Ärkeängeln Michael via Sharon Stewart, 24 oktober 2021

Ärkeängeln Michael
Via Sharon Stewart, 24 oktober 2021
Jag är Ärkeängeln Michael med ett budskap till den änglalika krigargruppen.
Ordet den här veckan är “framåtanda”. De av er som är i någon form av aktivitet, kommer att förstå vad detta innebär. Vi har grönt ljus. Se till att ni är förberedda med tillräckligt med mat, gas och att era djur är sörjda för. Skeppen som omger USA är skepp som hålls utanför för att inte krascha det ekonomiska systemet. Ni börjar uppleva det nu. Det kommer bara att bli värre, eftersom dessa skepp inte kan lägga till. Den verkställande ordningen förbjuder det och vi av Ljuset håller med.
Det dags att åter bemyndiga Jordens folk. Ni har varit beroende alltför länge. Ni skapades inte för att vara beroende – ni skapades för att vara självförsörjande. Ert beroende av materiella saker och pengar har gjort era kreativa förmågor svaga, och ni var därför lätta måltavlor för exploatörer. Det här är vad som hände på Jorden, men inte längre. Ni måste att uppleva lite smärta för att gå framåt, men den här smärtan kommer att stärka er om ni använder den på ett klokt sätt. Om inte, kommer ni att fortsätta att vara beroende. Det är ert val. Börja med att fylla upp ert förråd och lär er att lita på ert förnuft. Var kreativa i lösningar på problem ni möter.
Tro inte att era regeringar kommer att fortsätta stödja er, när ni öppet trotsar dem. Det kommer de inte att göra. Tro inte att ni kommer att bli berövade möjligheten att stärka er inre beslutsamhet och anpassning till Ljuset. Er godhet ligger i er förmåga att tänka efter och försörja er själva och andra, inte i att förvänta er att demoniska verksamheter ska göra det för er. Tänk på hur er mat har blivit förgiftad, hur era läkemedel håller er beroende och hur era fordon förorenar själva luften ni andas. Vill ni ha det här för era barn? Att de ska bli sjukare än ni är nu?
En kris håller på att förevigas, men den kommer i slutändan att leda er in på en kollektiv väg av visdom. Och så måste det vara. Vi står bakom er. Vi står vid er sida i ert beslut att förändra Jorden till det Eden det en gång var.
Den här veckan ber vi er återigen att hålla Ljuset och vidarebefordra det till det gudomliga femte dimensionens rutnät. Även när ni fortsätter att använda detta Ljus för att stärka Ljuset inom er internettjänst, ser vi att det här skulle vara den bästa användningen för er gudomliga energi just nu.
Internet är nyckeln i det här, och det måste öka i sin frekvens. Låt det stödja uppstigningen av dem som väljer att gå till Ljuset, och låt det aldrig mer tjäna dem som fortsätter i sitt mörker.
Jag är er broder Michael, Ärkeängeln Michael. Jag är Gud, ni är Gudar och vi är en Legion.
Jag bjuder er farväl.
Tack Sharon.
Jag: Tack Michael. Tack också för att du hjälpte mig med mitt spöke på nedervåningen.
AAM: Ja, han har återvänt. Han kommer inte genom portalen, utan hävdar att din källare är hans hem.
Jag: Tala om för honom att han kan få källaren, för jag kommer snart att flytta.
AAM: (skrattar) Han har inte för avsikt att lämna detta utrymme. Han är fast besluten att stanna som en icke-förkroppsligad människa på Jorden. Han vill inte gå vidare och därför måste vi uppmuntra honom att lämna.
Jag: Är han en inföding?
AAM: Nej han är en vit man från ungefär 100 år tillbaka. Hans namn är Richard och han trivs helt enkelt i området.
Jag: Han gillar också att blåsa mig i nacken, så kanske skulle vi tala om för honom att han kan hitta sin sanna kärlek om han lämnar källaren och går till Ljuset.
AAM: (skrattar) Ja, och inte besvära kvinnor som du själv som inte är intresserad av honom.
Jag: Ja, det finns många spöken som hänger runt områden som förr var krigsplatser på planeten. Jag bodde tidigare på ett slagfält i Niagara Falls där många soldater dog. Jag hade två i den lägenheten och den ständiga känslan av att någon stirrade på mig. Jag visste inte hur jag skulle skicka dem vidare då, men jag kan prata med Richard och skicka honom vidare.
AAM: Ja, och det är en bra sak, det ska inte finnas fler icke-kroppsliga människor som strövar omkring på Jorden, eller demoniska entiteter. Vi håller på att rensa ut dem från planeten och från det lägre astralplanet, och det är en uppgift för alla som kan göra det på Jorden. Att stänga portaler för inträde till jordplanet är också en annan uppgift som kan utföras av ljusarbetare och ljuskrigare som är benägna att vilja göra det. Vi måste återställa Jorden till dess ursprungliga Eden, och det kan inte göras med spöken på planeten som bär på negativa energier.
Jag: Tack Michael. Jag håller med. Folk måste gå vidare, de kan alltid komma tillbaka om de vill.
AAM: Tack Sharon, jag kommer att lämna dig nu.
Tack Michael.
www.sharonandivo.weebly.com
YouTube:  SharonandIvoofVega
Översättning Ulla Krogh

You may also like...