Ärkeängeln Michael via Linda Dillon, 7:e oktober 2017

Ärkeängeln Michael via Linda Dillon,

7:e oktober 2017

Ärkeängeln Michael: ”Jag skyddar er”

Konferenssamtal Lördag 17-10-07

Linda Dillon, kanal för Rådet av Kärlek

 

Hälsningar, jag är Michael, Ärkeängeln av fred, krigare av fred, krigare av kärlek, Ärkeängeln av kärlek … som vi alla är!

Och ja, Gabrielle och jag, är älskade syskon, på många sätt lika tvillingar, och vi kommer för att hälsa er, omfamna er, uppmuntra och skydda er, nu, varje dag och varje stund evinnerligen i tid och rum, men speciellt nu under denna tid av uppfyllelse.

Låt mig vara mycket tydlig … uppfyllelse är inte mottagandet av obegränsad valuta och pengar. Det är inte någon ekonomisk vinst. Det är uppfyllandet av Moderns Plan, för ni är fordonen, Hennes Heliga välsignade farkoster från Faderns Magasin i Himmelen, för att skapa Nova Jord.

Det har pratats mycket, diskuterats, planerats runt skapandet av Nova Jord. För decennier sedan, kom bokstavligen Sanat Kumara, och han har lärde er hur man skapar. Det förändras inte. De universella lagarna ändras inte. Ert uppdrag och syfte ändras inte. Det är oändligt och evigt.

Ja, det förekommer en liten variation från liv till liv, men kärnan av vilka ni är förändras inte. Och varför förändras inte den? Eftersom den är briljant. Den är vacker. Den är en gnista av ljus. Den är fröet av kärlek som har implanterats i er, både som förkroppsligade och utan kroppar, under all tid och rum.

Men nu har ni kroppar och ni är bokstavligen positionerade … håller inte på att bli det, gör er inte redo … ni är positionerade, inte bara för att utföra mitt arbete med fred, Gabrielles arbete med glädje, vårt gemensamma uppdrag för sanning, Moders essens av kärlek och Faderns essens av visdom. Ni är positionerade i den fysiska verkligheten på denna mäktiga planet, denna Ärkeängel Gianna, för att föra fram Moderns dröm, Faders önskan.

När vi säger till er ”ni är välsignade och ni är försedda”, så menar vi inte bara i den ena eller den andra verkligheten. Ni har det ni behöver. Ni har alltid haft vad ni behöver. Nu kanske ni inte har insett det … men det är ganska oviktigt, för nu vet ni. Som agenter och änglar av förändring och uppfyllelse, har ni det ni behöver, för ni behöver inte mer än er egen storhet, oändligt designade av Modern, av den ENDA.

Vi säger alltid till er ”det finns mer”, och i den tid och det rum som ni ockuperar, är det helt säkert så, i alla betydelser av ordet, mer! Frågan är inte vad ni ska göra. Frågan handlar om att göra det. Det handlar inte om att agera snabbt. Det handlar inte om att springa runt. Det handlar om den stilla tystnaden av integration. På många sätt, precis som jag, hamnar det bakom kulisserna … inte gömmer sig … det finns inget rum eller behov av att gömma.

Låt mig försäkra var och en av er, på denna planet och långt bortom, jag skyddar er. Tveka inte att agera, men agera utifrån sanningen om vilka ni är, agera från det ni vet är ert uppdrag, unika och individuella reflektioner av den Gudomliga. Det handlar inte om att kila runt som en blind kackerlacka. Det handlar om att vara de sanna änglarna, ärkeänglarna, de intergalaktiska, interdimensionella varelserna ni är.

Och ja, att utföra vår Moders påbud, men anpassat, i perfekt acceptans och med agerande utifrån de ni är, och för att ni valde att komma hit i den svåraste perioden, men också den mest givande.

Ni är inte på väg att engagera er i den ”Gyllene Tiden”, älskade ni, familj, vänner. Ni är den ”Gyllene Tiden!” Ni är den sprudlande glädjen. Sluta förneka det. Sluta leta efter den på annat håll.

Det är intressant, eller hur, att vi så ofta bevittnar, ni bevittnar människor som söker kärlek från andra, när all kärlek faktiskt finns inom er, och att varje handling, varje tanke, är alla i samklang med den kärleken. Och då blir ni som gyllene magneter, eftersom ni drar det till er själva. Och ja, det finns tider när meningen är att vi ska gå framåt, inte bara ett steg eller två, utan att vi hoppar för att kärleken ska kunna upptäckas. Men vid andra tillfällen förblir den helt stilla, så att den inte verkar hotande på något sätt.

Kom till mig. Jag är er säkra plats. Jag är ert heliga rum. Ni vet att det är sant från de ni är.

Och det är inte antingen/eller. Det gömmer sig inte bakom stängda dörrar, och står inte mitt på torget. Det är mjukheten och mildheten i det, och den kan ibland ses på torget men oftast slingrar sig de gyllene gatorna, och ger er lugn, helighet, frid i ert heliga rum bakom stängda dörrar, för att fylla på, förnya, prisa och visa vördnad för att återansluta.

Ja, för att återansluta till den 13:e Oktaven, för det är hemmet, det är gåvan ni fått för att tillåta uppstigningen. Det är uppstigning! Så, omfamna den i den djupaste delen av er varelse, med vetskapen om att jag skyddar er och står framför er. Jag står bakom er. Jag står bredvid er och älskar er, men försvarar er också. Det är min glädje och mitt jobb, så att ni kan göra ert!

Och jag är inte ensam. Ni är omgivna med legioner av guider, ja, av legionerna i detta Råd och av mina blå legioner. Jag frågar er inte om ni är redo. Den frågan och undran är passerad.

Det jag säger till er, det jag delar med mig av från djupet av min varelse, är att vi är redo … och det är ni också. Och vi är i enighet, vi hör ihop, vi är tillsammans i nåd, för uppfyllandet av löftet.

Så vänd er till mig, ja, med kurage, men också med tapperhet, mod och fred. Gå med min kärlek. Farväl.

 

Kanaliserad av Linda Dillon

 

© 2017 Council of Love, Inc.

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...