Ärkeängeln Michael via Leslie Anne Menzies, 14 augusti, 2017

Ärkeängeln Michael, 14 augusti 2017

Via Leslie Anne Menzies

Mina kära, kan ni känna att det pågår en utrensning? Utrensningen av allt som inte längre tjänar er? Frigörandet av ”det gamla du”, gamla vanor, trosföreställningar etc., allt som lämnar er under denna tillbakagående/bakåtsträvande tid.

Läxa för den här säsongen:

Lämna det förflutna bakom er, och förbered er för en fantastisk framtid.

Ni kanske är fysiskt sjuka, rensningen sker på så många olika sätt. Ni kanske gråter och är känslomässiga utan någon uppenbar anledning. All gammal ilska, förtrytelse, sorg och smärta kommer upp till ytan. Låt känslorna välla fram, men underblås dem inte – erkänn dem för vad de är och släpp dem sedan för att aldrig återvända.

Låt det mentala tjattret tona bort – få tyst på det. Ni håller ALLA på att förbereda er för er Nya Födelse.

Genom att låta allt som inte längre gagnar er att frigöras från era kroppar – mentala, känslomässiga och fysiska, – gör ni er förberedda för det som kommer att avslöjas i en snabb takt.

Det här är en tid för en Ny Början.

Släpp rädslan, mina kära.

För närvarande hör ni de ”stora pojkarna” prata om att det är risk för att ett krig är under uppsegling.

DET ÄR INTE SANT!

Vi har lovat er att det inte blir några fler krig. Allt är en bluff utan substans, vars enda syfte är att skrämma er. Rädsla har en energi som håller kvar de mörka krafterna, det är deras livskraft – varje gång ni går tillbaka till den där gamla vanan att bli rädda, ger ni de mörka krafterna LIVSENERGI!

Det är dags att stänga av deras LIVSUPPEHÅLLANDE SYSTEM.

NI är medskapare av den här Nya Jorden och det finns inte ord för hur kraftfulla NI är. Använd er kraft till att fokusera på KÄRLEK OCH LJUS där det behövs.

Genom att ni utstrålar KÄRLEK OCH LJUS i en situation eller för en individ i nöd, överskuggar ni det mörka och driver bort det.

Kraftfulla över allt annat, det är vad ni är. Det är dags att släppa lös er kraft. VAR DE NI KOM HIT FÖR ATT VARA!

De närmaste veckorna kommer ni att bevittna otroliga omvandlingar i era egna liv och också på er planet.

Era systrar och bröder från Stjärnorna arbetar bredvid er. Ni har stöd av alla änglarna, de uppstigna Mästarna, Ljusvarelserna och av alla som arbetar med Ljuset. Alla är ständigt vid er sida och uppmuntrar er att ta plats i den nya Reformationen av den Nya Mänskligheten på den Nya Jorden.

 Sa vi inte att det kommer att bli spännande tider, Mina Kära? Utmanande, ja – utförbara, ja!!!

Ni är de som efterfrågades för sådana här tider och här är ni nu, beredda att inta era positioner för att skapa en Ny Värld. Arbeta tillsammans, Mina Kära – ni är alltid älskade och skyddade. Kalla på oss när det behövs, vi lyssnar alltid. Och så är det.

JAG ÄR Ärkeängeln Michael

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...