Ärkeängeln Michael via Linda Dillon, 21 juni

ÄrkängelM

 

Avskrift: Ärkeängeln Mikael på Himmelska välsignelser ~ Kom och lek med oss! 21 JUNI 2016

Ärkeängeln Michael ~ Kom och lek med oss!

”Kom, låt oss släppa loss och skratta!” Betrakta det som en del av ert uppdrag att varje dag göra något som ger er obeskrivlig glädje. Bjud in oss. Vi vill leka!

 

 

Ärkeängeln Michael: Hälsningar, JAG ÄR Michael.

Suzi: Välkommen.

ÄÄ Michael: Idag kan ni även kalla mig Mike! Skulle inte det vara ett roligt sätt att börja på? Inga tjusiga meddelanden, bara er vän som kommer för att ha det trevligt!

Min älskade familj, mästare och inkarnerade änglar – ni har inte tillräckligt roligt, ni leker inte tillräckligt. Ni är mycket allvarliga när ni penetreras av Moderns Tsunami av Ett. Men det är dags, mina kära, att komma ut och leka, att släppa loss. Och ja, det är därför jag har sagt till kanalen att ni inte har roligt! Så jag bjuder in er i dag och alla dagar, för att ni ska ta er tid – er tid, vår tid, Moders tid för att komma och leka!

Vi har pratat med er så ofta, om balans och behovet av balans i skapandet av Nova Jorden och förankringen av Nova Ni och sanningen om era interdimensionella, multidimensionella själv. Nåväl, låt mig bara göra ett tillägg. Tror ni verkligen att alla de olika dimensionerna, i riket som tidigare har beskrivits som riket av mänsklig erfarenhet, att ni bara sitter där allvarliga, ber, mediterar, gör ingenting, sitter i soffan väntar?

Jo, en del av er gör det men andra inte. Men jag ska berätta för er – resten av oss har en boll! Och vi bjuder in er, vi ber er, vi lirkar med er, vi petar på er – kom och spela/lek med oss!

Och ni säger, ”Nåja Mike, jag är inte säker på att jag känner till allt om den interdimensionella verksamheten. Jag känner mig ganska ogenomtränglig här, fast i det gamla 3D ”Men, då har jag en överraskning till er. Det gamla 3D finns inte där längre, så egentligen, dansar ni redan i luften och ni klamrar er fast vid något som inte existerar. Resten av mänskligheten kan göra det, men ni är inte sådana löjliga dårar! Så varför inte bara släppa det och komma och spela/leka med oss?

Det är en del av balansen. Skratt, och att skratta tills tårarna rinner nerför era kinder och ni får ont i magen, och kinderna värker – det är det roliga jag talar om. Jag talar om glädje! Och jag talar inte bara om ”lycka” eftersom, som ni vet, ”lycka” är reaktiv. Nu säger jag inte att det är en negativ sak att vara lycklig, för det är det absolut inte. Utan, jag vill att ni ska vara med oss i sprudlande glädje.

Och då säger ni till mig, ”Ok, Michael – Mike -? Vad har jag att vara glad över eller glad för att göra” Nå, låt oss börja med, då ni vaknade i morse. Då, kan jag höra några av er säga, ”Ja, och det är det värsta av allt, eftersom jag verkligen hoppades att jag inte skulle vakna upp, utan att jag skulle vara hemma, tillbaka hos er, och att jag skulle kunna veckla ut mina vingar en gång för alla, kunna komma ihåg och vara i total anslutning.”

Mina vänner, mina kompisar, min familj ni har redan fullbordat anslutningen! Vad hindrar er från att kräva glädjen? Ni är så oroliga för hur uppstigningen blir och för utvecklingen. För tusan, vi är det – inte!

Hur kan ni vara oroliga för utvecklingen? Den är redan skriven i guld, i Moderns dröm, i Moderns Plan. Jag talar inte om ödet eller något som är förutbestämt, för det finns många miljarder och åter miljarder av variabler, som det finns utrymme och frihet för er att påverka förändringarna, för att kunna göra det ni vill. Det finns inte en dator uppfunnen ännu på er planet Gaia, som skulle kunna beräkna antalet variabler som vi arbetar med.

Men mina vänner, jag säger er det: Om inte vi är oroliga för det, varför är ni? Varför tillbringar ni era dagar instängda, inhägnade och bekymrade över utvecklingen, och oroar er över att era uppdrag och syften inte uppfyller ert löfte till Modern, när ni bara kan njuta, på ett galet, vilt sätt, som också samtidigt är precis vid Nollpunkten? Varför njuter ni inte under varje minut av er existens?

Jag tror – jag vet, faktiskt! – Det beror på att en del av er har glömt, att en stor del av ert uppdrag och syfte är att vara i glädje, att vara änglar som leker, och inte ta er själva på så stort allvar.

Nu är inte detta kritik, och jag säger det inte för att kritisera, eftersom nivån för seriöst engagemang reflekterar nivån av den kärlek och det engagemang ni har för Modern. Men det finns en sak – det finns flera saker – men det finns en sak som vi änglar, ärkeänglar, serafer och säkerligen keruberna, vet: Vi vet hur man leker!

Nu menar jag inte bara att ta”time out”. Ni tänker ofta, ”Jag måste titta i min kalender och planera lite tid för mig själv, lite egentid. ”Varje del av ert äventyr – för det är ett äventyr, och på många sätt för de flesta av er, är detta en äventyr för färdigställande. Och ni kommer till slutet av vägen. Men vill ni verkligen komma fram till slutet och säga ”tusan också, jag önskar att jag hade haft mer roligt”?

Så ni måste lägga till det i allt ni gör. Och ja, jag talar till er som en vän, som en bror som retar er, tjatar på er, driver på er och gör er frustrerade, och sedan säger, ”Vill ni spela/ leka?”

När målade ni sist himlen i magenta eller skrikande lila? Och ni svarar, ”Nåja Michael, jag tror inte att jag någonsin har gjort det”, och jag frågar er, varför inte? När vecklade ni sist ut vingarna och flög med mig för att besöka hemmabasen, vare sig den är på ett skepp eller på Sirius eller på den Plejadska sektorn eller på Andromeda?

Då säger ni, ”nåja Michael, vi har väntat på avslöjandet. ”Nå, kom med mig och upptäcka det själva, särskilt Sirius – planeten av skratt och lek. Att människorna kunnat bli så förvirrade! Det är komplett missvisande.

När sist slappnade ni helt enkelt av, och såg uppsluppenheten, som min syster talar om, munterheten hos mänskligheten? Och jag menar inte i betydelsen patetiskt eller tragiskt. Människan är rolig! Och människor, särskilt barn, är knasiga. Titta på barnen och de äldre, de kan lära er skratta.

När var sista gången ni tog er tid att vara barn igen? Ja, kanalen talade om att dela ut rockringar och (såp)bubbelmaskiner, och det är precis vad ni behöver. Och använda den känslan av överväldigande glädje, så att den sprider sig, för precis som kärlek – så jobbar kärlek och glädje tillsammans, de är förenade – och det smittar!

När någon börjar skratta och fnissa, börjar andra också. När ni under dagar, nätter och även i drömmarna, oroar er om för hur ni ska kunna utföra ert uppdrag, ni är ansvariga, men en del av detta ansvar är att närma sig det, med känslan av ett stort äventyr.

När många av er var barn, eller unga vuxna eller kanske till och med nu vill ha ett äventyr, även om det bara innebär att gå till bakgården och sätta upp ett tält, eller en filt med en pinne i, eller dra en filt över huvudet i sängen och låtsas ni är någon annanstans, eller om ni reser till de Schweiziska Alperna eller Saharaöknen. Detta är äventyr, men det skulle inte vara krävande; det skulle inte vara svårt. Ja, det är sant, ert liv är inte alltid lätt, men det skulle kunna vara tusan så mycket enklare!

Förvaltning, ledarskap, har vi talat mycket om nyligen, tsunamin som tränger igenom planeten – det är inte bara för att bli av med skräp. Den fyller er med skratt och glädje, med leenden och förståelse. Och Fadern har gett er visdom. Jag har gett er visdom. Låt oss nu lägga till, ”spela högt!”

Jag har bett er under åratal, igen och igen, att satsa och drömma stort. Så vad hände? Har ni plats i ert hjärta, i ert sinne, i ert fält, i dag för att komma och leka med oss? För det vi vet, är att leken är nödvändig … skratt, glädje.

Hur tror ni att vi kan fortsätta på ett oändligt och evigt sätt, när vi bevittnar en del av förödelsen? Jo, genom vetskapen om fulländningen av Moderns Plan, men vi vet också om er perfektion. Och så, det vi gör är att vi skapar tid för att vara tillsammans, precis som du, Suzanne, har sagt.

Men vi behöver också ta oss tid att göra sådant som vi blir glada av. För mig är det musik och målning, och det är därför jag frågar er om ni vill komma och måla himlen, skogen, fälten. Leka med älvor, med elementaler, med vattenandar, med delfiner eller med guldfiskar.

Ofta ser ni något moln som ser ut som en häst, en hund, en elefant eller en ängel, och ni säger, ”Åh, det är ett tecken!” Tja, nio gånger av tio, är det vi som leker – Och vi leker med er!

Så vad säger du, Suzi? Är du redo att leka?

Suzi: Åh, jag! Jag gör mitt bästa och leker så mycket jag kan, men jag undrar bara vad du sa. Betyder det att det som händer bara är perceptuellt? Är vi nära att förverkliga det som faktiskt innebär att leva i ett hologram, att om vi slutar att uppmärksamma politik och miljöförstöring, kommer världen omkring oss då, att förvandlas till hur vi vill att den ska vara? Är detta verkligen de sista bitarna av det gamla paradigmet?

ÄÄ Michael: Jag skulle inte säga att det är ett hologram, eftersom det skulle innebära att ni inte fullt ut kan delta i förnyelsen av Gaia, och återförankringen av kärlek och sanning, som är syftet med ert uppdrag.

Utan, det jag säger är detta. Ja, ni är i vad ni kallar ”de sista bitarna”, men – och det är inte ett stort ”men” det handlar inte om ”snart” – det handlar om att ni inser att ni själva orsakar det ni kallar ”politiskt drama,” men vi skulle vilja kalla det, ”politisk komedi,” men allvarligt, ni ser en kollaps av systemet. Och ja, det finns människor som lider och har ont, och det tar vi inte lätt på.

Men om ni inte ser det i perspektivet av att det är tsunamin, och att det är slutet, och att ni håller fast vid en högre vibration av glädje och lek eller vad som är lämpligt; om ni klamrar er fast vid, och dras med i dessa dramer, då kan ni helt enkelt förlänga det.

Så det är därför jag är här i dag för att säga, ”Kom igen, vi släpper loss och skrattar!” Gör det till en del av ert uppdrag, att varje dag göra något som gör er sprudlande glada. Det kan vara i tysthet eller det kan bestå av glädjetjut. Men, det är lika viktigt som att vårda området; det är lika viktigt som att uppmärksamma ert förvaltarskap; det är lika viktigt som att stirra in i väggen och omvårdnaden av er familj.

Suzi: Okej, men för människor som känner ansvar för andras lidande och bara inte kan få frid? Och jag talar inte om mig själv; Jag oroar mig faktiskt inte, för jag vet att allt detta händer och jag känner inget tvivel. Men samtidigt ser vi lidande och okunnighet i världen, och som de kärleksfulla och medkännande änglar som vi är, påverkar det oss fortfarande.

Så det du skulle säga till folk för att lugna dem, är att, ”Okej, detta kan ni göra: Ni kan välsigna dem, ni kan be ärkeänglarna om hjälp med vad som helst, och bara släppa det.” Eftersom vi behöver ha kunskap om vad som händer i världen, men som ni sa, vi kan inte bo där, och bara gå vidare med bättre tankar, glada tankar, lek.

ÄÄ Michael: Självklart behövs medvetenhet, och det är en del av att vara förvaltare, ledare och vägvisare. Men tänk på det här sättet. Jag ska vara en praktisk Ärkeängel. När ni ser någon som är mycket sjuk och kanske ska dö – vilket är den största glädjen av alla – på sjukhuset, vad gör ni? Ni säger: ”Jag ska gå och muntra upp dem. Jag gör det.” Eller om någon mår dåligt och har stängt in sig, då säger ni:” Jag ska gå och titta till dem och muntra upp dem.”

Ni behöver inte gå dit och berätta om allt elände, vad som hände på nyheterna eller att 30 miljoner människor svälter ihjäl. Ni går dit och delar med er av ljus och kärlek, och kanske till och med tar med en av de roliga matgrytorna, som ni alla är så galna i, [skratt] för att muntra upp dem. Och om ni har ett skämt eller något annat som kan få dem att le, eller en bild från ert senaste äventyr, då delar ni med er och muntrar upp dem.

Så tänk på alla de människor som lider och har ont – och jag tänker inte bara på flyktingläger. Jag menar människor överallt, som har den mörka natten i själen, eller vissa människor som helt enkelt är i den neutrala zonen, och som helt har glömt vad glädje är.

Så, naturligtvis ska ni ge dem medkänsla. Ni kan till och med utöka Jesus nåd. Men vad är det de verkligen behöver för att bryta sig loss? Jo, de behöver någon som håller om dem och delar deras smärta, som klappar dem på axeln. Men sedan behöver de något som bryter igenom smärtan, inte bara genom att säga, ”det kommer att bli bra”, utan att hjälpa dem att se, och känna, att det verkligen finns ett ljus i slutet av tunneln.

Och hur går det till? Ibland är de inte redo att skratta, men de är redo att le, de är redo att känna energin av upphöjningen, och det är verkligen vad vi pratar om. Och, hur får man en upphöjning? Naturligtvis kan ni få den genom meditation, när ni skickar glädje och medkänsla, då ni känner till deras situation.

Men när ni skickar sann glädje och lek, när ni skickar dem en eterisk inbjudan att förenas med er i skratt och leenden, lätthet och nåd, som Modern gav er för länge sedan, då kan man verkligen bryta igenom. Och för många av dessa människor, om det så bara är ett enda leende, ändrar det inte bara deras dag eller deras ögonblick, utan hela deras utsikter. När ni skrattar, förändras ni kemiskt!

Så om det inte är ett hologram, är det kanske en verklighet som ni har ockuperat, som helt har fyllts med en sammanträngd illusion? Svaret är ja. Och när ni ser på det och skrattar och tycker ”Det är löjligt; det är absurt; det är faktiskt roligt”, snarare än att ta till er det andra tycker är ett allvarligt drama, då skingrar ni det, ni avfärdar det och ni ändrar energin.

Suzi: Ja, att bringa glädje till andra är en form av heligt spel. Det är en underbar idé. Och det finns också andra saker som vi kan tänka på som heligt spel, när det gäller att använda vår fantasi för att ta kontakt med dig och mästarna i de högre rikena, och våra galaktiska vänner. Vi skulle kunna överväga att spela heligt med dem som inte riktigt känner kopplingen, eller när det känns som om ingenting händer. Då är det bra att ta till heligt spel.

ÄÄ Michael: Men låt mig berätta något. Ni kan kalla det fantasi – och låt mig säga till er, jag har en fantastisk fantasi! Men ni kan också … som ni brukar säga, ”Låtsas tills ni kan det” … när ni föreställer er att ni kommer till mig och målar polarskenet (norrskenet), eller när ni kommer till mig och hjälper till att se och fylla i nyanser av färgerna i Saharaöknen.

Suzi: Åh, vilka bra idéer!

ÄÄ Michael: Kom då! Och ni kanske tror att ni inbillar er, men i vår verklighet och i er verklighet, är ni verkligen med oss! Ni kan börja med att tro att det är er fantasi, men så kommer det att bli och ni kallar det att klardrömma. Bra, det kommer att vara en klarsynt fantasi! Och då kommer ni att förstå, ”Oj, kära nån, jag rörde vid Michaels vingar. Jag kände honom ge mig en armbåge och säga ”Titta på det!”

Suzi: Så det här är sådant som vår verklighet kommer att uppfatta, och som kommer att fortsätta växa till den verklighet vi lever i just nu bleknar?

ÄÄ Michael: Det kommer att finnas ett svagt minne. Vi kommer inte att helt radera minnet, eftersom det är viktigt att det finns ett avlägset minne av den 3:e dimensionen som den var, så att det aldrig uppstår igen. Men det är historia!

Suzi: Jag förväntade typ … ja, inte förväntade mig … men jag hoppades naturligtvis att alla dessa himmelska händelser, att resultaten därav, är mer subtila för omvärlden, än det vi kanske vill se. Så jag har verkligen undrat, om det kommer en verklig separation? Jag vet att vi alla går tillsammans, men det verkar ganska svårt, om inte alla bara sveps iväg på ett enda ögonblick. Det är svårt att föreställa sig, eftersom det verkligen finns en hel del ignorans; det är ganska dåligt.

ÄÄ Michael: Men ni förstår, ni tar det som om det är verkligt, och då ger ni det energi och realitet. Jag säger inte, eller antyder, att ni bor i en dåres paradis, eller att ni är i ett stort förnekande, eftersom vi inte är intresserade av att ge era psykiatriska praktiker några mer pengar – vilket är ett skämt, eller hur!

Suzi: Inte något roligt, men ja …

ÄÄ Michael: Ja, det är ett skämt. Det är ett mycket sorglig skämt. Men låt oss säga, ”Ge det inte någon energi.” Det ni ska göra är… jag vill att ni ska börja leva i dag, just nu, på det sätt ni alltid har velat, allt som ni har bett om, allt som ni har hoppats på, det finns där!

Suzi: Okej, [skratt] Jag gillar det!

ÄÄ Michael: Och det är vad jag förbereder er för. När ni skiftar, ska inte delar av er Nova Jord och era Nova Varelser snälla! – Vara så effektiva. Det är gammalt tänkande. Alla kommer att förvärvas, och med glädje anställas för sitt uppdrag och syfte. Men en del av detta uppdrag och syftet är lek, skratt, att ha roligt, löjliga upptåg, att rulla nerför en kulle med gräs, hoppa i vågorna, flyga på himlen!

Ni tänker på ansvaret, men ni tänker inte på allt roligt ni ska ha, och vi försöker att balansera det med er. Vi balanserar det med er!

Suzi: Ja ja, jag älskar att rulla nedför backar! Jag måste säga att min första tanke är – och jag gillar verkligen inte denna tanke – men jag tänker på fästingar. Jag vill inte ha några fästingar. Min dotter fick Borrelia ett par år sedan. Fästingar är skrämmande. Jag vill inte att de ska finnas i min värld. Så, ska jag inte uppmärksamma dem mer?

ÄÄ Michael: Ge dem ingen uppmärksamhet. Men det som hänt är också att, till exempel, har fästingar varit orsak till en stor del av sjukdomarna på er planet, och känslor av sårbarhet som har stört er leklust, som att rulla nerför kullar.

När ni är i en annan verklighet, när ni har förankrat en annan form, har fästingar inte någon anledning att vara giftiga längre. De kan vara som myror som lever lyckligt med att bygga kolonier och inte störa någon. Fast, inte i ditt hus!

Suzi: [Skratt] Okej, så bara fokusera på vad vi har att se fram emot. Vad sägs om att vara i nuet?

ÄÄ Michael: Det är ”Att vara i nuet”, liksom. Jag säger inte, ”Kom och lek med mig i framtiden.” Jag säger ”Kom och lek med mig i ert nu”, och börja i dag med vad ni känner för att spela, och släpp loss att njuta av det ni gör.

Så till exempel, om ni bestämmer er för att ni ska baka något väldigt smaskigt och ni tittar i ert skåp, det är en regnig dag och ni vill inte gå till affären – då skapar ni något av det som finns hemma.

Så ni arbetar med det ni har, men också med hjälp av det ni vet är er födslorätt. Och er födslorätt är förmågan att skapa ur luften det ni verkligen vill ha. Så ett av de bästa sätten – och vi vet detta – ett av de bästa sätten för att skapa och att bringa fullhet till skapelsen, är genom lek.

Det är inte att försöka vara flitig och arbeta, arbeta, arbeta. Arbete, som ni definierar det, har er uppmärksamhet och sin plats, men inte uteslutande. När barn målar med fingerfärg, har ni märkt hur de alltid målar dit en sol, och att de ler, om det inte är ett svårt misshandlat barn? Det är skapande och det är lek.

De säger inte: ”Nu ska jag arbeta med denna målning.” En sann konstnär säger inte, ”Jag måste arbeta med detta.” Är det intensivt arbete som kräver stort fokus och artisteri? Ja, men det är roligt! Tiden går och ni är mitt i skapelsen. När ni skriver, riktar ni uppmärksamheten och för fram det ni vill ha sagt, men det ska aldrig kännas trist och tufft.

Det ska kännas som ”Det här är jag född till att göra, och det är så roligt. Och förresten, när jag är klar med det, kommer jag att gå på en härlig promenad; Jag kommer att gå ner till vattnet och jag ska ta med en glasstrut! ”

Suzi: [Skratt] Ja, vi älskar glass!

ÄÄ Michael: Så, det är balans – det är balansen och att inte se tillbaka. Nu, i Moderns Nya Tid – tänk på den som havet, som flytande – ni kan fara till det ni tänker på som er framtida glädje. Plocka upp det på samma sätt som en mås eller en hök hämtar upp en fisk, och ta den tillbaka till er, släpp den på era fötter och festa! Hämta den till ert nu.

Det är mitt förslag till er. Lek med tiden, för när ni gör det, hämtar ni den bokstavligen, ni leker med tanken, begreppet av tid. Allt är redan under utveckling. Det är redan i drift och på plats. Så det ni gör … det är som att hoppa hage – Jag hoppar framåt ett par rutor, sedan för jag det tillbaka till min ruta och jag leker.

Suzi: Okej. Så för att spegla det ni säger, är att det inte finns några mer störningar för våra skapelseförmågor, utöver de begränsningar vi själva sätter och i vår tro?

ÄÄ Michael: Det är helt korrekt.

Suzi: Ja, det är mycket spännande!

ÄÄ Michael: Ja, det är det. Ja, jag är full av goda nyheter idag!

Suzi: Ja det är du! Jag vill bara lägga till ett påpekande, nödvändigt eller inte, ”Allt för det högsta goda för alla berörda och i ljusets namn”, då är vi gränslösa nu.

ÄÄ Michael: Det är korrekt. Vi kommer inte att delta eller gripa in om ni gör saker som inte är för det högsta goda, eller inom planen från Modern. Nej, vi stör inte er fria vilja, men vi kommer verkligen inte att bidra till att skapa ett större kaos! Vi är till för er. Jag har gett er mitt svärd för åratal sedan, och ni kan använda det för att förstöra det som inte tjänar er, men jag vill verkligen inte se er slå ner folk. Åh nej, det är inte roligt!

Så tänk på det. Tänk på det ur ert perspektiv och ur vårt perspektiv. Ni vill ha ett projekt. Ni tänker på vad ni ska göra härnäst. Låt mig då säga att, ”nästa” finns på er tröskel.

Så när ni funderar på detta, ska det inte verka tråkigt. Utan som ”Hur kul kommer det här att bli? Hur ska jag göra detta lekfullt, kul, roligt för mig, för de jag älskar, för de jag tar hand om och för de jag inte känner?”

Suzi: Wow! Ja, det är verkligen fantastiska nyheter. Jag är mycket glad och det känns bara härligt. Tack så mycket.

ÄÄ Michael: Har du någonsin sett en ärkeängel rulla nedför en backe?

Suzi: Nej, kan jag få se det? [Skratt]

ÄÄ Michael: Ja, det kan du! Ni förstår, vi ber er bjuda in oss för att komma och leka. Vi har alla olika uppslag, men vi har fullt av dem. Kom och rid enhörning med oss!

Suzi: Okej, och vi ska bara sätta en skyddsplåt på kullen så att fästingarna kommer att uppföra sig! [Skratt]

ÄÄ Michael: Ja. Du kan använda min sköld, min vän.

Suzi: Okej, vi rullar nerför backen tillsammans i vingarna. Låter bra, utmärkt! Tja, vi har lite mer tid. Vad ska vi prata om?

ÄÄ Michael: Låt oss tala om att leka med er själva också, för att glädjas över vilka ni är. Nej Suzi, jag ska inte gå in på ditt favoritämne, sex!

Suzi/ ÄÄ Michael: [Skratt]

ÄÄ Michael: Jag talar om – även om det skulle kunna vara det! – Jag talar om att titta i spegeln och få glädjen av färgen på era ögon, formen av ert ansikte, formen på er kropp – och om ni inte gillar det, ändra det! Så enkelt är det. Titta och se de ljusa änglar ni är. Ni ger er inte tillräckligt med glädje.

Och jag talar inte bara till dig och Linda; Jag pratar till er alla. Finn glädjen i den form som ni har valt. Tänk på det. I hela omniversum, sedan i multiversum, och sedan i detta universum och på denna planet – är detta den största festen någonsin!

Så det ni gör på planeten just nu – inte i morgon, inte förra veckan, utan just nu – det ni gör genom denna uppstigning och återtagning, för att återföras till den ursprungliga formen av kärleken till Modern, är den största händelsen av allt. Människor skulle betala stora pengar för att få en biljett till detta!

Och många observerar. Det är vad era stjärnsyskon gör. De är inte bara här för att hjälpa. De är här för att ha en bra tid!

Så tänk på det. Ni är på den största festen, den största showen på jorden, och bokstavligen, så har ni denna kropp som ni och vi och Modern skapat, eftersom den var perfekt. Och här kommer ni och gläds inte åt den. Det är det ni valt för denna största av händelser.

Fira den! Njut av den! Älska den! Älska den totalt!

 

Suzi: Älska den totalt, älska oss totalt, älskar dig totalt, älska varandra totalt, och bara älska, älska, älska!

ÄÄ Michael: Och det är allt som finns glädje, glädje, glädje. Och naturligtvis blått, blått, blått!

Suzi: [Skratt] Åh, det är underbart. Tack så mycket. Detta har varit förtjusande!

ÄÄ Michael: Mina vänner, min familj, legioner av blått, violett, ametist och rosa – vi älskar er. Bjud in oss. Vi vill leka!

Farväl.

Suzi: Farväl.

Översättning Margareta och Hans Jonåker

 

Channeled by Linda Dillon

© 2016 Council of Love, Inc.

http://counciloflove.com/

 

This channeled material is protected by copyright. We invite you to share it on condition that it is used in its entirety, that no alteration is made, that it is free of charge, and that the copyright notice, channel credit, website link, and this statement are posted.

“Transcript: Archangel Michael on Heavenly Blessings ~ Come And Play With Us!” Channeled by Linda Dillon, June 21, 2016, at http://inlightuniversal.com/heavenly-blessings-archangel-michael-its-time-to-play/

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...