Sarah via Ann Dahlberg, 16 augusti, 2017

Sarah

Onsdag 16 augusti 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sarah och jag är glad över att få prata med er idag. Mycket har hänt på vår Jord sen tidernas begynnelse men det som händer nu är lite mer utav det ovanliga slaget. Det är första gången i jordens historia som Vår Jord försöker stiga upp med alla sina skapelser och ja.. kära vänner på Jorden, hon har lyckats. Jorden är på väg upp i den högre dimensionen och hon dra er alla med sig. Det råder full aktivitet på ytan idag och alla kämpar för att hålla takten med Moder Jord. Hon överöser Er med så mycket mod och kärlek som hon kan just nu.

Det är en fantastiskt spännande tid som ni lever i. Ni utvecklas nu i en hög hastighet och det kan vara både tröttsamt och frustrerande, men med tanke på de fina och underbara gåvor som ni tar fram, så är det dock en underbar tid för alla. En tid att bli den man är, en tid för kärlek och gemenskap. Ni har allt det fina inombords och det börjar titta fram nu och vardagen blir inte längre så grå. Ljuset har nått ert hjärta och det skickar ut små solstrimmor som färgar er vardag i ljusare toner och det gläder ert sinne. Ibland kan det bli riktigt färgsprakande omkring er och glädjen står högt i tak. Ni har funnit er väg och harmonin har lagt sig som bomull runt om ert hjärta.

Ja det är en underbar tid som ni befinner er nu alla ni som har valt att gå ner här på Jorden. Allt ljus som ni har bidragit med, tagit emot och förankrat på Jorden, har gjort den här resan möjlig, så det är en tacksamhetens och en glädjens tid för oss alla. Vi är en del av allt, så glädjen är stor i Universum idag. Kärlekens överflöd ska nu skölja över Jorden och ge er det rättmätiga arv som är erat. De väktare som ni en gång var av denna vackra och suveräna planet ska åter bli erat om ni så önskar. Det är en ära att få vara Moder Jords väktare och sköta om alla de underbara skapelser som hon har skapat tillsammans med er. Vi är ju alla ”ett” och delar allt med varandra. Vi har alla en gåva inom oss som bidrar till den stora bilden. Vi är alla ”ett” med Vår Fader/Moder Gud och han/hon bär den bilden inom sig. I vår kärlek till vår Fader/Moder Gud låter vi nu den spira och växa upp tills den slår ut i full blom. Det är en fantastisk tavla och den är fylld med kärlek och vishet.

En obeskrivlig dröm är nu på väg att bli sann och ni är en del av den. Vi är en del av den stora drömmen och jag älskar Er så mycket. Ni är en del av mig och jag är en del av er. Vi går mot det största och bästa äventyret som någonsin har funnits på Jorden och jag är glad att vara med Er idag. Det är ett vackert ljus som nu har spruckit upp i horisonten och jag kan känna dess harmoni och glädje. Det gråa försvinner och ersätts av ett milt färgsprakande ljus. Vi är på väg nu…Vi är på väg nu…..till det hem vi en gång lämnade men nu har bestämt oss för att återvända till och jag är så lycklig…

Vi möts i kärlekens tid och jag är så glad för vår skull. Vi är alla bröder och systrar.

Stor kärlek till Er

Sarah

Du gillar kanske också...