstärka i våra liv – glädje eller bekymmer. Jag tror nog att alla vet vad de vill förstärka men de tänker inte på att det de fokuserar på är det de förstärker. Det har blivet till ett mönster att man ska klaga på något idag. Det verkar som att man inte får ha det riktigt bra. Vad är det man är rädd för? Är man rädd för att det positiva ska försvinna? Är man rädd för att inte passa in i mängden? Varför får man inte vara glad och lycklig över det man har, oavsett om det är stort eller smått. Tacksamhet är en gåva till sig själv och andra. Var tacksam för allt du har och för allt du får och mer ska bliva dig givet. Tacksamhet är en välsignelse som kan delas med alla.

Jag är innerligt tacksam för allt som sker på Jorden idag. Jag ser med stor tacksamhet alla händer som hjälper till att förändra vår Jord idag. De har vågat ta till sig sanningen och förstår att det är deras ansvar att hjälpa Jorden, så att ljuset kan få ett permanent fäste, så att vi alla kan transformeras till ett högre varande av ljus. Jorden är på väg och det är ni också. Alla som väljer att följa med vår Jord nu har möjlighet att göra det. Det är ni som väljer om ni vill leva i sanning eller inte. Svaret finns inom er. Ni hör det om ni sänder era tankar dit, förhåller er stilla och lyssnar. Det är en fantastisk möjlighet, kära barn på Jorden. Var uppmärksam på vad som sker inom och utom er. Ta till er och försök förstå vad livet vill lära er. Det kan vara något litet såväl som något stort som händer, detta ”något” kan vilja säga er saker om er själv eller er situation som ni behöver fundera på eller eventuellt förändra. Livet är vår läromästare. Lär er att bemästra livet och ni bemästrar er själva och er väg upp till de högre dimensionerna av er själva.

Jag lämnar Er nu med mycket kärlek i mitt hjärta.

Ärkeängeln Mikael

 

 

www.st-germain.se

Du gillar kanske också...