Ärkeängeln Michael via Sharon Stewart, 31 juli 2022

Ärkeängeln Michael
Via Sharon Stewart, 31 juli 2022
Vecka 67:s Meddelande
Ärkeängeln Michaels Grupp
Jag är Ärkeängeln Michael med ett budskap till den änglalika krigargruppen.
Återigen försöker satanisterna starta en kampanj för att börja ett krig. Ni måste förstå det här om dem: de behöver krig. Deras syn på livet är att förstöra det. Om de inte kan utplåna något eller någon, känner de sig ouppfyllda. De är massmördare. De är onda. De är anti-Krist. Sluta att vänta på det, det har alltid funnits här men nu håller det på att avslöjas för er.
När Vita Husets talman flyger till Kina för att hota med krig med Amerika, kommer hon att bli utskrattad. Det pågår en kamp om ägandet av Taiwan, som, liksom länderna med mest guld i det förflutna, har stor tillverkningskapacitet och ägaren av detta land och exportören av de mikrochips de kan producera, är föregångaren i kampen för att övervinna uppstigningen och dämpa mänsklighetens gudsfruktan.
Ja, ni måste alla förstå att om ni inte var aspekter av Gud, skulle ingenting av det här ha någon mening för dem. Att kontrollera er är att kontrollera Gud. Det kommer inte att hända. Gud är skaparen av Allt, Han kan utplåna allt ont med en tanke, men de har lämnats kvar här på denna planet för att lära er om ert eget arv och för att förstå godhet, den godhet som finns inom var och en av er.
Ni behöver ingen räddare eller någon frälsare. Ni är era egna frälsare om ni bara ville vakna upp till den sanningen.
Den här veckan ber vi er att rikta in er på den nuvarande amerikanska administrationen, dessa onda individer som utger sig för att vara världens ledare när det är uppenbart att de inte är det. Så mycket måste göras uppenbart för er och ni måste lära er att alliera er med resten av världen för att besegra ondskan var än den finns, och den finns och existerar fortfarande över hela världen.
De kan inte tolerera ert motstånd, eftersom de är så mycket svagare än er.
Vi har brutit kedjorna mellan många av dessa individer. Vi har minskat deras styrkor genom att ta bort spelarna. Nu måste ni inse sanningen om vad som händer i er värld – och det är att ni är den kraft som styr planeten nu, inte de, inte någon annan. Det är upp till er att rädda er själva.
Jag är Michael. Jag är er ledare, jag är ert Ljus, vi är en Legion.
Adonai
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...