Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 oktober 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 oktober 2021

 

Att bryta sig loss från Matrisen och Manifestera

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ständigt tacksamma för vår existens, för vår förmåga att expandera och bli mer av Källenergi. Vi vet att det är vad vår existens handlar om, och därför blir det lättare för oss att uppleva det. På Jorden, när ni börjar tro på illusionen, eller vad vissa har kallat ”matrisen”, glömmer ni att er existens handlar om att expandera till de nyaste skapelserna av Källan. Och självklart glömmer ni också att ni är den Källan som både skapar och upplever samtidigt.

Ni har idén om detta i era uppdrag att manifestera vissa saker, relationer, erfarenheter, pengar, jobb och så vidare. Det finns så många saker som ni skulle vilja manifestera att vi kan fortsätta att lista dem under resten av denna överföring och fortfarande inte ens klarar en liten procentandel av dem. Ni kan se den fysiska sfären som en representation av vad som händer på den icke-fysiska nivån. Ni skapar inom illusionen, eller matrisen, om ni föredrar det, och sedan låter ni det ni har skapat strömma till er så att ni kan uppleva det.

Och om ni ser det hela som Källan, då blir det roligare. När vi nu listade alla de olika saker ni kan önska och sedan manifestera, det som gjorde listan till något som kan vara oändligt är att ni kan manifestera upplevelser, känslor, tillstånd av att vara; ni kan manifestera lycka. Ni kan manifestera tillståndet av enhet. Ni kan manifestera känslan av oändlig kärlek, och de som redan har upplevt allt i den fysiska sfären som de någonsin har velat uppleva, tenderar att gå för de icke-fysiska typerna av upplevelser, känslotillstånd. De är mycket mer oändliga till sin natur än vad som är fysiskt, som kan gå sönder, gå förlorat, bli stulet eller helt enkelt inte längre tjäna er av någon anledning.

Kanske är den där snygga prylen ni så gärna ville ha för fem år sedan föråldrad, men de erfarenheter ni kan ha som är icke-fysiska uppgraderingar själva, precis som era telefoner och andra apparater behöver uppgraderingar och måste bytas ut då och då. Och så, känslan av lycka som ni upplevde igår är inte samma känsla idag, och det är det som gör det så roligt att manifestera utanför matrisen. Det är därför som människor som har ägnat tid åt att utveckla sin andlighet förstår att illusionen i viss utsträckning ska överträffas. Ni kommer fortfarande i slutändan att vara där i en fysisk kropp, och ni kommer att vilja ha vissa erfarenheter framför vissa andra erfarenheter, men ni kommer inte att sitta fast i dem. Ni kommer inte att känna er misslyckade om ni inte manifesterar ert drömhem inom den tidsram som ni har bestämt är lämpligast.

Ni kan inse att även att leka inom en illusionsmatris är roligt och är tänkt att stimulera tillväxt inom er andligt, snarare än att vara den måttstock med vilken ni avgör hur bra ni är, på ett eller annat sätt. Tänk på vilka typer av känslor och upplevelser ni vill manifestera, snarare än sakerna, och inse att ni har tillgång till det som är icke-fysiskt just nu, medan något fysiskt kan ta tre till fem dagar att komma fram med posten. Och vet sedan att ingenting hindrar er från att bryta er loss från denna så kallade matris. Det enda som någonsin kan stoppa er är ni själva.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...