Ärkeängeln Michael via Krista, 20 augusti 2021

Ärkeängeln Michael, 20 augusti 2021
Om ni läser det här, var snälla och förstå att Universum tycker att det är dags. Tid för revolution. Var inte rädda. Ni måste inte vara en del av det om ni inte vill. Människor kommer att stödja det, om de vill. Människor kommer att rida ut det om de känner för det. De flesta är inte säkra på vad de förväntas göra. Ingen talar om för er vad ni ska välja. Ingen talar om för er att ni ska backa ur. Gör vad ert hjärta säger. Om ni känner att ni borde säga något, säg det. Men ingen kommer att tvinga er att göra någonting.
Demonstrera inte om det inte är personligt. Gå om ni är intresserade, men tro inte att ni måste stå på gatan och vifta med ett plakat. Ni måste göra det som ert hjärta känner är bäst. Om ni har barn, vill ni inte att de ska se våld, så sluta att ta med dem på demonstrationer. De lär sig ilska, de upplever känslan av ilska. Men om ni känner starkt för att ni måste gå, gå då. Det finns inte bara ett sätt att protestera. Protestera genom att köpa mindre. Protestera på ett ekonomiskt sätt, pengar är kraftfulla. Sluta handla i vissa affärer och se dem gå i konkurs. Måste ni stå utanför dem med era plakat? Ni behöver bara avstå från att gå dit, för världen kommer att ha många av dessa utbrott.
Människor är arga både här och där. Hitta ert centrum. Protestera om ni tror att det kommer att vara värt det. Avstå om ni känner er obekväma. Varför talar vi om det här för er? Därför att det verkligen är ett personligt val. Känn er inte skyldiga att göra det här, eller att ni måste vara en del av det. Många av er skickar kärlek i tysthet. Den kärleken går till situationen. Vet ni att det är lika effektivt? Universum skickar den kärleken för att läka de inblandade. Över hela världen kommer ni att se händelser som ni aldrig tidigare har sett.
Massor av människor kommer att få sin styrka genom att demonstrera. Låt dem göra det. De tror på sin sak. De kämpar så som de vill kämpa. Ni, mina vänner, kan göra det på det sätt ni finner bäst. Titta på det online, gå personligen eller donera pengar. Ert hjärta kommer att tala om för er vad ni ska göra, det finns inte bara en väg. Om era vänner ber er att komma med, säg nej om ni inte vill. Säg att ni har ert eget sätt, och tänk inte mer på det. Få inte dåligt samvete, ifrågasätt inte er styrka. Ni är inga fegisar, ni följer bara er vägledning.
Planeten har krigare på båda sidor om ljus och mörker. Er roll är inte att slåss mot varandra. Ljuset behöver bara lysa starkare. Om ljuset lyser starkare kommer mörkret att försvinna. En dag är allt ljust, så ljust att vi inte kan se något mörker. Jag kommer ner när det är slagsmål. Jag viftar bort det onda och ersätter det med mina krigare. Min armé är stor och vi kommer att vinna detta krig. Mina vänner, det är ett löfte …
Jag sprider ljus till det mörka och de kommer att bli förblindade, för ljuset lyser starkt i all evighet. Så mycket kärlek det kommet att bli på den här planeten. Ljuskrigare kommer att hjälpa mig, be en bön …
För vi är ljuset, och vi står enade. Vi tar fram mörkret så att världen kan se det.
Var starka bröder och systrar, er tid kommer när ljuset kommer att råda. Ni har drömt om denna dag; det kommer att bli så. Tio-hundra-tusen-miljoner år från nu är det fortfarande ljust. Det arbete som utförs här är ofattbart. Ni har ingen aning om vad ni håller på att skapa. En existens som är mest efterfrågad av hela evigheten. Var mycket stolta över er själva, ni är de utvalda. Så stolt över er. Så mycket kärlek skickas till er. Var medvetna om att ni är uppbackade av alla oss i himlarna. Den andliga världen står bakom er. Ta morgondagen till att glädja er åt er nya väg, som utvecklas på det mest gudomliga sätt.
För evigt tacksam, min kärlek till er … Jag är Ärkeängeln Michael.
https://kristaenergeticleigh.com/archangel-michael-to-fight-or-not/
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...